ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Hermannstadt i-a găsit înlocuitor lui Ruben Albes! Liviu Ciobotariu e noul antrenor al sibienilor

Autori: Bogdan Ciutacu, Traian Terzian | 15.01.2021 | 20:58
Hermannstadt i-a găsit înlocuitor lui Ruben Albes! Liviu Ciobotariu e noul antrenor al sibienilor
Hermannstadt i-a gasit inlocuitor lui Ruben Albes! Liviu Ciobotariu e noul antrenor al sibienilor

Antrenorul Ruben Albes a fost demis de la FC Hermannstadt, după ce sibienii au pierdut ambele întâlniri din 2021, 1-2 cu Viitorul și 0-2 cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Spaniolul a fost numit în funcție în luna iunie a anului trecut. În total, ibericul a strâns opt victorii, opt remize și zece înfrângeri.

Tehnicianul a mai fost în pericol să fie dat afară și în toamnă, atunci când Anamaria Prodan a decis înlăturarea lui, dar Albes a fost salvat de președintele Claudiu Rotar, susținut de Comitetul Director.

UPDATE, 15 ianuarie, ora 20:55 / FC Hermannstadt a făcut deja anunțul oficial în privința noului antrenor pe pagina de facebook a clubului. Astfel, Liviu Ciobotariu va fi antrenorul sibienilor, după ce a semnat un contract valabil până în 2022.

ADVERTISEMENT

Liviu Ciobotariu este noul antrenor principal al A.F.C.Hermannstadt!

Liviu Ciobotariu ocupă de astăzi funcția de…

Publicată de FC Hermannstadt pe Vineri, 15 ianuarie 2021

________________________________________________________________________________

Știre inițială 15 ianuarie, ora 15:16

Ruben Albes a fost demis de la FC Hermannstadt

Însă, rezultatele neconvingătoare au dus la decizia logică, astfel că FC Hermannstadt a anunțat demiterea lui Ruben Albes, după înfrângerea cu Dinamo, din etapa a 16-a a Ligii 1.

”Mulţumim pentru tot, Ruben Albes! AFC Hermannstadt şi tehnicianul spaniol Ruben Albes, împreună cu staff-ul său, Ivan Cabezudo și Toni Madrigal, au ajuns astăzi la o înţelegere de comun acord în privinţa rezilierii înţelegerilor contractuale”, se arată într-un comunicat al grupării sibiene.

ADVERTISEMENT

FC Hermannstadt demitere Ruben Albes

Ruben Albes a preluat conducerea tehnică a FC Hermannstadt în luna iunie a anului trecut şi a obţinut cinci victorii, două rezultate de egalitate şi două înfrângeri în play-out-ul Ligii 1. După această serie, subienii au încheiat sezonul 2019-2020 pe locul 8 în clasament.

ADVERTISEMENT

În sezonul actual, 2020-2021, cu Ruben Albes în calitate de principal, FC Hermannstadt a înregistrat trei victorii, șase rezultate de egalitate şi șapte înfrângeri, ocupând după 16 etape locul 14, cu 15 puncte.

Ruben Albes, în vârstă de 35 de ani, a mai pregătit în cariera sa formațiile Universitat Valencia, Burjassot, Catarroja, Wydad Casablanca (secund), Novelda, Eldense, Real Valladolid B, Celta Vigo B și UCAM Murcia.

ADVERTISEMENT

Conform gsp.ro, noul antrenor al sibienilor este Liviu Ciobotariu, în vârstă de 49 de ani, care ar fi semnat un contract valabil până în vara anului 2022.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!