Fotbal intern

FC Copenhaga – Astra 3-0 Adio, Ligă! Umilinţă pentru Şumudică

Astra a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor. Partida retur a fost la discreţia lui FC Copenhaga care a punctat de trei ori în prima repriză prin Cornelius (14, 45+2) şi Santander...
04.08.2016 | 00:04
FC Copenhaga  Astra 30 Adio Liga Umilinta pentru Sumudica

Astra a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor. Partida retur a fost la discreţia lui FC Copenhaga care a punctat de trei ori în prima repriză prin Cornelius (14, 45+2) şi Santander (34). Campioana României a jucat foarte slab şi va trebui să se lupte pentru calificarea în grupele Ligii Europa.

MIN. 90+3: S-a terminat partida.

MIN. 83: Schimbare FC Copenhaga: intră Kusk, iese Santander.

MIN. 76: Dublă schimbare Astra: intră Florea şi Seto, ies Săpunaru şi Niculae.

MIN. 70: Schimbare FC Copenhaga: intră Toutouh, iese Falk.

MIN. 66: Santander şutează în bară de la marginea careului.

MIN. 65: Morais şutează, Olsen reţine.

MIN. 61: Schimbare FC Copenhaga: intră Pavlovic, iese Cornelius.

MIN. 57: Schimbare Astra: intră De Amorim, iese Boudjemaa.

MIN. 55: Stan primeşte cartonaşul galben.

MIN. 50: Cornelius înscrie, dar golul este anulat pentru ofsaid.

MIN. 47: Teixeira şutează la colţul scurt, Olsen respinge.

MIN. 46: A început repriza a doua.

MIN. 45+3: S-a terminat prima repriză.

MIN. 45+2: GOL FC Copenhaga! Cornelius înscrie cu o lovitură de cap din interiorul careului. 

MIN. 44: Teixeira centrează bine în faţa porţii, dar Niculae nu reuşeşte să împingă balonul în plasă.

MIN. 37: Cornelius trimite o lovitură de cap puţin pe lîngă poarta lui Lung Jr.

Min. 34: GOL FC Copenhaga! Santander înscrie cu latul din interiorul careului. 

Min. 30: Astra nu a avut nici o ocazie de gol. Campioana României evoluează foarte slab.

MIN. 22: Delaney trimite cu latul, din careu, puţin pe lîngă poarta lui Lung Jr.

MIN. 18: Jorgensen trimite o lovitură de cap peste poarta Astrei.

MIN. 14: GOL FC Copenhaga! Cornelius înscrie cu o lovitură de cap din interiorul careului. 

MIN. 12: Cornelius şutează periculos de la marginea careului, Lung Jr. respinge în corner.

MIN. 1: A început partida.

–––––––––––––––––––––

FC COPENHAGA-ASTRA LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE ORA 20:00Echipele de start:

FC Copenhaga: Olsen – Ankersen, Johansson, Jorgensen, Augustinsson – Verbici, Delaney, Kvist, Falk – Cornelius, Santander

Rezerve: Andersen, Hogli, Antonsson, Gregus, Kusk, Pavlovici, Toutouh

Astra: Lung jr – Săpunaru, Gerlado, Fabricio, J. Morais – Lovin, Boldrin, Stan – Boudjemaa, Niculae, Teixeira

Rezerve: Gavrilaş, Seto, Florea, Oros, Ioniţă, Vangjeli, De Amorim

FC COPENHAGA-ASTRA LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE 03.08.2016, ora 15:30. Giurgiuvenii se vor îmbogăţi în caz că trec de FC Copenhaga – VEZI MAI MULTE INFORMAŢII AICI.

FC COPENHAGA-ASTRA LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. Astra Giurgiu a terminat la egalitate partida cu FC Copenhaga, scor 1-1, în turul al treilea din Liga Campionilor. Golul formaţiei antrenate de Marius Şumudică a fost înscris de Filipe Teixeira, iar pentru adversari a înscris Deleney. FOTO – gsp.ro

Min. 93. Finalul partidei.

Min. 92. SCHIMBARE ASTRA. Iese Niculae, intră Florea.

Min. 90. Niculae îi trimite lui Boldrin, dar cel din urmă pierde balonul în faţa lui Deleney.

Min. 87. CARTONAŞ GALBEN: Lovin.

Min. 80. SCHIMBARE COPENHAGA. A intrat Amankwaa, a ieşit Verbic.

Min. 78. CARTONAŞ GALBEN: Vangjeli.

Min. 75. Deleney scapă spre poarta lui Silviu Lung Junior, pătrunde în careu, dar Geraldo intrevine şi scoate balonul în corner.

