Sport

FC Hermannstadt – FC Argeș 1-1, în etapa 24 din SuperLiga. Ninsoarea a făcut jocul extrem de dificil în repriza a doua

FC Hermannstadt și FC Argeș au încheiat la egalitate, scor 1-1. Gazonul și condițiile meteo au fost extrem de dificile, după ce în repriza a doua a nins puternic.
04.02.2023 | 16:16
FC Hermannstadt  FC Arges 11 in etapa 24 din SuperLiga Ninsoarea a facut jocul extrem de dificil in repriza a doua
FC Hermannstadt - FC Argeș LIVE stream ora 14:30 în etapa 24 din SuperLiga. Două echipe în derivă. Foto: FC Hermannstadt Facebook
ADVERTISEMENT
04-02-2023
12:33

Hermannstadt - FC Argeș 1-1 (pen. Paraschiv 45+3 / Garita 17)

Vezi aici toate fazele video importante.

Clasament SuperLiga, etapa a 24-a
Clasament SuperLiga, etapa a 24-a

Min.90+6: Final de meci! Hermannstadt – FC Argeș, scor final, 1-1. 

Min.74: Șansă uriașă pentru Parashiv, care vizează colțul lung cu un șut cu interior, însă mingea este deviată în corner.

Min. 46: A început repriza a doua, dar și o ninsoare puternică la Sibiu!

Min. 45+3: GOOOOL Hermannstadt! Daniel Paraschiv a înscris din penalty. Andrei Antonie a acordat lovitură de pedeapsă după intervenția întârziată a portarului Micle, care l-a faultat în careu pe Bărbuț. 

Min. 17: GOOOOL FC Argeș! Arnold Garita a înscris după o acțiune individuală de excepție. 

Min. 1: Partida de la Sibiu a început.

04-02-2023
11:58

Hermannstadt - FC Argeș, ora 14:30. Echipele de start

Hermanstadt: Letica – Medina, Ene, Bejan, Butean – Petrescu, Mino, Biceanu – Bărbuț, Paraschiv, Popescu. Rezerve: Muțiu, Limaj, Antoche, Issah, Iancu, Balaure, Oroian, Buhăcianu, Babic. Antrenor: Marius Măldărășanu

FC Argeș: Micle -Tofan, Zebic, Constantin, Rizzi – Meza Colli, Njike – Jakolis, Bassong, Bertrand – Garita. Rezerve: Straton, Tîrcoveanu, Turda, Calcan, Dobrosavlevici, Hanne, Croitoru, Biri, Brendon. Antrenor: Marius Croitoru

Meciul FC Hermannstadt – FC Argeș are loc sâmbătă, 4 februarie, cu începere de la ora 14:30, în cadrul etapei 24 din SuperLiga. Sibienii, căzuți de pe loc de play-off ca urmare a deciziei comisiei Ligii de a fi penalizați cu 9 puncte pentru probleme financiare, ocupă locul 11, cu 24 de puncte, intrând astfel în hora largă a echipelor aflate în pericol iar piteștenii sunt pe locul 13, cu același număr de puncte.

Unde se joacă meciul FC Hermannstadt – FC Argeș

Întâlnirea FC Hermannstadt – FC Argeș se dispută sâmbătă, 4 februarie, de la ora 14:30, pe noul și modernul Stadion Municipal din Sibiu, la care până acum, la cele două jocuri care au avut loc, cu Farul și respectiv FCSB s-a jucat cu casa închisă! Puțin probabil ca acest lucru să se repete și la partida cu FC Argeș, mai ales după ce FC Hermannstadt a fost decapitată de LPF pe motive financiare cu nu mai puțin de 9 puncte!

ADVERTISEMENT

Totuși, sunt așteptați între trei și patru mii de spectatori la acest meci, chiar dacâ acum, urmare a maxidepunctării, șansele de a mai lupta pentru un loc de play-off nu mai țin decât de miracolul anulării sancțiunii și reprimirii punctelor, ceea ce probabil câ numai TAS este în măsură sâ dea verdictul final.

Cine transmite la TV partida FC Hermannstadt – FC Argeș

Partida FC Hermannstadt – FC Argeș se joacă sâmbătă, 4 februarie, de la ora 14:30, pe Stadionul Municipal din Sibiu, în etapa 24 din SuperLiga și va putea fi vizionată pe micile ecrane pe cele trei canale abilitate să difuzeze SuperLiga: Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți urmări și dacă veți alege soluția de a intra pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Nu sunt prea bune informațiile legate de starea vremii pentru suporterii sibieni deoarece sâmbătă, 4 februarie, va fi și frig și foarte probabil va și ninge. Maxima zilei, noroc de faptul că partida e programată chiar atunci, la ora 14:30, nu va depăși 2 grade iar șansele să cadă fulgi de zăpadă sunt de cel puțin 85 la sută. Partida va fi condusă de bucureşteanul Andrei Antonie.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Hermannstadt – FC Argeș

Marius Măldărăşanu continuă să aibă probleme de lot, aşa cum s-a întâmplat de la începutul acestui an. Unul dintre cei mai căutaţi jucători ai echipei, ajuns şi la echipa naţională, fundaşul stânga Raul Opruţ, este suspendat iar Stoica, liderul axului central din apărarev şi mijlocaşul Aşhassan  rămân accidentaţi.

ADVERTISEMENT

La FC Argeş este o degringoladă totală şi mitul unui antrenor de top avut la Botoşani de Marius Croitoru începe să se topească de tot. Tehnicianul violeţilor are un singur om lipsă, e adevărat, cel mai bun fundaş central, Turda, dar asta se întâmplă de mai bine de jumătate de an. În rest este echipa completă, dar jocul este marea problemă, pentru că nu se leagă nimic.

Cote la pariuri la jocul FC Hermannstadt – FC Argeș

Deși Hermannstadt a fost penalizată cu 9 puncte și și-a pierdut astfel șansele la play-off, iar rezultatele care au urmat au confirmat un trend clar deascendent al echipei sibienii sunt favoriții caselor de pariuri la cota de 1,90. În schimb vulturii violeți au o cotă de 4,20 pentru a da lovitura pe malurile Cibinului. 1,60 este cota pentru PSF 1 și 2,20 pentru șansă dublă X2. Un gol marcat de oaspeți ajunge la cota de 1,70.

ADVERTISEMENT

Pare greu de crezut dar în cele șase meciuri directe dintre cele două echipe nu a fost consemnat nici un succes al argeșenilor. Avem patru victorii sibiene, dintre care două chiar la Pitești și două rezultate de egalitate. Cu Hermannstadt gazdâ Argeșul a pierdut toate cele trei confruntări, cel mal sever eșec, cu 1-4, fiind în aprilie 2021.

ADVERTISEMENT