Haţegan, pus la zid după Porto - Leipzig. "Ofsaid la Danilo!"

Champions League, ovidiu haţegan, sebastian gheorghe, octavian sovre, fc porto-rb leipzig 3-1

Antrenorul lui Leipzig, Ralph Hassenhutl, acuză arbitrajul brigăzii române în meciul FC Porto - RB Leipzig 3-1. Ofsaid la golul doi al portughezilor.Meciul dintre FC Porto şi RB Leipzig, din etapa a 4-a a fazei grupelor în Champions League, a avut parte de o brigadă din România, formată din Ovidiu Haţegan la centru, Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe. Ovidiu Haţegan a revenit în Portugalia, după ce a condus în etapa a 2-a meciul Sporting Lisabona - FC Barcelona, fiind acuzat de antrenorul gazdelor, Jorge Jesus, că i-a timorat pe jucătorii săi cu avertismentele acordate.

De această dată, brigada românească a fost delegată la Porto şi cel care avea să tune şi să fulgere împotriva deciziilor lui Haţegan şi ale asistenţilor săi a fost antrenorul oaspeţilor, Ralf Hassenhutl, care consideră că a fost vorba de viciere de rezultat, pentru că la golul doi al lusitanilor a fost ofsaid la Danilo.  "Danilo a fost clar afară din joc, gol neregulamentar, nu trebuia acordat". Faza incriminată s-a produs în urma unei lovituri libere şi în afara jocului se afla nu doar Danilo, ci trei jucătiori portughezi!Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

FC Porto - RB Leipzig 3-1. Opinia presei portugheze

Neaşteptat, Octavian Şovre a rămas cu steagul jos şi Haţegan a validat golul. Greşeala a fost remarcată şi de cotidianul german Bild. În schimb portughezii de la O jogo au apreciat deciziile arbitrilor, în special ale lui Haţegan, care nu a acordat, pe bună dreptate, două penaltyuri cerute de gazde. La al doilea, centralul l-a avertizat pe antrenorul Sergio Conceicao, spunându-i că îl va trimite în tribune, dacă va continua să protesteze.

FC Porto - RB Leipzig 3-1. Acuze pentru arbitrii romani (2)

"Românul a încheiat meciul fără greşeli grave, dar nu a fost mereu la înălţime. Nu are niciun criteriu de diferenţiere când opreşte jocul pentru fault şi când preferă să dea legea avantajului" - au conchis cei de la O Jogo. Cât priveşte asistenţii, dacă nu ar fi fost greşeala gravă a lui Şovre la golul doi al lui Porto, ar fi avut prestaţii perfecte, pentru că toate celelalte faze grele le-au judecat corect.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
17:15Telekom Sport 1
La Liga Real Madrid - Deportivo
1 EUR4.6614 lei+0,0100
1 USD3.7984 lei-0,0070
1 XAU163.0820 lei+0,4074