Min. 73. SCHIMBARE ASTRA. A ieşit Seto şi a intrat William De Amorim.

Min. 69. Pauză de hidratare.

Min. 64. GOL COPENHAGA! Delaney înscrie cu un şut în forţă din careu, după o deviere a lui Falk. Fotbalistul oaspeţilor a profitat de o neatenţie a apărării Astrei. VIDEO

Min. 61. SCHIMBARE COPENHAGA. Iese Toutouh, intră Falk.

Min. 60. SCHIMBARE ASTRA. Boudjemaa este înlocuit de Săpunaru. Internaţionalul român debutează pentru Astra Giurgiu.

Min. 53. Olsen respinge în faţă, balonul ajunge la Seto, dar mijlocaşul Astrei trimite peste poară.

Min. 51. Ankersen încearcă să-l pună pe Cornelius într-o poziţie bună, dar balonul a fost scăpat în afara careului.

Min. 47. A început a doua repriză.

Min. 45. Pauză.

Min. 43. Ocazie mare pentru Copenhaga. Lung Jr. iese riscant la o minge pe care nu o reţine, iar danezii reia spre poarta giurgiuvenilor, balonul este însă ajuns şi trimis în corner, de Geraldo.

Min. 42. Minge înaltă pentru Cornelius, atacantul oaspeţilor încearcă să trimită cu capul din faţa porţii, dar Geraldo intervine şi scoate balonul în afara terenului.

Min. 37. CARTONAŞ GALBEN: Seto.

Min. 36. CARTONAŞ GALBEN: Kvist.

Min 34. Vangjeli se accidentează după un duel cu un adversari şi are nevoie de îngrijiri medicale.

Min. 30. Niculae insistă la un balon, dar fundaşii adversari intervin şi îndepărtează pericolul.

Min. 26. Delaney pătrunde în careul lui Silviu Lung Junior, şutează puternic, dar balonul trece pe lîngă poartă. VIDEO

Min. 23. Pauză de hidratare.

Min. 21. CARTONAŞ GALBEN: Verbic pentru o intrare dură asupra lui Geraldo.

Min. 17. Giurgiuvenii scapă pe contraatac după o fază fixă a oaspeţilor, dar Teixeira nu a reuşit să ajungă la un balon trimis de un coechipier.

Min. 7. GOL ASTRA GIURGIU! Boudjemaa îi trimite lui Teixeira în interiorul careului lui Olsen, iar cel din urmă trimite imparabil un şut din interiorul careului. VIDEO

Min. 7. Cornelius scapă spre poarta lui Silviu Lung Junior, dar Fabricio Dornellas intrevine bine şi îndepărează pericolul.

Min. 5. Lovin centreză în careul formaţiei FC Copenhaga, dar Teixeira se află în offside.

Min. 2. Oaspeţii au prima ocazie a meciului. Augustinsson trimite spre poarta lui Silviu Lung Junior, dar goalkeeper-ul Astrei reţine fără probleme. 

Min. 1. A început partida.

………………..

Update / Iată echipele de start:

ASTRA: Silviu Lung Jr – Vanjeli, Geraldo, Fabricio, Morais – Seto, Lovin – Boudjemaa, Boldrin, Teixeira – Niculae

Rezerve: Gabrilaş – Florea, Oros, Mansaly Boubacar, Săpunaru, Stan, De Amorim

COPENHAGA: Olsen – Ankersen, Jorgensen, Johansson, Augustinsson – Verbic, Kvist, Delaney, Toutouh – Cornelius, Santander

Rezerve: Andersen, Antonsson, Gregus, Remmer, Pavlovic, Amankwaa, Falk

FC COPENHAGA-ASTRA LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE.. Dani Coman, preşedintele campioanei României, a vorbit despre meciul din turul al treilea din Liga Campionilor, dar şi despre situaţia lui Cristi Săpunaru, fotbalist ce se află pe banca de rezerve. “Şumudică nu va sta pe bancă pentru că nu ne dorim să riscăm. Aşteptăm decizia FRF ca să vedem dacă pe data de 1 august poate sta pe bancă şi să-şi antreneze echipa aşa cum spune UEFA. Pe Săpunaru ne-am fi dorit să îl avem în primul 11, dar el nu are decît 4 zile de antrenament şi nu am dorit să riscăm o accidentare. Jucăm cu 2 închizători aşa cum am făcut-o de multe ori. O să încercăm să ne închidem foarte bine. Întîlnim un adversar foarte bun şi am încredere în băieţi. Sper la o calificare. Noi ne dorim ca jucătorii noşti să fie mulţumiţi din toate punctele de vedere pentru că ei au reuşit să aducă această calificare istorică a Astrei. Depindem foarte mult de ceea ce se va întîmpla cu revenirea lui Denis Alibec. Am tot sta de vorbă cu el, se simte mai bine, nu mai simte dureri, dar are nevoie de o perioadă de pregătire cu echipa şi ne dorim să ţinem cont de sfaturile medicilor.

