Fotbal intern

FC Botoşani, probleme înainte de meciul cu U Craiova: “Nu e uşor pentru jucători!” Moldovenii revin în hotelul de unde au fost evacuaţi. Exclusiv

22.06.2020 | 16:28
FC Botosani probleme inainte de meciul cu U Craiova Nu e usor pentru jucatori Moldovenii revin in hotelul de unde au fost evacuati Exclusiv
ADVERTISEMENT

Restanța meciului dintre Universitatea Craiova și FC Botoșani se va disputa în cele din urmă marți, 23 iunie, partidă care trebuia să se joace chiar în redebutul play-off-ului din România.

FANATIK a aflat că jucătorii moldovenilor vor fi cazați la același hotel de unde au fost dați afară pe data de 11 iunie, după ce medicul celor de la FC Botoșani a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

FC Botoșani vine după o înfrângere în fața CFR-ului, 0-2, în timp ce oltenii au un plus la moral, după victoria obținută în prelungiri împotriva Astrei Giurgiu, 2-1.

FC Botoșani va fi cazată la același hotel din Craiova de unde au fost evacuați

Jucătorii și staff-ul lui FC Botoșani vor fi cazați la același hotel de unde au fost evacuați, după ce medicul echipei a fost depistat pozitiv cu coronavirus. FANATIK a luat legătura cu Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, care a vorbit despre starea de spirit înainte de partida cu Craiova:

ADVERTISEMENT

„Noi chiar nu ne-am antrenat până miercuri dimineață, jucătorii au fost separați, toți izolați, am făcut antrenament mierucri, joi, duminică o mică refacere, după au zburat cu avionul la București unde se antrenează puțin, după care pleacă la Craiova, nu e ușor nici pentru jucători”.

„Dintr-un exces de zel din partea celor de la DSP, s-a creat o problemă și un tam-tam atât de mare. Eu cred că s-au făcut și de râs puțin, și cei de la Botoșani, care l-au diagnosticat din prima pe medic că are COVID-19, și cei de la Craiova care s-au panicat atât de tare.

ADVERTISEMENT

În România e ușor să faci o panică…păi ne spuneau să mergem la un hotel de COVID din Craiova și ai mei au decis să se întoarcă acasă.

Să fie o învățătură de minte pentru toți, nu faci cum a fost cu doctorul, pe care îl acuzi din start că are coronavirus, că numai asta răsuna toată ziua, COVID, COVID la Botoșani”, a mai spus Valeriu Iftime.

ADVERTISEMENT

„Apropiații doctorului rămân în spital, deși el e sănătos”

„Apropiații doctorului încă mai sunt în carantină, cred că mai stau o săptămână, asta că să înțelegem că riscăm să picăm în penibil, mai ales că doctorul e sănătos tun.

Hotelul din Craiova e chiar ok, au și ei dreptatea lor, îi înțeleg că nu venim doar noi, echipele de fotbal acolo și se sperie după și clienții dacă pleacă urechea la toată nebunia care a fost atunci”, a continuat patronu lui FC Botoșani.

„S-a făcut o ’anchetă oltenească’, dar nimeni de la DSP Craiova n-a venit să vadă jucătorii. Aseară la 10 şi jumătate i-au dat afară din hotel ca pe nişte borfaşi” – Valeriu Iftime povestind prin ce au trecut jucătorii săi în noaptea înainte de meciul cu Craiova

Nemulțumirile de la meciul cu CFR Cluj

Valriu Iftime a amintit și de meciul cu CFR Cluj din ultima etapă, și consideră că arbitrajul a fost mediocru, pentru că jocul s-a dezechilibrat brusc după penalty-ul din minutul 3, tranosformat de Ciprian Deac:

„La meciul cu CFR nici arbitrajul nu a fost prea bun, a fost mai mult mediocru, nu zic că au greșit în favoarea lor, dar nu s-a dat cursivitate jocului.

A stricat jocul cu acel penalty, pe care putea să-l dea sau nu. Ei sunt mai buni, merită locul pe care îl au în clasament, dar am avut mare ghinion că s-a rupt jocul în debutul meciului”.

„Eu abia înaintea meciului cu FCSB voi intra in normalitate, când o să revină și Rodriguez și vom fi mult mai pregătiți, până atunci suntem în stare de alertă și noi”, a mărturisit Valeriu Iftime.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Botoșani : 5,90 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT