Sport

FC Hermannstadt – FC U Craiova 0-0, etapa 7 din play-out SuperLiga. Oltenii ratează șansa de a trece pe primul loc. Cum arată clasamentul

FC U Craiova a făcut doar 0-0 pe terenul lui FC Hermannstadt în etapa 7 din play-out și a ratat șansa de a trece pe primul loc în clasament.
08.05.2023 | 17:55
FC Hermannstadt  FC U Craiova 00 etapa 7 din playout SuperLiga Oltenii rateaza sansa de a trece pe primul loc Cum arata clasamentul
Meciul de fotbal dintre FC Hermannstadt si U Craiova 1948, contand pentru SuperLiga Superbeta, desfasurat pe Stadionul Municipal din Sibiu, luni 08 mai 2023. © FOTO:Macrea Valentin/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
08-05-2023
15:31

Cum arată clasamentul din play-out-ul SuperLigii după FC Hermannstadt – FC U Craiova 0-0

FC U Craiova rămâne pe locul secund în clasamentul din play-out-ul SuperLigii, după ce nu a reușit decât un 0-0 pe terenul lui Hermannstad într-un meci contând pentru etapa 7. Oltenii lui Nicolo Napoli sunt totuși în grafic în ceea ce privește prezența la barajul pentru Conference League, deoarece liderul Petrolul nu a aplicat pentru licența de Europa.

Hermannstadt se poate declara mulțumită cu punctul obținut, fiindcă și-a asigurat în proporție de peste 90% prezența în prima ligă. Cu două etape înainte de final, sibienii au un avans de 6 puncte față de primul loc ce duce la baraj și doar un scenariu SF îi mai poate încurca.

play-out SuperLiga
Clasament play-out SuperLiga
08-05-2023
13:30

FC Hermannstadt - FC U Craiova 0-0

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+4: Fluier final.

Min. 85: Corner pentru olteni executat pe 6 metri, dar Duarte reia cu capul imprecis, peste poartă.

Min. 58: Daniel Paraschiv șutează de la marginea careului, dar Robert Popa e atent și reține.

Min. 46: Accidentat în prima repriză, portarul oltean Gurău e înlocuit la pauză de Robert Popa.

Min. 29: Paraschiv îi „fură” o minge în careu lui Mascarenhas, șutează pe jos din 7-8 metri, dar Gurău respinge cu piciorul, ca un portar de handbal.

Min. 25: Gabi Iancu reia periculos cu capul, mingea se duce puțin pe lângă poartă.

Min. 23: Centrare de pe partea stângă în careul oaspeților, Balaure reia cu capul din 6 metri, dar Gurău are un reflex uluitor și evită golul.

Min. 22: Balaure șutează puternic din careu, Gurău respinge greu âîn lateral.

Min. 15: Bauza reia periculos din careu, dar mingea esste respinsă în corner.

Min. 1: A început partida.

08-05-2023
12:39

Echipele de start la Hermannstadt - FC U Craiova 1948, ora 16:30

Hermannstadt: Letica – Butean, Bejan, Stoica, Opruț – Balaure, Mino, Biceanu, Popescu – Paraschiv, Iancu. Rezerve: Muțiu, Antoche, Medina, Alhassan, Oroian, Petrescu, Limaj, Bărbuț, Babic. Antrenor: M. Măldărășanu. 

FC U Craiova 1948: Gurău – Negru, Duarte, Henriques, Mascarenhas – Dragoș Albu, Asamoah – Baeten, Bauza, van Durmen – Chițu. Rezerve: Popa, Zanfir, Huyghebaert, Achim, Piccolomo, Sidibe, Bahassa, Ciobanu, Ibrahimi. Antrenor: N. Napoli.  

Meciul FC Hermannstadt – FC U Craiova 1948 are loc luni, 8 mai, cu începere de la ora 16:30, în cadrul etapei a 7-a din play-out-ul SuperLigii. Echipa sibiană își asigură permanența în SuperLiga dacă obține toate punctele în acest meci împotriva liderului din play-out. Este singurul obiectiv pentru FC Hermannstadt, care nu a aplicat pentru obținerea licenței de cupe europene.