 E păcat că lumea nu vine la Giurgiu să vadă campioana României. Mă aşteptam ca fanii să vină ca să susţină echipa şi atunci cînd jucăm împotriva unor echipe mari. Asta este viaţa, dar ne doream ca stadionul să fie plin”, a spus Dani Coman.

FC COPENHAGA-ASTRA LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE.. Update / Constantin Budescu nu şi-a uitat fosta echipă. Cum a fost surprins fostul căpitan al campioanei României înainte de Astra-Copenhaga. Vezi aici FOTO.

FC COPENHAGA-ASTRA LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE.. Update 19:20 / Marius Şumudică a recunoscut că observatorul partidei cu FC Copenhaga l-a înştiinţat că poate sta pe banca tehnică la meciul din această seară, dar antrenorul campioanei României susţine că nu va face acest lucru. Şumi nu a uitat nici de meciul dintre Steaua şi Sparta Praga, scor 1-1, şi a ţinut să îl felicite pe Laurenţiu Reghecampf.

FC COPENHAGA-ASTRA LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE.”El mi a spus că pot sta pe bancă fără probleme, dar nu vreau să risc. Ei spun asta, dar i-am zis să îmi dea ceva scris pentru că după aceea FRF poate să reclame cele întîmplate. Eu am cerut să aflu perioada exactă în care sînt suspendat. Eu am mai stat opt zile departe de echipă. FIFA a zis că începe de la 8.07 pînă în august, iar asta ar însemna că de la 1 august pot să îmi antrenez echipa şi să stau pe bancă fără probleme. Este incredibil. UEFA nu greşeşte cu aşa ceva. Observatorul partidei este un neamţ cu peste 300 de meciuri şi a zis că a avut foarte multe cazuri şi i se transmitea, dar nu vreau să risc.

FC COPENHAGA-ASTRA LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE.Cei de la Copenhaga au înscris multe goluri şi nu au primit, dar nu au avut cine ştie ce adversari. Ei îşi permit să plătească 2.500.000 de euro pe un jucător. Trebuie să stăm cît mai departe de poarta noastră şi să evităm fazele fixe pentru că au jucători masivi. Îmi pare rău că nu mi-am putut antrena echipa. Eu îl felicit pe Reghecampf că şi-a dat seama că în 4-4-2 Steaua avea probleme şi a mutat în 4-3-2-1. Vreau să îi felicit pentru rezultatul de ieri şi au obţinut un rezultat bun pentru România. Ar trebui să lăsăm deoparte răutăţile. Îl felicit”, a spus Marius Şumudică.

FC COPENHAGA-ASTRA LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE.. Update 19:00 / Veşti bune pentru Marius Şumudică. Antrenorul campioanei României poate sta pe bancă la meciurile internaţionale ale Astrei, după suspendarea primită din partea Federaţiei Române de Fotbal, toate acestea după ce a fost implicat în pariuri sportive.

FC COPENHAGA-ASTRA LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. Dan Matei, secretarul clubului Astra, a purtat o discuţie cu observatoruli meciului cu FC Copenhaga despre suspendarea lui Marius Şumudică, iar germanul care are la activ peste 300 de meciuri la care participă din postura de observator i-a transmis secretarului clubului Astra că el nu a primit nici o informaţie din partea UEFA legat de acest subiect în care îl are în prim plan pe Şumi, iar dacă din punctul de vedere al forului european nu are voie, trebuia să fie informat de acest lucru de la începutul acestei săptămîni, cu două zile înaintea meciului.

FC COPENHAGA-ASTRA LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. Mai mult, observatorul neamţ i-a transmis oficialului Astrei că, din punctul lui de vedere, Şumudică poate să stea pe banca tehnică a campioanei României. Deşi a primit acceptul observatorului partidei, Şumi a decis să nu stea pe bancă la turul dintre Astra şi Copenhaga pentru că se teme de o nouă sancţiune din partea FRF.

……………………..

