Fotbal intern

FC Botoşani insistă pentru Mihai Roman. “Nu mai e jucător de FCSB! Becali greşeşte cu noul contract!”

17.12.2018 | 12:54
Mihai Roman la meciul FCSB - SK Rapid. FC Botoşani insistă pentru ca fotbalistul să revină

Valeriu Iftime insistă pentru ca Mihai Roman să revină la FC Botoşani, deşi Gigi Becali a anunţat că doreşte să îi prelungească înţelegerea pentru încă un sezon şi i-a cerut fotbalistului să îşi aducă familia la Bucureşti. Oficialul grupării pregătite de Liviu Ciobotariu crede că Mihai Roman nu o mai poate ajuta pe FCSB şi a explicat de ce.

Valeriu Iftime este de părere că Gigi Becali greşeşte că îl pune pe Mihai Roman să îşi prelungească înţelegerea şi îi transmite latifundiarului din Pipera că fotbalistului îi este greu să stea departe de familie.

De ce insistă FC Botoşani pentru ca Mihai Roman să revină

“Mihai Roman e util şi joacă peste tot unde-l pune domnul Becali. Nu mai e jucător de FCSB, în opinia mea. El se potrivea mult mai bine la mine. A fost intervenţia aia pentru Europa League, înainte de intrarea în grupe, dar acum Mihai e un jucător de prisos la FCSB. Dar e treaba domnului Becali. Nu m-a sunat Roman să îl iau înapoi, l-am sunat eu pe el. Punctul slab al lui Mihai este familia. Poate familia o să îl facă să vină acasă. Eu militez pentru reîntregirea familiei lui. Are o fetiţă în clasa 1. Cum poţi să joci fotbal la FCSB şi fata în clasa 1 să stea la Suceava? E fotbalist mare, a jucat peste tot, acum cel mai bun loc pentru el e la FC Botoşani. Eu cred că domnul.

Mihai Roman a jucat în partida Unirea Alba Iulia - FCSB
Mihai Roman a jucat în partida Unirea Alba Iulia – FCSB

Becali face o greşeală că insistă cu noul contract. Mihai e un jucător excepţional. Portar mai trebuie să joace! El se poate comporta în limitele normalităţii pe mai multe posturi, dar trebuie să joace altceva, să devină util, nu să intre câteva minute pe cine ştie ce posturi, la vârsta lui. Asta cred ei, cel puţin”, a spus Valeriu Iftime pentru Pro X.