Unde se joacă meciul FC Hermannstadt – FC U Craiova 1948, în etapa 7 din play-out SuperLiga

Întâlnirea FC Hermannstadt – FC U Craiova 1948 se dispută luni, 8 mai, de la ora 16:30, pe noul și modernul Stadion Municipal din Sibiu. Este poate cea mai importantă partidă pentru echipa locală, pentru că o victorie ar pune capăt tuturor grijilor privind viitorul echipei în stagiunea următoare din SuperLiga. De aceea, oficialii clubului așteaptă ca stadionul să se umple și la final să fie sărbătorit în comun succesul.

ADVERTISEMENT

De regulă, de când FC Hermannstadt a revenit în fața fanilor săi pe bijuteria arhitectonică nou construită, interesul publicului din orașul de pe Cibin a fost destul de mare și au existat câteva partide la care s-a jucat cu casa închisă. La restul, cel puțin jumătate din stadion a fost umplut, o medie care aduce Sibiul în prima jumătate a cluburilor de SuperLiga în privința spectatorilor.

Cine transmite la TV partida FC Hermannstadt – FC U Craiova 1948

Partida FC Hermannstadt – FC U Craiova 1948  se joacă luni, 8 mai, de la ora 16:30, pe stadionul Municipal din Sibiu  în etapa 7 din play-off-ul SuperLigii. Ea va fi transmisă în direct pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Sibiul nu face parte din categoria localităților din țară unde luni, 8 mai, soarele va străluci pe cer și va fi o zi frumoasă. Este singurul stadion din SuperLiga unde în cele trei meciuri de luni, 8 mai, va fi o zi tot timpul mohorâtâ, cu mai multe reprize de ploaie și așa va continua cel puțin până miercuri. Maxima zilei, la ora jocului, va fi de 17 grade. Arbitru la această partidă este bucureșteanul Horia Mladinovici.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Hermannstadt – FC U Craiova 1 948

FC Hermannstadt ar sărbători cu o victorie permanența în SuperLiga. Antrenorul Marius Măldărășanu are aproape tot lotul la dispoziție, cu excepția fundașului central Antoche, încă nerefăcut. Sibienii știu că au în față un adversar foarte greu, antrenorul gazdelor declarând că din punctul său de vedere echipa lui Nicolo Napoli este în mod firesc în lupta pentru câștigarea play-out-ului.

ADVERTISEMENT

Oltenii au fost devansați în clasament de Petrolul, dar nu au motive de îngrijorare, pentru că prahovenii nu au licență UEFA. Cu toate acestea, Nicolo Napoli spune că echipa sa merge să ia puncte la Sibiu, pentru a redeveni în fruntea play-out-ului. Fundașul Paramatti este în continuare absent. Play-maker-ul argentinian Juan Bauza este de vânzare din vară, a anunțat patronul Adrian Mititelu.

Cote la pariuri la jocul FC Hermannstadt – FC U Craiova 1948

Este un meci destul de echilibrat din punctul de vedere al caselor de pariuri. Acestea văd echipa sibiană ca având prima șansă la victorie, dar la o cotă mare, de 2,50, în timp ce un succes al oltenilor ajunge la cota 3,00. Șansă dublă „1X” are cotă de 1,45, iar șansă dublă „X2” cotă de 1,55. Gol marcat de sibieni ajunge la 1,40, iar reușita ospeților la 1,45.

ADVERTISEMENT

Sunt doar două partide în CV-ul confruntărilor directe și evident că este vorba despre cele două meciuri din cursul sezonului regulat. La Sibiu, gazdele au reușit să obțină victoria cu 1-0, dar craiovenii și-au făcut-o singuri, pentru că Henriques a marcat în a doua repriză în propria poartă. La Craiova, cele două echipe nu s-au putut departaja, fiind 1-1, goluri Bahassa respectiv Paraschiv, cu opt minute înainte de final.

ADVERTISEMENT