Fotbal intern

FC Hermannstadt – Viitorul se joacă pe stadionul lui CFR Cluj. Anunț de ultima oră

13.12.2018 | 22:08
Hermannstadt - Viitorul se va juca pe stadionul lui CFR Cluj

Oficialii echipei FC Hermannstadt au decis ca meciul din etapa cu numărul 21, ultima din anul 2018, să nu se joace pe stadionul din Târgu Mureș, acolo unde au jucat sibienii meciurile de pe teren propriu, ci la Cluj. Întâlnirea dintre Hermannstadt și FC Viitorul Constanța care va avea loc sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 13.00, se va juca pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu’ din Cluj – Napoca.

Anunțul că meciul dintre Hermannstadt și FC Viitorul Constanța nu va avea loc la Târgu Mureș ci la Cluj Napoca a fost făcut de oficialii echipei pregătite de Gică Hagi. Pe site-ul oficial al fostei campioane a României a fost publicat un articol prin care fanii celor două formații din Liga 1 Betano sunt anunțate în legătură cu ultimele modificări.

Hermannstadt – Viitorul se joacă pe stadionul lui CFR Cluj

“Conducerea clubului FC Viitorul a fost înştiinţată că ultima partidă din acest an, pe care constănţenii o vor disputa în deplasare, cu FC Hermannstadt, în etapa a 21-a din Liga 1, nu va avea loc la Târgu Mureş, acolo unde formaţia sibiană a disputat partidele din acest campionat, ci la Cluj-Napoca, pe stadionul ‘Dr. Constantin Rădulescu”, se arată pe site-ul fcviitorul.ro.

Decizia oficialilor de la CFR Cluj de a le permite celor de la FC Hermannstadt să joace meciul cu Viitorul Constanța pe arena din Gruia nu este ciudată, toate acestea dacă ținem cont de faptul că gruparea antrenată de Antonio Conceicao va juca în deplasare, pe Arena Națională, cu FCSB, de la ora 20.00, în runda cu numărul 21.

Tudor Băluță în meciul Hermannstadt – Viitorul

Hermannstadt – FC Viitorul Constanța se joacă sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 13.00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, în etapa cu numărul 21 din Liga 1 Betano, sezonul 2018-2019. Meciul o să fie transmis de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.