Sport

FC U Craiova 1948 atacă Liga 1 cu un buget uriaș. Mititelu Junior: „Credeți că ne mulțumim cu două milioane?”

Proaspăt promovată în Liga 1, FC U Craiova 1948 are planuri mari. Adrian Mititelu Junior promite să asigure un buget demn de cupele europene.
21.05.2021 | 12:54
FC U Craiova 1948 ataca Liga 1 cu un buget urias Mititelu Junior Credeti ca ne multumim cu doua milioane
FC U Craiova 1948 Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Accederea pe prima scenă a fotbalului românesc este doar începutul pentru FC U Craiova 1948. În absența tatălui său, condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală, Adrian Mititelu Junior a preluat frâiele echipei și promite să asigure un buget demn de cupele europene.

Dacă am investit 8 milioane în acești 4 ani, credeți că am făcut-o pentru a investi doar două milioane acum? E necesar să investim o sumă măricică. Istoria ne obligă!, este anunțul care aprinde speranțele suporterilor.

ADVERTISEMENT

Cât despre transferurile pe care le pregătesc„ alb-albaștrii” pentru viitoarea stagiune, au fost vehiculate nume precum Iasmin Latovlevici, Valerică Găman sau Mihai Răduț, dar asupra lor planează încă misterul.

FC U Craiova 48 vrea să facă o figură frumoasă în Liga 1. Mititelu Junior promite un buget uriaș

Cred că pe Mircea Bornescu l-a luat puțin valul (n.r. când a anunțat că bugetul este nelimitat), dar a spus-o în sensul că avem tot ce e necesar pentru a face o figură frumoasă.

ADVERTISEMENT

Cred că ăsta a fost scopul, nu ne poate sta nimic în cale în privința bugetului. Dacă am investit 8 milioane în acești 4 ani, credeți că am făcut-o pentru a investi doar două milioane acum?

 Ne-am asumat ce bani vom cheltui, până clubul se va autofinanța într-o zi. E necesar să investim o sumă măricică, la nivelul primelor 3-4 clasate. Suntem Universitatea și istoria ne obligă!

ADVERTISEMENT

Nu am avut timp de o analiză financiară să vedem exact de ce sumă dispunem. Dacă se va permite accesul fanilor, am putea încasa între 1,5 milioane și 2 milioane de euro din bilete, plus drepturi TV, plus sponsori.

Am avea asigurat un buget de 6 milioane de euro. Sunt discuții cu niște sponsori, dar nimic concret. N-am avut timp să intrăm mai mult în detalii”, a declarat Adrian Mititelu Junior pentru Gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Un jucător de la Csikszereda, primul transfer al alb-albaștrilor

În altă ordine de idei, trupa lui Eugen Trică – reconfirmat în funcție după promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc – a bifat și primul transfer din această vară. Este vorba despre Juan Bauza (25 de ani), mijlocaș care a reușit șase goluri și o pasă decisivă în cele 28 de meciuri jucate pentru Csikszereda din februarie 2020, când a fost transferat de la formația argentiniană Club Atletico Colon.

De-a lungul carierei, acesta a mai evoluat la Juventud Unida și Gimnasia y Esgrima de Mendoza, în țara natală, precum și în Polonia, la Gorbnik Zabrze. 175.000 de euro este cota sa în momentul de față, potrivit transfermarkt.de.

Bine ai venit la Știința, Juan Bauza! Revelația Ligii a II-a, jucător al echipei din Miercurea Ciuc, a fost transferat de către clubul nostru”, se arată în mesajul publicat pe pagina de Facebook a clubului FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT