Fotbal international

FC Porto – Galatasaray 1-0 . Victorie importantă pentru lusitani

03.10.2018 | 22:01
FC Porto  Galatasaray 10  Victorie importanta pentru lusitani
ADVERTISEMENT

FC Porto s-a impus cu 1-0 în partida jucată pe teren propriu cu Galatasaray și a strâns patru puncte după primele două runde din Champions League. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc. 

Min. 49 – GOOOOOOL PORTO! Înscrie Marega

Min. 1 – A început partida

UPDATE ora 21:30. Echipele de start

FC Porto – Galatasaray poate fi urmărit doar pe Fanatik.ro

Meciul FC Porto – Galatasaray nu va fi transmis în direct în România de către nici una dintre televiziunile care difuzează partidele din actuala ediţie a Champions League. În schimb, îl veţi putea urmări pe www.Fanatik.ro, care te va ţine la curent cu toate fazele importante ale partidei şi unde vei putea vedea golurile în format live video.

ADVERTISEMENT

Evident că Porto îşi doreşte să înceapă cu o victorie în faţa fanilor partidele de acasă, însă în mintea lusitanilor încă mai persistă aminitirea unui alt duel cu turcii, din sezonu precedent, când Beşiktaş dădea lovitura pe “Dragao”, câştigând cu un neaşteptat de clar 3-1 pe 13 septembrie 2017. Aşa încât Galatasaray e privită cu toată atenţia, ba chiar şi cu teamă, luând în calcul episodul Beşiktaş. Şi fanii au înţeles momentul şi partida se va disputa cu casa închisă, nemaiexistând bilete disponibile de mai bine de zece zile.

FC Porto – Galatasaray. Ambele echipe sunt fără principalii oameni de gol

FC Porto nu îl va putea folosi în acest meci în care nu are voie să greşească, pentru a nu-şi complica existenţa în această grupă atât de echilibrată, tocmai pe Aboubakar, principalul om de gol al “dragonilor”. Însă nici Galatasaray nu e scutită de problema marcatorului, pentru că Derdiyok s-a accidentat şi a devenit inapt pentru deplasarea din Portugalia, o problemă serioasă pentru campioana Turciei.

ADVERTISEMENT
FC Porto - Galatasaray. turcii au plecat excelent, 3-0 cu Lokomoiv Moscova, dar nu îl au pe golgeterul Derdiyok . Foto din meciul cu Lokomotiv
FC Porto – Galatasaray. turcii au plecat excelent, 3-0 cu Lokomoiv Moscova, dar nu îl au pe golgeterul Derdiyok

În ultima etapă de campionat FC Porto a bătut greu acasă, cu 1-0, pe modesta Tondela, gol al rezervei Tiquinho cu cinci minute înainte de final, acesta intrând tocmai în locul accidentatului Aboubakar. Nici Galata lui Fatih Terim nu a rupt gura târgului, tot 1-0 acasă cu nou promovata Erzurum, “leii” fiind lideri, cu 15 puncte după 7 etape. Portoe locul 2 în Liga Sagres, cu 15 puncte din 6 etape, la o lungime în spatele neaşteptatului lider Braga.

FC Porto – Galatasaray echipe probabile

FC PORTO (4-2-3-1):  Casillas – Maxi, Felipe, Militão, Alex Telles –  Herrera, Danilo –  Otávio, Brahimi, Óliver –  Marega. Antrenor: Sergio Conceicao

ADVERTISEMENT

GALATASARAY (4-3-3): Muslera – Mariano, Maicon, Serdar Aziz, Nagatomo –  Fernando, Donk, Belhanda –  Feghouli, Onyekuru, Rodrigues. Antrenor: Fatih Terim

Oaspeţii nu au doar problema lui Derdiyok. Ei îl au suspendat pe mijlocaşul Ndiaye, internaţionalul Emre Akbaba, omul care l-a salvat pe Mircea Lucescu în Suedia în Liga Naţiunilor, dând două goluri în victoria Turciei cu 3-2e out cu probleme la metatarsiene, iar Selcuk Inan e incert, cu şanse mai degrabă spre nu decât spre da.

ADVERTISEMENT

FC Porto – Galatasaray, cote la pariuri

Deşi a păţit-o sezonul trecut acasă cu Beşiktaş bookmakerii merg pe mâna lui FC Porto şi îi acordă 1,55 la victorie. Egalul e cotat bine, la 4,20, iar o repetare a isprăvii turcilor de acum un an are cotă 6,40. Şi gol marcat Galata are valoare mare, 1,60, în timp ce over 2,5 are 2,20. Foarte plauzibil pare over 1,5, cotă 1,40, dar şi PSF X la pauză nu e de lepădat, cu 1,90.

ADVERTISEMENT
Tags: