Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

FC U Craiova 1948, obiectiv îndrăzneț pentru sezonul viitor după ratarea cupelor europene: „Lumea vorbea frumos de noi”. Video exclusiv

FC U Craiova 1948 are un obiectiv îndrăzneț pentru sezonul viitor după ratarea cupelor europene, Vlad Achim făcând anunțul pentru fani.
03.06.2023 | 08:00
FC U Craiova 1948 obiectiv indraznet pentru sezonul viitor dupa ratarea cupelor europene Lumea vorbea frumos de noi Video exclusiv
FC U Craiova 1948, obiectiv îndrăzneț pentru sezonul viitor după ratarea cupelor europene. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Vlad Achim, mijlocașul oltenilor, a spus la FANATIK SUPERLIGA că FC U Craiova își propune un obiectiv măreț pentru sezonul următor, și anume de a se lupta pentru titlu.

FC U Craiova 1948, obiectiv îndrăzneț pentru sezonul viitor după ratarea cupelor europene

Vlad Achim, mijlocașul lui FC U Craiova, a anunțat la FANATIK SUPERLIGA un obiectiv măreț al oltenilor pentru anul următor, fiind în continuare dezamăgit de înfrângerea suferită în barajul cu CFR Cluj, scor 0-1:

ADVERTISEMENT

„Eu vreau ceva mai mult, cred că dacă vom avea mici îmbunătățiri jocul nostru poate fi chiar de titlu. Trebuie să ne regrupăm, să trecem peste această dezamăgire.

Putem, avem toate condițiile, avem o bază bună, un stadion frumos, un nucleu de jucători buni și nu avem de ce să nu ne dorim mai mult de play-off, să nu uităm seria bună pe care am avut-o și că lumea vorbea frumos de noi.

ADVERTISEMENT

Nu ne-am întâlnit încă cu noul antrenor. El probabil și-a luat notițe, a văzut ce mai trebuie să facă pentru anul următor, noi avem mare încredere că putem să jucăm anul următor mult mai bine și să facem rezultate pe măsura jocului nostru”.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Încerc să mă liniștesc, dezamăgirea a fost mare!”

„Am luat vacanță, încerc să mă liniștesc, dezamăgirea a fost mare. Nu am fost lăsați să mergem mai departe, să facem o figură frumoasă pentru acest club. Asta este, ne focusăm pe sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Noi am vrut să ieșim de pe teren, se întrecea orice măsură, nervii erau mari și pe teren și pe bancă. A venit acest îndemn să ieșim de pe teren, dar ne-am gândit să ne întoarcem ca să nu suferim anul viitor și să începem cu o penalizare pentru un meci”, a continuat mijlocașul oltenilor.

„Meciul oricum nu avea rost să-l continuăm, că oricum nu băteam noi. Eu din secunda unu am văzut tenta lui, acele faulturi mici. Am văzut cum dă faulturi, cât de repede încearcă să ne sancționeze, deci de la început am simțit că maniera e pro-CFR.

ADVERTISEMENT

Dan Vasilică a ieșit de pe bancă și a protestat, după care a ieșit și a fost lovit în cap de un obiect aruncat dinspre galeria CFR-ului”, a mai spus Vlad Achim, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT
Tags: