Sport

Prețuri uriașe la bilete pentru meciul FC Hermannstadt – FCSB. S-au vândut toate tichetele. Update

FC Hermannstadt deschide anul cu o întâlnire acasă împotriva FCSB, iar conducătorii clubului au anunțat că toate biletele pentru acest joc au fost epuizate.
20.01.2023 | 12:43
Preturi uriase la bilete pentru meciul FC Hermannstadt  FCSB Sau vandut toate tichetele Update
FC Hermannstadt deschide anul cu o întâlnire acasă împotriva FCSB, iar conducătorii clubului au pus în vânzare bilete la prețuri piperate spre nemulțumirea suporterilor. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
20-01-2023
10:48

Sold-out la FC Hermannstadt - FCSB

Oficialii clubului FC Hermannstadt au anunțat că s-au vândut toate biletele pentru partida cu FCSB, din etapa a 22-a din SuperLiga.

”FCH vs FCSB = SOLD OUT! Programul casei de bilete de la Stadionul Municipal Sibiu va fi suspendat până la următorul meci pe care FCH îl va disputa pe teren propriu”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a clubului sibian.

 

Meciul FC Hermannstadt – FCSB va avea loc duminică, 22 ianuarie, de la ora 20:45.

Sibienii au fost revelația primei părți a sezonului din SuperLiga, dar au fost penalizați cu 9 puncte din cauza unor datorii și au ajuns pe locul 9 în clasament, la 8 puncte de ultima poziție care asigură participarea în play-off.

Prețurile biletelor la partida FC Hermannstadt – FCSB

FC Hermannstadt va debuta în noul an cu un meci extrem de dificil împotriva formației FCSB, în etapa a 22-a din SuperLiga, iar oficialii grupării din Sibiu au pus în vânzare biletele, dar prețurile stabilite i-a înfuriat pe fani.

ADVERTISEMENT

Cel mai ieftin tichet la partida care va avea loc duminică, 22 ianuarie, de la ora 20:45, este la peluză și costă 50 de lei. Un loc la Tribuna 1 sau Tribuna 2 se vinde cu 90 de lei, în timp ce la lojă un bilet este 500 de lei.

Deși echipa a avut un parcurs neașteptat de bun în prima parte și conducătorii clubului speră să mai amortizeze din cheltuielile făcute cu stadionul Municipal, prețurile sunt cu adevărat exorbitante pentru un meci din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Fanii preferă să vadă meciul la televizor

Cel mai probabil, oficialii lui FC Hermannstadt s-au bazat și pe faptul că adversar le va fi FCSB, formația care atrage cel mai numeros public în România, dar fanii sunt extrem de dezamăgiți de prețul ridicat al tichetelor și au reacționat pe pagina de Facebook a clubului.

”Să joace cu stadionul gol”, ”Ai dreaq Real Madrid ce sunteți voi! Băăă, unde în Liga 1 mai sunt, bă, prețurile astea?”, ”Niște prețuri nesimțite!! Recunosc meritul echipei, dar să fi hapsân la bani… Rușine” sau ”Ăștia joacă în Cupa Campionilor??”, sunt câteva comentarii ale suporterilor.

ADVERTISEMENT

Alții au ales să fie ironici și să facă glume pe acest subiect: ”La prețul ăsta mai bine luăm 2 kg de carne și niște beri și ne uităm la meci la un grătar”, ”Cu 50 de lei mergi la un local, stai la căldurică și bei și 5 beri”, ”Ce bine îl văd de la căldurică” sau ”E cu cina inclusă?”

Însă, au fost și persoane care s-au arătat de acord cu prețurile practicate de FC Hermannstadt pentru întâlnirea cu FCSB: ”Sunt ieftine. Dacă nu vă convine stați acasă”, ”Preț piperat, dar sper să fie un ajutor pentru club. Echipa își merită toți bănuții prin evoluțiile de până acum” sau ”Am luat. Dacă bateți vă iertăm”.

ADVERTISEMENT

După depunctare, clubul sibian a emis un comunicat de presă prin care anunța că se va apăra la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Claudiu Rotar, patronul lui Hermannstadt, a oferit, de asemenea, prima reacție și a mărturisit că o decizie ar urma să fie luată la începutul lunii februarie.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,83 este cota pentru „1x și sub 4,5 goluri” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB!

ADVERTISEMENT