Sport

FC Hermannstadt – Chindia Târgovişte 0-1, în etapa a 17-a din SuperLiga. Celea îi aduce trei puncte echipei lui Petrea

Vezi aici în format LIVE stream FC Hermannstadt - Chindia Târgovişte. Meciul se joacă duminică, 6 noiembrie, de la ora 16:15, în etapa a 17-a din SuperLiga.
06.11.2022 | 16:17
FC Hermannstadt  Chindia Targoviste 01 in etapa a 17a din SuperLiga Celea ii aduce trei puncte echipei lui Petrea
FC Hermannstadt - Chindia Târgovişte Live stream ora 16:15 în etapa a 17-a din SuperLiga. Două echipe pe val. Foto: FC Hermannstadt Facebook
ADVERTISEMENT
06-11-2022
13:59

Hermannstadt - Chindia 0-1 (Celea 51)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min.89: Paraschiv șutează de la marginea careului, însă mult peste.

Min.86: Grubac intră în locul lui Popadiuc. Vorobjovas îi ia locul lui Passaglia.

Min.79: Boldor îi ia locul lui Neguț.

Min.78: Șut puternic al lui Petrișor Petrescu, însă nu izbutește să-l învingă pe portarul advers.

Min.75: Alhassan este înlocuit cu Babic.

Min.67: Oroian, Balaure și Biceanu sunt înlocuiți de Petru, P.Petrescu și Buhăcianu.

Min.66: Neguț este deschis excelent, scapă singur și încearcă o ”scăriță”. Mingea lovește transversala. 

Min.55: Căbuz intervine în fața lui Oroian și își salvează echipa.

MIN.51: GOOOL Chindia. După o lovitură de colț, Căpușă reia cu capul, Letica respinge, însă Celea, pe fază, împinge balonul în poartă.

Min.46: Mino Sota îi ia locul lui Răuță.

Min.45: Final de primă repriză. Oaspeții au avut mai multe șuturi pe spațiul porții, însă tabela a rămas neschimbată.

Min.44: Chamed îi ia locul lui Dumitrașcu, accidentat.

Min.15: Răuță este avertizat pentru un fault tare asupra lui Popadiuc.

Min.7: Oroian are prima ocazie pentru Hermannstadt, dar intervine Căbuz.

Min.2: Doru Popadiuc şutează bine pe poartă, dar Letica salvează.

Min. 1: Start meci.

Echipele de start

Hermannstadt: Letica – Butean, Antoche, I. Stoica, Opruț – Răuță, Biceanu – Balaure, Alhassan, Oroian – D. Paraschiv. Rezerve: Muțiu, Bejan, Sota, Năstăsie, I. Petrescu, Dr. Iancu, Babic, Buhăcianu, Medina.  Antrenor: Marius Măldărășanu

Chindia: Căbuz – Căpușă, Celea, Fernandez, M. Ioniță – Akhmatov, Passaglia – Neguț, Popadiuc, Dumitrașcu – D. Popa. Rezerve: D. Moldovan – Vorobjovas, Atanase, Boldor, Grupac, Jipa, Chamed, C. Dinu, Cooper. Antrenor: Anton Petrea

Meciul FC Hermannstadt – Chindia Târgovişte are loc duminică, 6 noiembrie, cu începere de la ora 16:15, în cadrul etapei a 17-a din SuperLiga. Vor fi în faţă două echipe cu loturi modeste, dar cu antrenori foarte buni, care au obţinut rezultate foarte bune în ultimele patru etape. Sibienii ocupă locul 5, de play-off, cu 26 de puncte, dâmboviţenii au renăscut de la venirea pe bancă a lui Toni Petrea şi sunt neînvinşi de cinci meciuri, ieşind de pe ultimul loc.

Unde se joacă meciul FC Hermannstadt – Chindia Târgovişte

Întâlnirea FC Hermannstadt – Chindia Târgovişte se dispută duminică, 6 noiembrie, de la ora 16:15, pe stadionul Gaz Metan din Mediaş, devenit de multă vreme casa sibienilor pentru meciurile de acasă până ce noua şi moderna arenă din oraşul de pe Cibin va fi în sfârşit dată în folosinţă.

ADVERTISEMENT

Vor fi în tribune în jur de maxim 2000 de spectatori, aici întrând şi posibilii fani, care oricum dacă vor fi vor fi în număr mic ai echipe dâmboviţene, o echipă pur şi simplu resucitată de Toni Petrea, care încă nu a pierdut nici un meci în SuperLiga, acum Chindia urcând până pe locul 13.

Cine transmite la TV partida FC Hermannstadt – Chindia Târgovişte

Partida FC Hermannstadt – Chindia Târgovişte se joacă duminică, 6 noiembrie, de la ora 16:15, pe stadionul Gaz Metan din Mediaş, în etapa a 17-a din SuperLiga şi poate fi urmărită în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Duminică, 6 noiembrie, la Mediaş va fi o zi frumoasă, cu cer variabil, mai mult senin, fără nici o ameninţare de precipitaţii. Maxima zilei va ajunge la 18 grade la ora amiezii şi va fi cam aceeaşi şi pentru ora de start a jocului. Partida de la Mediaş va fi arbitrată de bucureşteanul Horia Mladinovici.

Ce jucători lipesc din confruntarea FC Hermannstadt – Chindia Târgovişte

Marius Măldărăşanu va merge pe aceiaşi jucători care au dus greul celor 16 etape de până acum, de fapt 15 pentru că sibienii au o restanţă cu CFR Cluj, adică nu vor lipsi Stoica din apărare, Baba Alhassan şi Biceanu de la mijloc sau golgeterul Daniel Paraschiv, din atac. În schimb este posibilă trecerea pe bancă a lui Mino Sota la mijloc şi să fie preferat mai incisivul Oroian.

ADVERTISEMENT

Nici Toni Petrea nu are probleme de lot. El va cauta să utilizeze un sistem de joc foarte bine pus la munct în zona mediană, fiind posibil chiar să joace acolo cu cinci oameni, pentru a fi echipa care să poată deţine astfel mai mult posesia şi a elabora cu mare atenţie faza ofensivă, fără a lăsa spaţiu pentru acţiunile lui Paraschiv.

Cote la pariuri la jocul FC Hermannstadt – Chindia Târgovişte

Pemtru casele de pariuri echipa aflată pe loc de play-off trebuie să primească prima şansă la victorie. Drept urmare, 2,45 are cotă FC Hermannstadt pentru a-şi apropia cele trei puncte, 1,40 la şansă dublă 1X şi 1,45 pentru gol marcat. Chindia a primit 3,30 la victorie, 1,55 la şansă dublă X2 şi 1,55 pentru gol marcat. Nu se văd goluri multe, pentru over 1,5 cota fiind de 1,55.

ADVERTISEMENT

Chindia nu a reuşit nici o victorie în meciurile directe jucate în calitate de echipă vizitatoare. Bilanţul este de două victorii pentru Hermannstadt şi de două rezultate de egalitate. Niciodată nu s-au marcat mai mult de trei goluri, aceasta având loc în două meciuri cu echipa sibiană în postură de gazdă.

 

ADVERTISEMENT