FC COPENHAGA-ASTRA LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE.. Update 17:55 / Vestiarul formaţiei antrenate de Marius Şumudică este pregătit pentru întîlnirea cu FC Copenhaga.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

FC COPENHAGA-ASTRA LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. Update 17:00 / Au mai rămas trei ore şi jumătate pînă la partida dintre Astra şi Copenhaga, iar FANATIK.RO a aflat că giurgiuvenii au vîndut aproximativ 5.000 de bilete pentru întîlnirea din turul al treilea al Ligii Campionilor. De partea cealaltă, formaţia FC Copenhaga va avea parte de 80 de susţinători.

Stadionul “Marin Anastasovici” are 8.500 de locuri.

FC COPENHAGA-ASTRA LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. Update / Trupa lui Marius Şumudică va juca azi, de la ora 20:30, la Giurgiu, împotriva formaţiei Copenhaga, în turul al treilea al Ligii Campionilor, iar giurgiuvenii pot da lovitura dacă trec de campioana din Danemarca. În conturile formaţiei finanţate de Ioan Niculae va intra cel puţin 8.000.000 de euro, iar Astra va avea un loc asigurat în grupele Ligii Europa.

Echipa probabilă a Astrei:

Silviu Lung Jr – Vanjeli, Geraldo, Fabricio, Morais – Seto, Lovin – Boudjemaa, Boldrin, Teixeira – Niculae

FC COPENHAGA-ASTRA LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. Update / Filipe Teixeira şi antrenorul secund al Astrei Giurgiu, Cristian Petre, au vorbit într-o conferinţă de presă despre partida pe care campioana României o va disputa împotriva formaţiei Copenhaga.

FC COPENHAGA-ASTRA LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. “Au o echipă ofensivă, jucători înalţi şi o să fie un meci greu, dar noi avem încredere că putem să cîştigăm cele două meciuri. Partidele de pregătire sînt diferite de cele oficiale. Ar fi bine dacă patronul ar veni să vorbească cu noi. Mă bucur că l-am impresionat pe antrenorul celor de la Copenhaga, dar o să fie un alt meci mîine. Mă bucur că a vorbit bine despre mine”, a spus Teixeira.

FC COPENHAGA-ASTRA LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. “Şumi a simţit o mare frustrare şi supărare după meciul cu Dinamo. El nu a putut lua legătura cu echipa, dar mi-a transmis că îşi doreşte ca să fim agresivi şi să facem un efort mai mare. E nervos, dar vrea să ştergem totul cu buretele şi să facem un meci bun. O să avem mari şanse de reuşită dacă o să facem asta. Ne-a spus să ieştim cu fruntea înainte după cele două meciuri din Liga Campionilor. Banii sînt foarte importanţi, dar echipa nu se gîndeşte la acest lucru acum. Ei se gîndesc să facă performanţa de a ajunge în grupele Ligii Campionilor, sau în cele ale Ligii Campionilor. Eu am vorbit doar cu Şumi şi patronul nu a transmis nimic în legătură cu acest meci”, a spus şi Cristian Petre.

–––––––––––––––

FC COPENHAGA-ASTRA LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. Trupa lui Marius Şumudică va debuta în noul sezon al Ligii Campionilor împotriva formaţiei Copenhaga, miercuri, de la ora 20:30, în turul trei preliminar, iar tehnicianul campioanei României face tot posibilul ca echipa sa să se impună la Giurgiu.

FC COPENHAGA-ASTRA LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE.După ce giurgiuvenii au fost învinşi în primul meci al Ligii 1, scor 1-4, cu Dinamo, Marius Şumudică a hotărît ca să pună piciorul în prag şi să îşi ţină jucătorii din scurt. Deşi nu are voie să intre în contact cu fotbaliştii Astrei, toate acestea din cauza suspendării primite din partea FRF pentru implicarea într-un scandal cu pariuri sportive, Şumudică le-a transmis secunzilor săi că îşi doreşte ca Astra să se impună în manşa tur cu formaţia Copenhaga, iar pentru asta a luat o decizie care nu a fost pe placul jucătorilor săi.

FC COPENHAGA-ASTRA LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE.Conform surselor FANATIK.RO, jucătorii Astrei au fost înştiinţaţi după meciul cu Dinamo, scor 1-4, partidă ce a avut loc sîmbătă, că vor avea parte doar de o zi liberă, iar luni au revenit la antrenament. Astfel, giurgiuvenii sînt la Giurgiu, acolo vor sta în cantonament pînă la meciul pe care îl vor disputa împotriva celor de la Copenhaga.

ASTRA-COPENHAGA, MIERCURI, ORA 20:30, LIVE VIDEO pe FANATIKR.RO