Sport

FC Hermannstadt – FC Botoșani 1-1, în etapa 2 din play-out SuperLiga. Oaspeții scot un punct în minutele suplimentare. Cum arată clasamentul

FC Hermannstadt - FC Botoșani 1-1, în etapa 2 din play-out-ul SuperLigii, oaspeții reușind să egaleze în minutul 90+4 grație lui Camara.
01.04.2023 | 18:58
FC Hermannstadt  FC Botosani 11 in etapa 2 din playout SuperLiga Oaspetii scot un punct in minutele suplimentare Cum arata clasamentul
FC Hermannstadt - FC Botoșani LIVE stream ora 17:00 în etapa 2 din play-out SuperLiga. Puncte albe pentru zile negre. Răzvan Ducan va avea mult de lucru în poarta moldovenilor. Foto: FC Botoşani Facebook
ADVERTISEMENT
01-04-2023
16:06

Cum arată clasamentul după FC Hermannstadt - FC Botoșani 1-1

Hermannstadt a condus cu 1-0, grație primei reușite a lui Gabi Iancu în tricoul sibienilor, însă nu au izbutit să-și treacă în cont cele trei puncte. Flavius Stoican a mutat ofensiv pentru finalul de partidă, iar Camara a dat lovitura în minutul 90+4, oferindu-le oaspeților remiza.

FC Botoșani se apropie astfel la 3 puncte de locurile de baraj pentru Conference League, în timp ce gazdele ies pentru moment din zona periculoasă, în condițiile în care Chindia nu a evoluat încă.

clasament

01-04-2023
13:28

FC Hermannstadt - FC Botoșani 1-1 (G.Iancu 70 / Camara 90+4)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min.90+6: Final de meci.

Min.90+4: GOOOL FC Botoșani. Oaspeții restabilesc egalitatea în minutele suplimentare. Camara a reluat în plasă, din apropiere, după un șut al lui Cioiu.

Min.75: Letica scoate excelent mingea expediată de la 22 de metri de Dican.

Min.70: GOOOL FC Hermannstadt. Centrare perfectă a lui Opruț, Alhassan sare peste minge, iar Gabi Iancu șutează fără preluare și-l învinge pe Ducan.

Min.58: Mino Sota șutează din afara careului, dar Răzvan Ducan intervine.

Min.53: Mailat șutează de la peste 25 de metri, dar Letica reține.

Min.49: Tallo ia o acțiune pe cont ptopriu, driblează scurt, șutează puternic, dar portarul reține.

Min.46: Startul reprizei secunde.

Min.45+2: Se termină la egalitate, 0-0, o primă repriză în care ambele echipe au încercat acțiuni ofensive, dar fazele de poartă cu adevărat periculoase au lipsit.

Min.1: Start meci.

Echipele de start

Hermannstadt: Letica – Medina, Antoche, Stoica, Opruț – Balaure, Mino, Limaj, C. Popescu – G. Iancu, D. Paraschiv. Rezerve: Muțiu, Ene, Alhassan, Biceanu, P. Petrescu, Bărbuț, P. Iancu, Oroian, Babic. Antrenor: Marius Măldărășanu.

FC Botoșani: Ducan – Petro,  Mutombo, Pius, Țigănașu –  Ivanov, Dican, Zabou – Dragu, Tallo, Mailat. Rezerve: Pap, Patache, Șeroni, Florescu, Cioiu, Pinson, Burlacu, Camara, M. Roman. Antrenor: Flavius Stoican

Meciul FC Hermannstadt – FC Botoșani are loc sâmbătă, 1 aprilie, cu începere de la ora 17:00, în cadrul etapei 2 din play-out-ul SuperLigii. Sibienii au 17 puncte și ocupă locul 12, primul deasupra liniei de baraj, iar moldovenii, cu 19 puncte, se află pe locul 9, la patru puncte de liderul din play-out, FC U Craiova 1948.

Unde se joacă meciul FC Hermannstadt – FC Botoșani

Întâlnirea FC Hermannstadt – FC Botoșani se dispută sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 17:00, pe noul stadion Municipal din Sibiu, în etapa 2 din play-out-ul SuperLigii. Echipa locală, cu 17 puncte, este momentan în afara locurilor de baraj, dar distanța față de prima poziție de baraj, Chindia Târgoviște, este de numai un punct.

ADVERTISEMENT

Moldovenii, după ce au învins la ultimul asalt pe Chindia în prima etapă, au 19 puncte și vin să scoată puncte pentru a se putea menține în cursa pentru un loc de baraj pentru Conference League, vizat fiind locul 8. FC Botoșani este o echipă care poate pune probleme mari în atac, dar stă mult mai rău din punct de vedere defensiv.

Cine transmite partida FC Hermannstadt – FC Botoșani

Partida FC Hermannstadt – FC Botoșani se joacă sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 17:00, pe stadionulMunicipal din Sibiu, în etapa 2 din play-out-ul SuperLigii și va putea fi urmărită pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2 O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Sibiu de vineri, 31 martie, vremea se va strica foarte serios pe termen destul de lung, aproape o săptămână, cu cer permanent acoperit și reprize de ploaie zilnic și -de la începutul săptămânii viitoare cu temperaturi care scad de la 18 grade până la 6-7 grade. Sâmbătă va fi ploaie și maxim 11 grade.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Hermannstadt – FC Botoșani

Marius Măldărăşanu nu are probleme de lot pentru meciul cu FC Botoşani pe care antrenorul Sibiului spune că trebuie câştigat obligatoriu pentru a se evita surprize neplăcute. Hermannstadt se află momentan pe primul loc dinaintea celor de baraj şi prin urmare are nevoie de puncte pentru a nu cădea mai jos.

ADVERTISEMENT

Nici Flavius Stoican, care şi-a prelungit contractul până în 2025,  nu are vreo problemă în a contura cum  crede mai bine primul unsprezece iar victoria smulsă în ultima secundă în etapa trecută, acasă, cu Chindia îi face pe moldoveni să fie mai încrezători în privinţa şanselor lor de a termina pe unul dintre primele două locuri în play-out.

Cote la pariuri la jocul FC Hermannstadt – FC Botoșani

Și acesta întrunește criteriile pentru un meci echilibrat în viziunea caselor de pariuri. FC Hermannstadt pleacă la cota de 2,45 din postura echipei ușor favorite pentru că botoșănenii aveau 3,30 pentru obținerea celor trei puncte. Șansă dublă 1X este 1,40 iar șansă dublă X2 cotă 1,60. Gol marcat de sibieni ajunge la 1,40 iar al moldovenilor la 1,60.

ADVERTISEMENT

În acest sezon ambele meciuri jucate s-au terminat cu rezultate de egalitate, 0-0 la Botoșani și 1-1 la Sibiu, goluri Paraschiv respectiv Florescu. Două succese au botoșănenii pe malurile Cibinului, ambele în 2019, cu scorurile de 0-2 și 0-1. În general confruntările directe s-au marcat puține goluri, unul singur având mai mult de două goluri.

ADVERTISEMENT