Sport

FC U Craiova – Farul 1-2, în etapa a 16-a din SuperLiga. Hagi continuă marșul spre titlu, oltenii se afundă în subsol. Cum arată clasamentul

Echipa lui Gheorghe Hagi a reușit să câștige cu 2-1 în deplasare la FC U Craiova 1948 și își menține avansul în SuperLiga.
28.10.2022 | 22:56
FC U Craiova  Farul 12 in etapa a 16a din SuperLiga Hagi continua marsul spre titlu oltenii se afunda in subsol Cum arata clasamentul
Farul rămâne lider în SuperLiga la acest scort, cu un avans de minim 5 puncte. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
28-10-2022
18:06

FC U Craiova 1948 – Farul 1-2

Vezi aici cele mai importante faze.

FINAL: Farul reușește o victorie mare, după ce în repriza a doua Craiova a condus jocul.

Clasament Liga 1
Clasament Liga 1

Min.90+2: Farul câștigă în Bănie, după ce Craiova a avut 4-5 ocazii mari în repriza a doua.

Min.75: Bauza irosește încă o șansă uriașă după ce a scăpat singur cu Aioanei.

Min.65: Aioanei respinge greu în corner și șutul lui Gabi Iancu!

Min.61: Ocazie mare pentru Bauza, însă Aioanei reține în doi timpi.

Min.55: Baeten, aproape de „dublă”, însă trimite peste poartă dintr-o poziție bună.

Min.51: GOOOOOOOL, Farul! Mihai Popescu marchează după o fază la care Băluță a fost decisiv.

Min.46: A început repriza a doua.

Min.45: Pauză în Bănie după o primă repriză extrem de disputată.

Min.36: GOOOOOOL, Farul! Borza reușește să înscrie după un șut extraordinar de la 25 de metri! 

Min.27: Borza, execuție senzațională din afara careului! Popa respinge cu greu în corner.

Min.16: Tudor Băluță, aproape de egalare! A șutat de la distanță în bară!

Min.8: GOOOOOOOL, FC U Craiova 1948! Baeten înscrie primul gol pentru olteni, după o pasă excelentă a lui George Ganea.

Min.1: A început partida!

28-10-2022
17:20

Echipele de start la FC U Craiova 1948 - Farul

 

Min. 1: A început partida.

Au apărut echipele de start la FC U Craiova 1948 – Farul Constanța, cel de-al doilea meci din etapa a 16-a din SuperLiga. 

FC U Craiova 1948: R. Popa – R. Negru, Duarte, R. Grigore, Huyghebaert – Asamoah, V. Achim – Baeten, Bauza, G. Ganea – A. Chițu. Rezerve: Gurău – Zanfir, Van Durmen, D. Albu, Marquet, Bahasa, Sibibe, Blănuță, G. Iancu. Antrenor: Paul Răducan 

Farul: Aioani – Sîrbu, Larie, M. Popescu, Borza – Artean, T. Băluță, Grameni – Torje, Alibec, A. Pitu 
Rezerve: Buzbuchi – Mboko, Corinus, Al. Mitulețu, Casap, Doukoure, R. Moldoveanu, Al. Stoian, L. Andronache. Antrenor: Gheorghe Hagi

Meciul FC U Craiova – Farul are loc vineri, 28 octombrie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei a 16-a din SuperLiga, care deschide seria partidelor din a doua parte a sezonului regulat. Este un examen deosebit de dificil pentru olteni, aflați în mare degringoladă, pe locul 12, cu 16 puncte și fără victorie de șase etape, în fața liderului, care a suferit un singur eșec în 15 runde.

Unde se joacă meciul FC U Craiova – Farul, în etapa a 16-a din SuperLiga

Confruntarea FC U Craiova – Farul se desfășoară vineri, 28 octombrie, de la ora 21:00, pe stadionul „Ion Oblemenco” din Cetatea Banilor, în etapa a 16-a din SuperLiga. Suporterii echipei patronată de Adrian Mititelu nu se vor înghesui însă în tribune la acest meci, pentru că sunt foarte supărați pe jucători, care au avut evoluții slabe în ultimele etape, ajungând în zona retrogradării.

ADVERTISEMENT

Fanii sunt foarte iritați de faptul că Adrian Mititelu a renunțat la antrenorul Marius Croitoru, care, în opinia lor, a fost lucrat de o parte dintre jucători, cărora nu le coveneau antrenamentele prea dure la care erau suupuși. Cum încă nu a fost numit un nou antrenor, suporterii consideră că și patronul Adrian Mititelu aro o mare parte de vină, pentru că nu este în stare să gestioneze corect situația la club și mai ales în relațiile cu jucătorii și cu staff-ul tehnic.

Cine transmite la TV partida FC U Craiova – Farul

Partida FC U Craiova – Farul se joacă vineri, 28 octombrie, de la ora 21:00, pe stadionul „Ion Oblemenco” din capitala județului Dolj, în etapa a 16-a din SuperLiga. Ea va fi transmisă la TV pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți urmări intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Vineri, 28 octombrie, craiovenii au parte de o zi care se apropie de caracteristicile verii. Cerul e complet senin și așa va rămâne în continuare zile bune, cu o maximă în termometre care va atinge la ora 16:00 nu mai puțin de 22 de grade. E drept, la ora meciului va scădea cu șase-șapte grade, dar tot va fi bine. Va împărți dreptatea arbitrul Iulian Călin din Ștefănești, județul Argeș.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea FC U Craiova – Farul

La FC U Craiova încă nu a fost numit succesorul lui Marius Croitoru și astfel inclusiv la acest meci oltenii îl vor avea pe bancă pe directorul tehnic Paul Răducan. Acesta are mari probleme în apărare, pentru că pe lângă accidentarea celui mai bun fundaș central, grecul Papadopoulos, îl are acum suspendat și pe italianul Paramatti, ceea ce înseamnă că lângă Duarte va juca Ricardo Grigore, fostul aprător al lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Nici Gică Hagi nu poate spune că poate sta complet liniștit în privința lotului deplasat la Craiova. Îi avea deja pe Benzar și pe Nedelcu accidentați, acum se adaugă și atacantul Vlad Morar, iar fundașul stânga Kiki este suspendat, urmând a fi înlocuit de Borza. Hagi spune că echipa sa a venit să joace la victorie, pentru că vrea să rămână pe primul loc.

Cote la pariuri la jocul FC U Craiova – Farul

Farul Constanța este liderul din SuperLiga, o echipă care nu a mai pierdut de foarte multă vreme un meci și era normal ca și casele de pariuri să îi acorde prima șansă, chiar dacă meciul are loc la Craiova. Dobrogenii sunt favoriți cu o cotă excelentă – 2,35, față de 3,25 cât au primit jucătorii lui Paul Răducan. Șansă dublă „1X” ajunge la 1,60, iar șansă dublă „X2” are cota de 1,40. Un gol marcat de Farul are cotă de 1,35, iar de echipa gazdă cotă 1,60.

ADVERTISEMENT

Cele două echipe au istoric scurt comun din momentul în care Farul s-a contopit vara trecută cu Viitorul Constanța. Mai precis doar partidele jucate sezonul anterior, două în sezonul regulat și una în play-out și au fost meciuri foarte echilibrate, încheiate la Ovidiu cu două victorii pentru Farul și cu egal la Craiova.

ADVERTISEMENT