Fotbal intern

FC Botoşani – Universitatea Craiova 0-2. Seară de coșmar pentru Chindriș: a comis două penalty-uri! Ce spun colegii. Video cu bucuria oltenilor

19.07.2020 | 22:55
FC Botosani  Universitatea Craiova 02 Seara de cosmar pentru Chindris a comis doua penaltyuri Ce spun colegii Video cu bucuria oltenilor
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a câștigat pentru prima dată pe terenul lui FC Botoșani și s-a distanțat la 4 puncte în fruntea clasamentului față de campioana CFR Cluj. Grației acestui rezultat, oltenii au siguranța că vor juca în ultima etapă cu titlul pe masă împotriva clujenilor.

Succesul oltenilor a venit în urma a două greșeli comise de Chindriș, fundașul botoșănean provocând cele două lovituri de pedeapsă datorită cărora Universitatea a reușit să se impună în acest joc.

ADVERTISEMENT

În urma acestei înfrângeri, FC Botoșani și-a diminuat șansele de a ocupa locul 3 în clasamenst, astfel că stă la mâna FCSB-ului pentru a juca la anul în cupele europene.

UPDATE, 19 iulie, ora 22:56 / Jucătorii Craiovei au declanșat petrecerea în vestiar la finalul partidei cu FC Botoșani, 2-0, iar filmulețul s-a viralizat rapid pe internet.

ADVERTISEMENT

Ne intoarcem cu 3 puncte! ?⚪️?⚪️?⚪️La 23:15 toata lumea la stadion, ii asteptam impreuna pe baieti si facem SHOW! ???

Posted by Craiova,te iubim on Sunday, July 19, 2020


Update 19 iulie, ora 21:46 / Andrei Chindriș, fundașul celor de la FC Botoșani, a fost eroul negativ al partidei, provocând cele două penalty-uri din care s-a stabilit scorul final. Cu toate acestea, colegii nu îl acuză, ci spun că acest lucru i se poate întâmpla oricui.

“Nu putem fi supărați pe el. E colegul nostru, se întâmplă la fotbal. Asta e viața, trebuie să mergem înainte și să-l încurajăm. Le ținem pumnii celor de la Sepsi în finala Cupei României, ca să mergem în Europa. Sper să luăm cel puțin un punct în meciul cu CFR și să nu depindem de alte rezultate”, a spus Țigănașu la finalul partidei.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt supărat pe Chindriș, e un copil, unul care trebuie să învețe din greșeli. Fotbalul pe care îl jucăm noi este riscant. A făcut un meci bun din punctul meu de vedere, dar a fost implicat în mai multe faze de 1 vs 1, unele pe care nu le-a gestionat corect. Eu am încredere în el. Sunt lucruri grave pentru un fundaș, dar repet, nu sunt supărat pe el”, a spus și antrenorul Marius Croitoru.


Update 19 iulie, ora 21:33 / „De șase ani avem viață grea la Botoșani, dar e bine că am câștigat în această seară. Sper să jucăm și cu Astra și cu CFR-ul și să terminăm odată campionatul ăsta. Sper să trăiesc an de an cu presiunea asta, e prima dată când mi se întâmplă așa ceva în carieră” a declarat Alexandru Mateiu după meciul de la Botoșani.

ADVERTISEMENT

LIVE FC Botoșani – Universitatea Craiova 0-2 (Cicâldău 74, Gustavo 90+4) – VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

  • FC Botoșani: Ed. Pap – Haruț, Chindriș, Șeroni, Țigănașu – E. Papa, Carlone (74 Babunski) – Ashkovski (85 Fili), Ed. Florescu (74 Cîmpanu), Ofosu (67 Keyta) – Dugandzic. Rezerve: Hankic – Patache, Cîmpanu, Mendoza, Holzmann, Babunski, D. Croitoru, H. Keyta, R. Fili. Antrenor: Marius Croitoru.
  • Univeristatea Craiova: Pigliacelli – Șt. Vlădoiu, Cosic, Acka, N. Bancu – Nistor (87 Gustavo), Al. Mateiu (87 Ivanov), Cicâldău – Bărbuț (66 Baiaram), Koljic, Mihăilă. Rezerve: I. Popescu – Vătăjelu, Bălașa, I. Mitran, Qaka, Ivanov, Gustavo, Baiaram, L Nitu. Antrenor: Cristiano Bergodi

Min. 74: GOOOOOL CRAIOVA! Chindriș comite un nou penalty, transformat de data aceasta de Gustavo: FC Botoșani – Uiversitatea Craiova 0-2.

Min. 74: GOOOOOL CRAIOVA! Chindriș îl faultează prostește în careu pe Mihăilă, iar Cicâldău transformă fără emoții penalty-ul: FC Botoșani – Uiversitatea Craiova 0-1.

Min. 55: Ocazie imensă ratată de Nistor, care trimite pe lângă poartă din 3 metri.

