Fotbal intern

FC Hermannstadt a transferat un fotbalist cu 2 meciuri în naţionala Boliviei

30.07.2018 | 22:05
FC Hermannstadt a transferat un fotbalist cu 2 meciuri in nationala Boliviei

FC Hermannstadt l-a prezentat oficial pe internaţionalul bolivian Luis Alberto Ali Vega, un fotbalist de 24 de ani adus de la Ponte Preta. Fotbalistul care a evoluat în ultimul sezon în Liga a 2-a din Brazilia are două selecţii în echipa naţională a Boliviei, ultima fiind în această vară.

Ali Vega a semnat pe două sezoane cu formaţia sibiană şi poate evolua ca al doilea vârf sau în cele două benzi ale terenului. Cel mai probabil, noua achiziţie a celor de la FC Hermannstadt va avea rolul unui decar care îi lipseşte echipei lui Alexandru Pelici în debutul în Liga 1 Betano.

Luis Ali Vega, noul transfer de la Hermannstadt , are în CV echipe din Spania

Noul fotbalist al celor de la FC Hermannstadt a fost în lotul celor de la Osasuna Pamplona, dar a evoluat doar pentru echipa secundă a spaniolilor. Mijlocaşul sud-american a mai evoluat în propria ţară la San Jose de Oruro, precum şi la Bolivar de la Paz, cea mai importantă echipă din Bolivia.

FC Hermannstadt s-a mişcat excelent în această vară pe piaţa transferurilor şi a ajuns la opt achiziţii pentru noul sezon din Liga 1 Betano. La formaţia ardeleană au ajuns: Alexandru Dandea, Tsoumou Juvhel, Ilja Antonov, Jordan N’Kololo, Răzvan Began, Bruno Chalkiadakis şi Biel Company.

În ciuda faptului că oficialii echipei ardelene s-au mişcat excelent în această vară pe piaţa transferurilor ca şi număr de achiziţii, Alexandru Pelici i-a folosit din primul minut doar pe Alexandru Dandea şi Ilja Antonov, în timp Tsomou Juvhel şi Jordan N’Kololo au fost introduşi pe durata meciurilor de până acum.

Nou promovoata din Sibiu a surprins pe toată lumea în runda inaugurală şi a reuşit să câştige cu 1-0 partida disputată pe teren propriu, la Târgu Mureş, împotriva celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, într-o partidă în care elevii lui Alexandru Pelici au prestat un joc excelent. Blănaru şi co. nu s-au mai ridicat la nivelul din prima rundă şi în meciul cu FC Botoşani şi au pierdut cu 2-0 într-o partidă în care experienţa moldovenilor a făcut clar diferenţa.

Luis Ali Vega ar putea debuta în weekend

FC Hermannstadt va juca în următoare rundă împotriva celor de la Dunărea Călăraşi, în duelul echipelor care s-au luptat în ultimul sezon din Liga a 2-a pentru promovare. Elevii lui Dan Alexa au adunat patru puncte în urma victoriei cu Viitorul din prima etapă şi a egalului cu CFR Cluj în runda secundă.

Oficialii echipei din Sibiu se pregătesc în următoarele zile să anunţe şi transferul unui fundaş, conform unor informaţii care s-au scurs pe reţelele de socializare. Antrenorul celor de la Hermannstadt a reuşit în ultimul sezon să ducă echipa până în finala Cupei României, însă este nemulţumit de modul cum s-a comportat defensiva în partida de la Botoşani-