Sport

FC Hermannstadt – CFR Cluj 2-3, restanţă etapa a 6-a din SuperLiga. Janga, cu dublă și pasă decisivă pentru Malele, aduce 3 puncte campioanei

FC Hermannstadt - CFR Cluj 2-3 în meci restanţă din etapa a 6-a a SuperLigii, cu Janga omul meciului, după două reușite și pasă decisivă la golul victorie.
30.11.2022 | 20:57
FC Hermannstadt  CFR Cluj 23 restanta etapa a 6a din SuperLiga Janga cu dubla si pasa decisiva pentru Malele aduce 3 puncte campioanei
CFR Cluj nu se gândește decât la victorie în restanța cu Hermannstadt. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
30-11-2022
19:06

Cum arată clasamentul în SuperLiga după Hermannstadt - CFR Cluj 2-3

Grație victoriei de la Mediaș, cu Hermannstadt, CFR Cluj s-a apropiat la numai 4 puncte de liderul Farul Constanța. Și are un meci mai puțin disputat.

În replică, Hermannstadt rămâne pe locul 5, dar are un singur punct peste FCSB, care întâlnește mâine, în deplasare, pe FC Botoșani.

clasament

30-11-2022
17:00

Hermannstadt - CFR Cluj 2-3 (Paraschiv 35, Oroian 56 / Janga 10, 27, Malele 73)

Vezi aici meciul în format LIVE VIDEO.

Min.90+3: S.Mino șutează de la marginea careului, puțin pe lângă.

Min.73: GOOOL CFR Cluj. Janga deviază excelent o minge trimisă la bătaie, Malele preia și șutează pe lângă un Letica rămas fără replică.

Min.56: GOOOL Hermannstadt. Paraschiv, presat de Burcă, dă o pasă peste apărarea adversă, iar Oroian scapă singur și înscrie pe lângă Scuffet.

Min.46: Startul reprizei secunde.

Min.45+3: S.Mino îl deschide excelent pe Opruț, dar Scuffet iese perfect și reține balonul.

Min.35: GOOOL Hermannstadt. Greșeală și în defensiva clujenilor, iar Daniel Paraschiv reușește să șuteze în colțul lung și să înscrie.

Min.34: Șut puternic al lui S.Mino, mingea trece puțin peste.

Min.32: Eroare mare a lui Bejan, Janga încearcă să-l dribleze pe Letica, dar portarul lui Hermannstadt reușește să respingă balonul.

Min.31: Baba Alhassan șutează puternic, iar Scuffet scoate spectaculos.

Min.28: Baba Alhassan trimite cu capul spre poartă, dar Simone Scuffet intervine.

Min.27: GOOOL CFR Cluj. Burcă trimite o minge la marginea careului de 16 metri al gazdelor, Letica iese neinspirat, iar Janga trimite cu capul și înscrie.

Min.10: GOOOL CFR Cluj. Cristi Manea este deschis excelent în banda dreaptă, centrează perfect, iar Janga finalizează!

Min.1: Start meci.

30-11-2022
16:27

Echipele de start la Hermannstadt - CFR Cluj

Au apărut echipele de start la Hermannstadt – CFR Cluj, meci restan din etapa a 6-a din SuperLiga.

Hermannstadt: Letica – Butean, Bejan, I. Stoica, Opruț – S. Mino, Biceanu – Oroian, Alhassan, Balaure – D. Paraschiv. Rezerve: Muțiu, Antoche, Medina, Răuță, Petrescu, Iancu, Babic, Buhăcianu. Antrenor: Marius Măldărășanu

CFR Cluj: Scuffet – Manea, Yuri, Burcă, Braun – Boateng, Cvek – Roger, Deac, Birligea – Janga. Rezerve: Sava, Camora, Kolinger, Hoban, Bordeianu, Vito, Yeboah, Petrila, Malele. Antrenor: Dan Petrescu

Meciul FC Hermannstadt – CFR Cluj are loc miercuri, 30 noiembrie, cu începere de la ora 19:00, și contează ca restanţă din etapa a 6-a din SuperLiga. Sibienii ocupă locul 5, cu 27 de puncte, în timp ce clujenii se află pe poziţia a doua, cu 34 de puncte, şapte în urma liderului Farul, dar având încă un meci mai puţin în afară de acesta.

Unde se joacă meciul FC Hermannstadt – CFR Cluj

Întâlnirea FC Hermannstadt – CFR Cluj se dispută miercuri, 30 noiembrie, de la ora 19:00, pe stadionul Gaz Metan din Mediaş, acolo unde sibienii şi-au jucat toate partidele de acasă de la revenirea vara trecută în primul eşalon. Dar momentul în care vor evolua pe noul şi modernul stadion din Sibiu este foarte aproape, arena trecând cu bine omologarea.

ADVERTISEMENT

Pe o vreme care începe să devină tot mai friguroasă şi cu precipitaţii, probabil că nu vor fi mulţi spectatori în tribune la acest duel al Ardealului. Mai ales că de regulă fanii CFR-ului vin doar la partidele de acasă. numărul celor care însoţesc echipa în deplasări fiind foarte redus.

Cine transmite la TV partida FC  Hermannstadt – CFR Cluj

Partida FC Hermannstadt CFR Cluj se joacă miercuri, 30 noiembrie, de la ora 19:00, pe pe stadionul „Gaz Metan” din Mediaş, fiind o restanţă din etapa a 6-a din SuperLiga. Este televizată în direct pe canalelel Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Mediaş miercuri, 30 noiembrie, vremea este rece, dar cerul variabil, posibilităţile de înnorare şi chiar de ploaie uşoară apărând abia mai spre seară, adică spre ora de start a partidei. Maxima va fi de 7 grade, iar la ora meciului va coborî spre 3-4 grade. Arbitrul meciului este unul cu foarte puţine apariții în prima divizie, Adrian Moroiţă din Ploieşti. Asta în timp ce un arbitru experimentat precum Sebastian Colţescu va fi doar în camera VAR.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Hermannstadt – CFR Cluj

Marius Măldărăşanu, tehnicianul sibienilor, răsuflă uşurat pentru că nu are probleme de lot şi poate trimite pe teren cea mai bună formulă de echipă, una cât mai defensivă, pentru că un punct ar fi aur pentru echipa sa care caută să păstreze locul de play-off.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu îl are absent până anul viitor pe atacantul croat Gabriel Debeljuh, care abia acum se vede că este cel mai bun pe acest post la campioana României. Fundaşul Mario Camora e în perioada de revenire la pregătiri, dar foarte probabil nu va juca, iar Segiu Buş îl exasperează pe „Bursuc” cu repetatele lui probleme musuculare. Nici croatul Muhar nu este disponibil pentru acest joc.

Cote la pariuri la jocul FC Hermannstadt – CFR Cluj

Pentru casele de pariuri, CFR Cluj este favorită, dar cota primită este una de-a dreptul excelentă, adică 1,95, în timp ce sibienii au cotă de 5,00 pentru a produce o surpriză în SuperLiga. Şansă dublă „X2” are cotă 1,25, iar şansă dublă „1X” are cotă 1,85 . Gol marcat CFR Cluj are cotă 1,25, iar golul lui Hermannstadt are cotă 1,85.

ADVERTISEMENT

Din 2018 încoace, sunt patru victorii ale clujenilor pe teren propriu sau în deplasare în meciuri directe şi două rezultate de egalitate. Ultimul meci, în 2021, cu Hermannstadt gazdă, a fost câştigat de CFR Cluj cu scorul de 3-1, goluri Chipciu, Debeljuh şi Rondon.

ADVERTISEMENT