Cele mai citite

Klopp se felicită că l-a transferat. “Dacă nu era bun, eram idiot că l-am luat”

Liverpool a rezolvat problema unui portar care să dea siguranţă echipei. Jurgen Klopp consideră ca germanul Karius e omul potrivit.
04.03.2018 | 11:44
Klopp se felicită că l-a transferat.
ADVERTISEMENT

Liverpool a încântat permanent prin apetitul ofensiv, fiind o adevărată maşină de marcat goluri, însă multe dintre aceste reuşite erau apoi anulate prin uşurinţa cu care se şi primeau goluri din partea adversarilor. Vinovatul se numea întregul sistem defensiv,. adică portar şi fundaşi.

Ambii portari, belgianul Mignolet şi germanul Karius, jucau câteva etape, apoi intra celălalt, dar nu pentru că antrenorul Klopp implementase sistemui rotaţiei, ci pentru că gafele dese ale ambilor creau această situaţie.

ADVERTISEMENT

Germanul va fi ani buni numărul 1 la FC Liverpool

Iată însă că de patru meciuri în toate competiţiile Liverpool nu a mai încasat decât un gol, în acel 4-1 acasă cu West Ham, iar prestaţiile goalkeeperului adus de la Mainz au început să dea încredere echipei. Iar Jurgen Klopp chiar e mulţumit: 

“Dacă nu era un portar bun, aş fi fost cel mai mare idiot din istoria fotbalului. Poate unii cred că sunt aşa, dar vă spun un lucru: Karius e un mare portar, cu skill-uri formidabile. A avut nevoie de timp să se acomodeze cu Premier League şi cu filosofia lui Liverpool. S-a antrenat excelent şi acum joacă. Şi, slavă Domnului, o face excelent
Nu există portar în lume să nu greşească. La portari e diferit. Dacă nu faci vreo eroare în primele 50 de meciuri, oamenii cred că eşti un goalkeeper world class. Chiar dacă după aia apar erorile, toţi îşi vor aminti prestaţiile de până atunci. Dacă greşeşti la început, e diferit. Din fericire, Loris e acum într-o formă foarte bună”
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri