Botoşaniul îi mai propune un jucător lui Becali: “El îl înlocuieşte pe Niţă!”

Alex Bradescu   
in Fotbal intern
01/02/2018, 10:32
Botoşaniul îi mai propune un jucător lui Becali: “El îl înlocuieşte pe Niţă!”

Plecarea lui Florin Niţă la Sparta Praga i-a trimis pe cei de la FCSB în febra căutărilor pentru un înlocuitor al acestuia. Becali şi Dică încă nu s-au decis dacă Andrei Vlad va fi titularizat în stagiunea de primăvară şi încă mai caută un portar. 

Iar soluţia ar putea veni, surpriză, chiar de la Botoşani! Relaţiile dintre cele două cluburi fiind excelente, la Botoşani evoluând foştii stelişti Golofca şi Achim, moldovenii îi propun lui Becali să le cumpere portarul, pe Alberto Cobrea!

FC Botoşani îl propune pe Cobrea!  

“Gigi, dacă tot vrea un portar, să-l ia pe Cobrea. El poate să-l înlocuiască pe Niţă. La mine a jucat mai bine decât Iliev. I-am avut pe amândoi şi ştiu ce spun. Acum nu l-aş da pe Cobrea, dar există anumite oferte de nerefuzat. Vrem, nu vrem, trebuie să recunoaştem că Steaua este motorul financiar al fotbalului românesc”, a spus patronul Botoşaniului, Valeriu Iftime, pentru Pro-X. 

Alberto Cobrea 

 

Ştirea MOMENTULUI

Scandal la FC Voluntari! Opriţa şi staff-ul au plecat de la club

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.