FC România a coborât pe locul trei în Anglia! Ce şanse mai au la promovare

Eduard Popa   
in Fotbal international
22/03/2018, 19:44
FC România a coborât pe locul trei în Anglia! Ce şanse mai au la promovare

FC România a pierdut în ultima etapă duelul cu Redbridge, scor 1-2 şi, colaborat cu meciul câştigat de Great Wakering Rovers, elevii lui Ionuţ Vintilă au coborât până pe locul al treilea în Essex Senior League, echivalentul Ligii a 9-a din Anglia. 

„Lupii” au acum 72 de puncte, cu 8 etape rămase de jucat din Essex League, în timp ce Redbridge şi Great Wakering Rovers au 77 de puncte, în liga în care doar primele două echipe trec în divizia următoare. În ecuaţia calificării mai vine şi Basildon United, echipă care 67 de puncte, cu 3 partide mai puţin, dar şi Takeley, cu 56 de puncte, dar şi şapte meciuri restante! 

Meciurile FC România şi clasamentul Ligii a IX-a din Anglia

În următoarele două săptămâni FC România are două meciuri cu echipe cu care nu se află în lupta pentru promovare: Burnham Ramblers FC şi Sporting Bengal United, pentru ca apoi, pe 7 aprilie, FC România să joace un derby la promovare cu Basildon. De asemenea, pe 24 martie se joacă derby-ul dintre Redbridge şi Takeley, într-o etapă în care „Lupii” stau. Povestea echipei „FC România” o puteţi citi AICI.

Clasamentul Essex Senior League în acest moment arată astfel: 

Închide ×