Sport

FC U Craiova a anunţat primele mutări pentru noul sezon! 13 jucători au semnat cu oltenii. Ce se întâmplă cu Napoli

FC U Craiova 1948 l-a achiziționat definitiv pe Juan Bauza, unul dintre cei mai buni jucători ai lui Nicolo Napoli, iar Adrian Mititelu le-a prelungit contractele la alți 13 fotbaliști.
19.05.2022 | 17:10
FC U Craiova a anuntat primele mutari pentru noul sezon 13 jucatori au semnat cu oltenii Ce se intampla cu Napoli
FC U Craiova 1948 a terminat pe locul 10 în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 a reușit să se salveze de la retrogradare în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1 și să termine campionatul pe locul 10, la cinci puncte de Rapid. Deși anunța că va renunța la echipă, Adrian Mititelu a decis să prelungească contractele a 14 jucători.

Adrian Mititelu pregătește strategia pentru sezonul viitor. Ce jucători și-au prelungit contractele cu FC U Craiova 1948

FC U Craiova 1948 a anunțat printr-un comunicat oficial lista jucătorilor care și-a prelungit contractul și vor rămâne în Bănie și în sezonul viitor de Liga 1.

ADVERTISEMENT

Lista jucătorilor care vor continua la FC U Craiova 1948

• Răducu Mogoșanu
• Lorenzo Paramatti
• Dominik Kovačić
• Jérémy Huyghebaert
• Vlad Achim
• Claudiu Bălan
• Ionuț Zanfir
• William Baeten
• Benjamin Van Durmen
• Andrea Compagno
• Samuel Asamoah
• François Marquet

Deși în iarnă au dat afară mai mulți jucători, în această vară nu se anunță prea multe mișcări de trupă, iar ceilalți fotbaliști din lot se află în continuare sub contract cu FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

Juan Bauza, unul dintre cei mai buni jucători alături de Andrea Compagno, a fost achiziționat de Adrian Mititelu și a semnat un contract valabil pe trei sezoane. Mijlocașul ofensiv din Argentina era împrumutat de la Csikszereda, iar în acest sezon a reușit 5 goluri și 5 pase decisive.

Adrian Mititelu i-a decis soarta lui Nicolo Napoli. Ce se întâmplă cu italianul aflat la al optulea mandat în Bănie

În cadrul aceluiași comunicat, FC U Craiova 1948 a anunțat și ce se întâmplă cu antrenorul Nicolo Napoli: „De asemenea, tehnicianului italian, Nicolo Napoli, i-a fost propus un nou contract iar negocierile urmează să se finalizeze până la data reunirii lotului”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, președintele Marcel Pușcaș anunță și câteva rezilieri după înfrângerea la scor cu Sepsi Sfântu Gheorghe: „Nu se poate să nu îți respecți meseria de fotbalist. Spun acest lucru cu toată răspunderea. Acest campionat se joacă din prima etapă până în ultima. Domnul Mititelu plătește contractele din prima zi până în ultima zi, iar jucătorii noștri nu și-au respectat meseria de fotbalist. Nu poți să te prezinți în acest hal în fața propriilor suporteri, mai ales că era și sărbătoarea Peluzei Sud 97, iar Sepsi trebuie să recunoaștem că a jucat cu rezervele.

Nu dăm aici nume de jucători care vor pleca, dar e clar că se va face o analiză la sânge. Acest rezultat se putea întâmpla în Giulești, iar eu nu văd cum mai dădeam noi ochii cu suporterii. Sunt foarte supărat după înfrângerea asta, iar noi trebuie să acceptăm acum toate criticile cu capul sus, deoarece trebuie să fim conștienți că ne-am făcut de râs!”, a declarat oficialul echipei lui Adrian Mititelu pentru Prosport.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat ce jucători nu au nicio șansă să mai continue din vară la FC U Craiova 1948

FANATIK a aflat în exclusivitate că Aurelian Chițu și Gabriel Enache nu vor mai rămâne la FC U Craiova 1948. Transferați în această iarnă, cei doi nu au putut fi legitimați și au fost plătiți doar ca să se antreneze.

„Această situaţie depinde de momentul în care patronul va vrea să plătească! Interdicția n-a fost încă ridicată, depinde de domnul Mititelu”, a declarat scurt și la obiect Marcel Pușcaș despre cei doi jucători.

Aurelian Chițu și Gabi Enache au semnat până la finalul acestui sezon și avea opțiune de prelungire pentru încă un an. Adrian Mititelu a concediat în iarnă patru jucători străini, iar aceștia au intentat procese la FIFA, iar FC U Craiova 1948 a primit interdicție la transferuri, drept pentru care nu a putut să îi folosească pe cei doi.

ADVERTISEMENT