Sport

FC Botoşani – Rapid 0-2. Trupa lui Iosif duce visul mai departe! Marzouk şi Alami tranşează meciul în final

Rapid a învins cu 2-0 FC Botoşani şi continuă seria excelentă din acest debut de sezon. Marzouk şi Alami au reuşit să înscrie în ultimele 10 minute şi giuleştenii adună 16 puncte din 18 posibile.
22.08.2021 | 23:10
FC Botosani  Rapid 02 Trupa lui Iosif duce visul mai departe Marzouk si Alami transeaza meciul in final
FC Botoşani - Rapid 0-2. Trupa lui Iosif duce visul mai departe! Marzouk şi Alami tranşează meciul în final. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
22-08-2021
18:27

FC Botoşani - Rapid 0-2 (Marzouk 84, Alami 90+2)

Vezi aici cele mai importante faze

După victoria de la Botoşani, Rapid se menţine pe locul doi cu 16 puncte din 18 posibile. Etapa viitoare trupa lui Mihai Iosif primeşte vizita Universităţii Craiova. 

Clasament: 

FINAL DE MECI! Rapid câştigă cu 2-0 la capătul unui meci în care s-a apărat exact şi în care a lovit devastator în ultimele 10 minute. 

Min. 90+2: GOOOOOOOOOL Rapid! Alami face 2-0 după o acţiune foarte bună a oaspeţilor. 

Min. 84: GOOOOOOOOOL, Rapid! Marzouk deschide scorul cu o lovitură de cap după o centrare a lui Belu Iordache

Min. 80: Cele două formaţii au ratat câteva şanse bune de a marca, însă defensivele sunt bine organizate

Min. 47: Ocazie mare pentru Botoşani! Roman trage un şut puternic la colţul scurt, Moldovan este la post

PAUZĂ! După primele 45 de minute, scorul este alb. Alin Şeroni a fost iertat în finalul reprizei de al doilea cartonaş galben. 

Min. 39: Racoviţan a trecut pe lângă deschiderea de scor, însă portarul rapidiştilor a fost la post.

Min. 1: A început meciul FC Botoşani – Rapid

22-08-2021
17:16

Echipele de start la FC Botoşani - Rapid

FC Botoșani: Ed. Pap – Braun, Racovițan, Șeroni, Țigănașu – E. Papa, Ed. Florescu, Ongenda – Matheus, M. Roman I, R. Fili. Rezerve: M. Contra – Patache, Chindriș, D. Croitoru, Petkovski, Tîrcoveanu, Kage, Sila, Souza Silva. Antrenor: Marius Croitoru.

Rapid: H. Moldovan – Belu-Iordache, Săpunaru, D. Grigore, J. Morais – R. Moise, Crepulja, Al. Albu – Pănoiu – Ad. Bălan, N. Carnat. Rezerve: Drăghia – Florica, Marzouk, Goge, R. Ilie, Alami, Dandea, Hlistei, B. Barbu. Antrenor: Mihai Iosif.

Meciul FC Botoşani – Rapid are loc duminică, 22 august, cu începere de la ora 21:30, în cadrul etapei a 6-a din Liga 1. Este partida dintre două echipe care nu au cunoscut eşecul până acum, mai mult giuleştenii nu au primit gol în cele cinci partide disputate.

Unde se joacă meciul FC Botoşani – Rapid

Confruntarea FC Botoşani – Rapid se dispută duminică, 22 august, de la ora 21:30, în etapa a 6-a a Ligii 1, pe Stadionul Muncipal din urbea moldavă. Se anunţă o partidă extrem de interesantă, care a suscitat serios interesul în Botoşani, fapt reflectat prin vânzarea unui număr superior de bilete ca de obicei. Sunt aşteptaţi până într-o sută de suporteri rapidişti.

ADVERTISEMENT

Conform protocolului sanitar pot fi ocupate 75 la sută dintre locurile pe care le are stadionul, dar la Botoşani în general media de spectatori nu depăşeşte de regulă câteva mii. Aceştia însă nu vor acces decât prezentând dovada schemei de vaccinare completă sau unul dintre testele negative la covid, fie PCR fie antigen.

Cine transmite la TV partida FC Botoşani – Rapid

Partida FC Botoşani – Rapid se joacă duminică, 22 august, de la ora 21:30, pe Stadionul Municipal din Botoşani şi este transmisă pe micile ecrane de canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. De asemenea, o puteţi viziona şi pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Botoşani este una dintre ultimele zile cu soare, pentru că progonoza meteo arată multă ploaie săptămâna viitoare, cu o temperatură foarte bună pentru fotbal, pentru că maxima zilei nu va depăşi 26 grade iar la ora partidei pot fi in jur 22-23 de grade. Acest meci important a fost încredinţat arbitrului Marcel Bârsan.

Ce jucători importanţi lipsesc din întâlnirea FC Botoşani – Rapid

Antrenorul Marius Croitoru are o problemă serioasă de lot la mijlocul terenului, acolo de unde îi va lipsi cel mai bun om din primele cinci etape, francezul Edjouma, accidentat în etapa anterioară, la Mediaş. Edjouma este mijlocaş central, dar are o tehnică excepţională şi ştie să scoată din joc adversari, aşa cum a făcut la Mediaş, când i-a oferit golul pe tavă brazilianului Matheus.

ADVERTISEMENT

La Rapid singura absenţă este a colericului Antonio Sefer, cel care stă pe bară pentru ieşirea necontrolată din derby-ul cu FCSB, când a vâzut absolut meritat cartonaşul roşu în ultimele minute ale jocului, după o intrare necontrolată la Sorin Şerban.

Mihai Iosif, marea surpriză a antrenorilor din Liga 1

Dacă la Marius Croitoru lucrurile sunt clare, el este în al treilea sezon pe banca lui FC Botoşami şi înainte de a fi fost antrenor a jucat fotbal la înalt nivel, inclusiv la FCSB.

ADVERTISEMENT

Mihai Iosifdomină ca număr de puncte, 13 din 15, topul antrenorilor debutanţi în Liga 1 din ultimul deceniu, în condiţiile în care el, fost junior la Rapid, a ieşit repede din fotbal. A revenit în club în 2016 şi de când a preluat echipa de la Nicolae Grigore a dus-o la promovare, iar legenda continuă cu succes şi în prima divizie.

Cote la pariuri pentru jocul Botoşani – Rapid

Pentru bookmakeri jocul foarte ofensiv şi spectaculos al echipei lui Marius Croitoru i-a convins să le acorde statutul de favoriţi în acest meci, la o cotă excelentă, 2,25. Rapid are cotă de 3,80 să plece cu toate punctele din Moldova şi cotă de 1,50 să înscrie măcar un gol în poarta lui Papp.

Nu avem un istoric bogat al meciurilor directe, Botoşani prinzând Rapidul în prima ligă doar pentru un sezon, în care însă au obţinut clar victoria pe teren propriu, scor 3-0 şi au terminat la egalitate, 2-2, la Bucureşti. Acum însă ambele echipe joacă un fotbal solid, bine pus la punct.

ADVERTISEMENT