Sport

FC Botoşani – U Cluj 0-0, în etapa 7 din play-out SuperLiga. Moldovenii, pas greșit pentru cupele europene. Video

FC Botoșani și ”U” Cluj au remizat fără goluri în etapa a 7-a din play-out-ul SuperLigii. Oaspeții au lovit bara în prima repriză.
06.05.2023 | 14:02
FC Botosani  U Cluj 00 in etapa 7 din playout SuperLiga Moldovenii pas gresit pentru cupele europene Video
FC Botoșani și ”U” Cluj au remizat fără goluri în etapa cu numărul 7 din play-out-ul SuperLigii. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
06-05-2023
09:40

FC Botoșani - U Cluj 0-0

Vezi aici cele mai importante faze ale partidei

FINAL DE MECI. FC Botoșani și ”U” Cluj și-au împărțit frățește punctele puse în joc în etapa cu numărul 7 din play-out-ul SuperLigii. Moldovenii au ratat șansa să o egaleze la puncte pe FC Voluntari, în timp ce ”U” Cluj a ratat ocazia de a scăpa definitiv de emoțiile retrogradării. 

SuperLiga

Min. 52: Mailat centrează în careu, dar Mihai Roman ratează din fața porții. Cu piciorul stâng, atacantul trimite peste poartă. 

Min. 41: Remacle șutează de la distanță, însă Răzvan Ducan respinge mingea. 

Min. 36: Țigănașu a trimis hazardat spre propria poartă, însă Răzvan Ducan a respins mingea. 

Min. 28: Cea mai mare ocazie de până acum le aparține celor de la ”U” Cluj. Tescan a lovit cu capul mingea după o centrare de la un coechipier, însă balonul a lovit bara și a trecut paralel cu linia porții. 

Min. 10: Startul de meci le aparține celor de la FC Botoșani. Moldovenii pun presiune, însă fără ocazii mari de gol la poarta lui Gorcea. 

Min. 1: Startul partidei.

FC Botoșani: Ducan – Petro, Mutombo, Pius, Țigănașu – Ed. Florescu, Dican, Ivanov – Pinson, M. Roman II, Mailat. Rezerve: Ed. Pap – Patache, Sadiku, Cioiu, Dragu, Golofca, Camara, Burlacu, M. Roman I. Antrenor: Flavius Stoican

U Cluj: Gorcea – Martic, Pițian, Miron, Oancea – Chipciu, Bic, Remacle, Nistor – Thiam, Tescan. Rezerve: Iliev – Goranov, Trif, I. Filip, Pires, Simion, Hofman, I. Stoica, J. Gomes. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Meciul FC Botoşani – U Cluj are loc sâmbătă, 6 mai, cu începere de la ora 12:30, în cadrul etapei 7 din play-out-ul SuperLigii. Ambele echipe caută punctele care să le asigure matematic permanenţa în viitoarea stagiune a SuperLigii. Moldovenii pot, dacă obţin victoria, să devină adversarul celor de la FC U Craiova 1948 în barajul din play-out pentru Conference League, pentru că au licenţă UEFA.

Unde se joacă meciul FC Botoşani – U Cluj

Întâlnirea FC Botoşani – U Cluj se dispută sâmbătă, 6 mai, de la ora 12:30, pe stadionul Municipal din localitate, o oră absolut ciudată pentru un joc din SuperLiga, în condiţiile în care următoarea partidă va fi abia la ora 21:30, la Constanţa. Meciul contează pentru etapa 7 din play-out-ul SuperLigii şi e important pentru ambele echipe.

ADVERTISEMENT

Poate faptul că echipa lor este angrenată în cursa încheierii pe un loc imediat după FC U Craiova 1948 pe primele locuri din play-out, să fie un motiv pentru ca spectatorii din Botoşani să ia drumul în număr mai mare la stadion, pentru a susţine favoriţii, care speră să joace cu FC U Craiova 1948 un prim baraj pentru Conference League.

Cine transmite la TV partida FC Botoşani – U Cluj

Partida FC Botoşani – U Cluj se joacă sâmbătă,, 6 mai, de la ora 12:30, pe stadionul Municipal din localitatea moldoveană, în etapa 7 din play-out-ul SuperLigii şi va fi transmisă în direct pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de majoritatea regiunilor din ţară, în care joi a fost o vreme ploiasă şi rece, la Botoşani ploile revin la comandă abia duminică şi ţin vreo trei zile. Astfel că şi vineri, 5 mai, avem un cer mai mult senin, fără pericol de precipitaţii, dar maxima va continua să scadă de la 20 de grade vineri la 16 grade sâmbătă. Arbitrul partidei este Ionuţ Coza din Cernica.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Botoşani – U Cluj

La FC Botoşani avem aceeaşi absenţi din ultimele săptămâni, adică fundaşul central Mutombo, fundaşul lateral Tallo şi atacantul Zabou. Cum moldovenii au licenţă UEFA ei vor încerca să obţină o clasare care să le permită să poată juca barajul pentru preliminariile Conference League, la fel ca în sezonul precedent.

ADVERTISEMENT

Ioan Ovidiu Sabău a fost extrem dev supărat pe jucătorii săi pentru modul incredibil în care au pierdut acasă meciul din etapa trecută cu FC Voluntari, după ce aveau 2-1 la intrarea în prelungirile timpului regulamentar. Totuşi, U Cluj a primit un nesperat ajutor de la Petrolul, care a învins Chindia, rămasă la şase puncte în urma studenţilor. La Botoşani va lipsi doar fundaşul central Florin Ilie, suspendat.

Cote la pariuri la jocul FC Botoşani – U Cluj

Pentru casele de pariuri este un meci extrem de echilibrat. cu cote la victorie foarte apropiate între cele două echipe. Botoşani are cotă de 2,70 la victorie iar studenţii de pe Someş cotă de 2,80. De aici, rezultă în mod normal şi cote la fel de apropiate la şansă dublă, 1,45 pentru 1X şi 1,50 pentru X2. La goluri Botoşani are cotă de 1,40 iar clujenii de 1,45.

ADVERTISEMENT

U Cluj a revenit abia în acest sezon în SuperLiga şi a reuşit să învingă clar acasă echipa moldoveană cu 2-0 şi să scoată un egal pe terenul Botoşanilor. Până atunci în 2015 fusese ultima dublă confruntare, Botşani având o victorie acasă şi un egal în faţa alb-negrilor şi nereuşind nici o victorie la Cluj.

 

 

ADVERTISEMENT