Min. 46: Ashkovski reia incredibil peste poartă, din 4-5 metri lateral stânga.

Min. 44: Bărbuț șutează puțin pe lângă poartă din colțul careului mare.

Min. 17: FC Botoșani cere penalty după ce Chindriș este busculat în careu de  Cosic și Bancu, dar centralul Radu Petrescu lasă jocul să continue.

Min. 17: Portarul botoșănean Pap respinge in extremis de pe linia porții lovitura de cap a lui Cosic. Oaspeții cer gol, dar nu se acordă nimic,

Min. 12: Nicușor Bancu a văzut cel de-al patrulea cartonaș galben în debutul partidei de la Botoșani și va fi astfel suspendat etapa viitoare, când Universitatea Craiova va juca la Giurgiu, împotriva Astrei. În schimb, el va putea fi folosit în ultima etapă cu CFR Cluj, meci în care Craiova ar putea juca cu titlul pe masă.

Min. 10: Carlone șutează din întoarcere pe lângă poartă.

Min. 7: Acka reia cu capul puțin pe lângă poartă un corner executat de Cicâldău.



UPDATE 19 iulie, ora 14:33 / Așa cum au făcut-o de fiecare dată când au evoluat în deplasare după reluarea campionatului, tehnicienii Universității Craiova au programat și în dimineața meciului de la Botoșani o ședință de pregătire în hotelul în care era cazată echipa.

? Ședința de activare din această dimineață.#SustineStiinta#AsaELaCraiova#CampioniLaSuporteri

Posted by Universitatea Craiova on Sunday, July 19, 2020


UPDATE 19 iulie, ora 10:27 / Nu se anunță mari surprize în echipele de start, cei doi antrenori urmând să trimită pe teren cei mai buni jucători pe care îi au la dispoziție:

FC Botoșani: Pap – Haruț, Chindriș, Șeroni, Țigănașu – Mendoza, Florescu – Ashkovski, Babunski, Keyta – Dugandzic. Antrenor: Marius Croitoru.

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Cosic, Acka, Bancu – Nistor, Mateiu, Cicâldău – Bărbuț, Koljic, Mihăilă. Antrenor: Cristiano Bergodi.


Botoşani – Craiova Live Stream Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

Partida Botoşani – Craiova se joacă duminică, 19 iulie, de la ora 19:30 şi încheie etapa a opta din play-off. Acest joc atât de important va fi transmis în direct de canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. Pentru cine optează pentru altă soluţie site-ul FANATIK.RO oferă posibilitatea de a urmări meciul în format LIVE VIDEO.

Botoşani are o echipă foarte echilibrată, care pierde foarte greu acasă, excepţie făcând în acest play-off meciul cu CFR Cluj în care scorul a fost 0-2. Multe depind de prezenţa pe teren la mijloc a lui Jonathan Rodriguez, mintea limpede a echipei şi de forma golgeterului Dugandzic, destul de şters în acest play-off.

Pe olteni îi așteaptă un meci foarte greu la Botoşani, pentru că după excelenta prestaţie de la Cluj, unde a învins cu 3-2, au câştigat ultimele două partide, cu Gaz Metan şi FCSB, cu mult noroc şi având evoluţii modeste.

Elvir Koljic şi-a prelungit contractul

La Craiova, emulaţia este la maxim, suporterii făcând permanent demonstraţii de iubire faţă de echipă, care i-au impresionat pe jucători. Vestea bună este că bosniacul Elvir Koljic, arma de foc din centrul atacului,extrem de eficient după ce şi’-a revenit după o grea accidentare şi a marcat goluri importante în play-off, a semnat prelungirea contractului.

Nu este exclus ca unul dintre fundaşii centrali cu mare experienţă din fotbalul nostru, Gabi Tamaş, să nu mai meargă la Dinamo, după cum s-a scris şi să aleagă varianta Craiova, care mai are în calcul un alt apărător veteran, Marius Constantin, de la Gaz Metan Mediaş.

Craiova nu a câştigat niciodată la Botoşani!

Atmosfera în lot este foarte bună, până şi antrenorul Cristiano Bergodi, cu victorii pe linie de când a fost instalat pe bancă, dar şi cu gol primit meci de meci, intrând la joc alături de fotbalişti. Însă fosta legendă a Craiovei, cu nume predestinat, Gică Craioveanu, atrage atenţia că nimic nu e încă jucat şi orice superficialitate poate costa enorm la final.

Dacă privesc tabloul cu meciurile directe pe olteni au de ce să îi apuce toate frigurile. Pentru ei Botoşani a fost un fel de linia Maginot, pe unde nu se trece. Au un singur rezultat de egalitate, un 1-1 scos în 2019 şi eşecuri pe linie în celelate opt întâlniri! Cu toate acestea bookmakerii le acordă 1,85 la victorie, faţă de 4,35 pentru moldoveni, iar golul marcat de oamenii lui Marius Croitoru valorează 1,50.

ADVERTISEMENT