Sport

FC U Craiova 1948 își prezintă autocarul cu un spectacol grandios: „Force One Oltenia, cel mai tare din România”

Autocarul ultra modern al FC U Craiova 1948 va fi prezentat printr-un spectacol de zile mari, cu artiști, vedete și fotbaliști celebri. Adrian Mititelu a investit o sumă impresionantă în el.
08.06.2021 | 09:59
FC U Craiova 1948 isi prezinta autocarul cu un spectacol grandios Force One Oltenia cel mai tare din Romania
ADVERTISEMENT

U Craiova 1948 nu are de gând să facă figurație în Liga 1. În paralel cu transferurile pentru noul sezon, conducerea încearcă să asigure toate condițiile demne de o echipă capabilă să facă performanță pe prima scenă a fotbalului românesc.

Așa se face că elevii lui Adrian Mutu – proaspăt instalat pe banca tehnică în locul lui Eugen Trică – vor beneficia de un autocar ultra modern, în valoare de 500.000 de euro. Și asta nu e tot, pentru că prezentarea se va face printr-un spectacol grandios, la care sunt așteptați artiști, dar și fotbaliști celebri.

ADVERTISEMENT

Săptămâna viitoare sosește mult așteptatul și deja celebrul autocar. Vom avea Force One Oltenia. Cel mai tare autocar al unei echipe de fotbal din Romania”, susține președintele executiv al clubului, Marcel Pușcaș, conform Radio Gold FM.

FC U Craiova 1948 a investit enorm într-un autocar ultra modern. Prezentare cu fast în Bănie

Va fi și o prezentare cu fast în acest sens. Vor participa artiști, vedete din zona, fotbaliști celebri…va fi ceva special, un spectacol deosebit cu ocazia prezentării acestui autocar, pentru care Universitatea plătește jumătate de milion de euro”, a explicat Marcel Pușcaș la Gold FM. Până la duelurile din Liga 1, noul autocar va duce echipa în Slovenia, pentru cantonamentul verii.

ADVERTISEMENT

Cu el vom merge în deplasări în Liga 1 și prin Slovenia, în cantonament. Pe 21 iunie, Universitatea pleacă în Slovenia, unde vom avea condiții de top. Ne vom pregăti acolo timp de 18 zile, până pe 10 iulie.

Vom avea meciuri de pregătire cu Hajduk Split, club cu care vom locui în același hotel, Celje și Vojvodjina Novi Sad. Probabil vom mai întâlni și echipe românești, care și ele se vor pregăti în Slovenia”, a mai spus oficialul echipei nou-promovate.

ADVERTISEMENT

Când se vor face următoarele transferuri: „Jucători care acceptă să facă performanță la cel mai înalt nivel”

La capitolul transferuri, până pe 21 iunie, când trebuie să plece în Slovenia, FC U Craiova 1948 va avea parte și de întăriri. Pentru moment, singura noutate din lotul lui Adrian Mutu rămâne mijlocașul argentinian Juan-Francisco Bauza (25 de ani), adus de la Csikszereda.

Până la plecarea în Slovenia, la echipă vor veni 5 jucători în această săptămâna și alți 5 săptămâna viitoare, după care poate un al 11-lea.

ADVERTISEMENT

În general vor veni jucători din străinătate, care acceptă să face performanță la cel mai înalt nivel”, a dezvăluit Marcel Pușcaș. În plus, propria bază sportivă este aproape gata.

Vom avea baza noastră, cu 5 terenuri gazonate și unul sintetic. În proporție de 85 la sută sunt gata și vestiarele. Într-un an sau 2 vom avea propria Academie de copii și juniori.

Academie în toată regulă, cu acele terenuri de antrenament, cămin pentru cazare și cantină. În noua baza sportivă cred că putem intră la întoarcerea din Slovenia”, a conchis președintele executiv al echipei conduse acum de Adrian Mititelu Junior, în absența tatălui său, condamnat pentru evaziune fiscală.

ADVERTISEMENT