Fotbal intern

FC Botoșani s-a despărțit de trei jucători. Un fundaș ivorian, singura noutate la reunire

29.12.2020 | 11:45
FC Botosani sa despartit de trei jucatori Un fundas ivorian singura noutate la reunire
ADVERTISEMENT

Oficialii clubului FC Botoșani au anunțat că s-a despărțit de trei jucători și au adus un fundaș ivorian care însă nu a fost prezent la reunirea lotului pentru partea a doua a sezonului din Casa Pariurilor Liga 1.

Moldovenii au încheiat turul de campionat pe locul șapte, la doar două puncte de poziția a șasea ocupată de Chindia Târgoviște și care asigură prezența în play-off.

ADVERTISEMENT

Trupa lui Marius Croitoru va debuta în 2021 cu un meci pe teren propriu cu FC Argeș, întâlnirea din etapa a 16-a fiind programată pentru joi, 14 ianuarie.

Trei jucători s-au despărțit de FC Botoșani

Cum startul părții a doua se va da mult mai repede decât în alți ani, FC Botoșani s-a reunit deja, însă trei jucători s-au despărțit de formația patronată de Valeriu Iftime, așa cum anunță site-ul oficial al clubului.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Marius Croitoru a decis să nu se mai bazeze pe mijlocaşul macedonean David Babunski, fundaşul francez Baba Toure şi atacantul grec Minas Chalkiadakis, care în acest sezon au evoluat foarte puţin şi care nu au reuşit să devină titulari în echipă.

La capitolul veniri, singura certitudine este fundaşul central ivorian Ulrich Meleke, în vârstă de 21 ani, care a semnat deja cu FC Botoşani şi se va alătura lotului înainte de plecarea în cantonament.

ADVERTISEMENT

Lotul formației FC Botoşani s-a reunit, luni, 28 decembrie, pentru a efectua vizita medicală şi testul Covid-19 înainte de a demara pregătirile returului acestui sezon competiţional din Casa Pariurilor Liga 1.

În 2 ianuarie, lotul condus de Marius Croitoru va pleca într-un stagiu de pregătire centralizat la Timişoara. În alegerea acestei zone a contat foarte mult vremea mai caldă care se va înregistra în următoarea perioadă în Banat.

ADVERTISEMENT

Un alt factor important în alegerea acestui cantonament este faptul că faţă de Moldova, în vestul ţării sunt mult mai multe echipe din primele două ligi, cu care elevii lui Marius Croitoru îşi vor putea măsura forţele.

ADVERTISEMENT