Sport

FC Hermannstadt – FCSB 0-1, în etapa 22 din SuperLiga. Vicecampioana a revenit pe podium, la patru puncte de lider. Video

FCSB s-a impus la limită pe terenul celor de la Hermannstadt, scor 1-0. Billel Omrani, intrat în repriza secundă, a adus victoria roș-albaștrilor.
22.01.2023 | 22:40
FC Hermannstadt  FCSB 01 in etapa 22 din SuperLiga Vicecampioana a revenit pe podium la patru puncte de lider Video
FC Hermannstadt - FCSB 0-1, în etapa 22 din SuperLiga. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
22-01-2023
18:46

Hermannstadt - FCSB 0-1 (Omrani 75)

Vezi aici toate fazele video importante.

FINAL DE MECI. FCSB s-a impus pe terenul celor de la Hermannstadt. Billel Omrani, intrat în repriza secundă, a izbutit să marcheze. Iată cum arată clasamentul: 

Clasament SuperLiga
Clasament SuperLiga

Min 75: GOOOL FCSB! Omrani deschide scorul la capătul unei faze construite de jucătorii vicecampioanei. Atacantul intrat în repriza secundă l-a învins pe Letica cu un șut la colțul scurt.

Min. 63: Oroian centrează în fața porții, iar Târnovanu respinge salvator. 

Min. 53: Ocazie uriașă pentru Hermannstadt. Petrișor Petrescu, intrat în startul reprizei secunde, a fost aproape să marcheze un gol excepțional. Mingea a zguduit bara. 

Min. 42: FCSB se remarcă pentru prima oară în atac. Miculescu centrează în fața porții, Compagno obține prim-planul, însă nu reușește să trimită în poartă. 

Min. 12: Încă o ocazie bună de gol pentru sibieni. Butean a centrat la bara a doua, iar Buhăcianu a trimis cu capul doar pe direcția lui Târnovanu. 

Min. 10: Șansă de a înscrie pentru Hermannstadt. Silviu Balaure a șutat de la distanță, iar Ștefan Târnovanu a respins greșit. Mingea a fost trimisă în corner de defensiva roș-albastră.

Min 1: Partida a început!

22-01-2023
17:35

Hermannstadt - FCSB, echipele de start

Hermannstadt: Letica – Butean, Bejan, C. Ene, Opruț – Balaure, Biceanu, Sota, Oroian – Buhăcianu, D. Paraschiv
Rezerve: Muțiu – Vl. Popa, Medina, Răuță, P. Petrescu, Bărbuț, Dr. Iancu, C. Popescu, Babic. Antrenor: Marius Măldărășanu

FCSB: Târnovanu – Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Șut, Edjouma – Miculescu, Compagno, Oct. Popescu
Rezerve: A. Vlad – Crețu, Haruț, Coman, Cristea, Omrani, Oaidă, Pantea, Cordea. Antrenor: Mihai Pintilii

Meciul FC Hermannstadt – FCSB are loc duminică, 22 ianuarie, cu începere de la ora 20:45, în cadrul etapei a 22-a din SuperLiga. Ambele echipe au ca obiectiv calificarea în play-off. Sibienii ocupă locul 9, cu 24 de puncte iar bucureştenii locul 4, cu 38 de puncte. Cum ultimul loc din primele şase, Sepsi Sf. Gheorghe, are 32 de puncte este clar că gazdelor doar victoria le poate menţine speranţele la play-off, care au fost serios zguduite de decizia FRF de a penaliza echipa sibiană cu 9 puncte pentru probleme financiare.

Unde se joacă meciul FC Hermannstadt – FCSB

Confruntarea FC Hermannstadt – FCSB se desfăşoară duminică, 22 ianuarie, de la ora 20:45, pe noul şi modernul stadion din Sibiu, în etapa 22 din SuperLiga. Este un meci aşteptat cu uriaş interes, dovadă faptul că biletele sunt epuizate de mult şi după partida cu Farul, care a inaugurat noua arenă de pe Cibin, acesta este al doilea meci consecutiv cu casa închisă.

ADVERTISEMENT

Hermannstadt a obţinut o victorie senzaţională în meciul cu Farul, pe care a călcat-o în picioare, marcând de patru ori. Marius Măldărăşanu spune că echipa sa va aceeaşi abordare şi la acest meci, jucând la victorie, chiar dacă bucureştenii reprezintă un adversar cu foarte multă experienţă, care nu a renunţat la lupta la titlu.

Cine transmite la TV partida FC Hermannstadt – FCSB

Partida FC Hermannstadt – FCSB se joacă duminică, 22 ianuarie, de la ora 20:45, pe stadionul din  Sibiu, în etapa 22 din SuperLiga şi va putea fi urmărită în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO în  format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Sibiu, din păcate, deşi stadionul va fi arhiplin, spectatorii nu vor avea parte de condiţii meteo dintre cele mai favorabile. Se anunţă o zi cu cer acoperit şi cu şanse mari să plouă în mai multe reprize, posibil chiar la ora partidei. Maxima zilei va ajunge la 9 grade, dar la ora 20:45 va voborî până spre 2-3 grade. Gălăţeanul Adrian Cojocaru a fost desemnat să conducă această partidă.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea FC Hermannstadt – FCSB

După ce au primit teribila lovitură din partea FRF de a se trezi cu munca de 22 de etape ruinată, pentru că fără penalizarea de şase puncte FC Hermannstadt ar fi fost acum pe locul 6, în faţa lui Sepsi, antrenorul Marius Măldărăşanu se confruntă şi cu un număr mare de absenţi importanţi: Baba Aşhassan, Stoica, Antoche accidentaţi, Issah suspendat.

ADVERTISEMENT

În schimb la FCSB avem revenirea după şase luni a fundaşului central Iulian Cristea, care va face pereche cu Tamm, Dawa trecând pe bancă iar marea noutate este aducerea fostului dinamovist Deian Sorescu, acesta urmând să joace fundaş dreapta. FCSB mai are absenţi doar pe Ovidiu Popescu şi pe Panţâru.

Cote la pariuri la jocul FC Hermannstadt – FCSB

Casele de pariuri cred că bucureştenii pot reveni acasă cu toate punctele de la Sibiu, motiv pentru că FCSB are cota de 2,10 pentru a aduce prima înfrângere lui FC Hermannstadt pe noul stadion. Un nou meci bun al sibienilor, adică trei puncte, îmseamnă cota de 2,75. Şansă dublă X2 are cotă 1,30, şansă dublă 1X cotă 1,80, gol marcat FCSB cotă 1,30, gol marcat de gazde cotă 1,75.

ADVERTISEMENT

În turul acestui sezon regulat, la Bucureşti, sibienii au făcut un meci superb şi au plecat cu un meritat punct, scor 2-2.  Ultimul meci jucat pe stadionul din oraşul de pe malul Cibinului, în 2021, a revenit gazdelor cu 1-0 iar ultimul succes FCSB este din 2019, un categoric 4-0.

ADVERTISEMENT