Sport

FC U Craiova 1948, măsuri speciale pentru meciul cu FC Voluntari. Cât costă biletele și ce riscă fanii recalcitranți

FC U Craiova 1948 a pus în vânzare biletele pentru meciul cu FC Voluntari din etapa a 26-a din SuperLiga. Prețuri, condiții de acces și programul caselor de bilete.
16.02.2023 | 17:03
FC U Craiova 1948 masuri speciale pentru meciul cu FC Voluntari Cat costa biletele si ce risca fanii recalcitranti
Suporterii olteni pot reveni din nou pe „Ion Oblemenco” după incidentele de la Sfăntu Gheorghe. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 speră în continuare la play-off, deși a pierdut la „masa verde” meciul cu Sepsi. Deși era decis să nu mai primească suporterii pe „Ion Oblemenco”, Adrian Mititelu a luat decizia să pună în vânzare bilete cu FC Voluntari.

Suporterii lui FC U Craiova 1948 vor putea fi prezenți pe „Ion Oblemenco” la meciul cu FC Voluntari

Echipa aflată pe locul zece în SuperLiga a anunțat condițiile în care suporterii vor ptuea fi prezenți la meciul cu FC Voluntari și îi avertizează pe cei care vor să repete scandările de la Sfântu Gheorghe„În cazul în care, la acest eveniment sportiv, vor exista manifestări, incidente sau alte activități repetate care contravin regulamentelor FRF, LPF și prevederilor Legii 4/2008, în special prevederilor prevăzute la art. 9, alin. 1 și 3, raportat la art. 20, art. 10 din legea menționată, cu precădere pentru scandări xenofobe, rasiste, injurii și jigniri adresate oficialilor, se va acționa în consecință, în sensul evacuării persoanelor care încalcă aceste prevederi legale sau a sectorului respectiv.

ADVERTISEMENT


Astfel, Fotbal Club Universitatea 1948 pune în vânzare bilete pentru partida cu FC Voluntari, din data de 20 februarie, ora 20:00, disputată pe Complex Sportiv Craiova. Acestea pot fi achiziționate online de pe Eventim.ro, de la Magazinul Oficial al Clubului și de la casa de bilete din fața Sălii Polivalente din Craiova.
𝗕𝗜𝗟𝗘𝗧𝗘 ⇢ https://bit.ly/3Xz02Qk. 𝗔𝗕𝗢𝗡𝗔𝗠𝗘𝗡𝗧𝗘 ⇢ https://bit.ly/3uXFl4Q”, se mai anunță într-un comunicat postat pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Ce prețuri au biletele la meciul FC U Craiova 1948 – FC Voluntari

VIP: 80 RON
Tribuna I: 30 RON
Tribuna II: 20 RON
Peluza Sud: 10 RON

Cei care vor să închirieze o lojă pe stadionul „Ion Oblemenco” la meciul cu echipa lui Liviu Ciobotariu trebuie să plătească 2.000 de lei, însă această poate fi achiziționată de maximum zece persoane.

ADVERTISEMENT

Programul caselor de bilete pentru meciul FC U Craiova 1948 – FC Voluntari

• Programul Magazinului Clubului:
17 februarie, între orele 9-18
18 februarie, între orele 10-14
20 februarie, între orele 9-20
• Programul casei de bilete din Craiova:
20 februarie, între orele 12-20

Clubul organizator a mai făcut și alte precizări importante pentru fani: „Copiii până la 12 ani inclusiv au acces gratuit pe stadion la tribuna a II-a, însoțiți de un adult, posesor de bilet sau abonament, în baza certificatului de naștere și a biletului de acces care va putea fi procurat doar de la Magazinul Oficial al Clubului.

ADVERTISEMENT

Biletele achiziționate online pot fi scanate și de pe ecranul dispozitivelor. Păstrați biletul în format PDF, încadrați codul de bare pe ecran și, eventual, măriți luminozitatea ecranului. Imprimarea biletului nu este obligatorie”.

Meciul dintre FC U Craiova și FC Voluntari are loc luni, 20 februarie, de la ora 20:00, iar Peluza Sud Craiova 1997 și-a anunțat prezența la meci. De altfel, meciurile de pe teren propriu sunt singurul prilej pentru ultrași să fie prezenți pe stadion, după suspendarea de șase etape primita după incidentele de la Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT