Sport

FC U Craiova a pus în vânzare bilete pentru meciul cu FC Voluntari din Cupa României Betano. Cât costă tichetele

Pentru FC U Craiova urmează întâlnirea cu FC Voluntari din Cupa României Betano, iar oficialii clubului din Bănie au pus în vânzare bilete la acest joc.
08.11.2022 | 08:30
FC U Craiova a pus in vanzare bilete pentru meciul cu FC Voluntari din Cupa Romaniei Betano Cat costa tichetele
Pentru FC U Craiova urmează întâlnirea cu FC Voluntari din Cupa României Betano, iar oficialii clubului din Bănie au pus în vânzare bilete la acest joc. Sursă foto: Facebook Peluza Sud 1997
ADVERTISEMENT

Oltenii vin după eșecul suferit în campionat pe terenul campioanei CFR Cluj și continuă perioada nefastă care i-a dus în subsolul clasamentului.

Bilete pentru partida FC U Craiova – FC Voluntari din Cupa României Betano

La trei zile după înfrângerea din Gruia, FC U Craiova primește la Târgu Jiu vizita formației FC Voluntari, în etapa a 2-a a Grupei A din Cupa României Betano, și a pus în vânzare bilete la prețuri cuprinse între 10 și 80 de lei.

ADVERTISEMENT

Cele mai ieftine tichete, cele de 10 lei, sunt la peluze, în timp ce la Tribuna 2 acestea costă 20 de lei. Spectatorii care doresc să urmărească meciul de la Tribuna 1 vor trebui să plătească 30 de lei, iar în sectorul VIP prețul este de 80 de lei.

Prețul unei loje pe meci este de 2.000 de lei, iar aceasta poate fi achiziționată de cel mult 10 persoane. Copiii până la 12 ani inclusiv au acces gratuit pe stadion la Tribuna 2, însoțiți de un adult, posesor de bilet sau abonament, în baza certificatului de naștere și a biletului de acces.

ADVERTISEMENT

Tichetele pentru partida programată joi, 10 noiembrie, de la ora 16:00, pe stadionul ”Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, pot fi achiziționate online de pe Eventim, de la magazinul oficial al clubului craiovean și de la casa de bilete din incinta arenei gorjene.

Mititelu le-a luat apărarea jucătorilor

Abonamentele achiziționate de fanii FC U Craiova pentru sezonul 2022-2023 sunt valabile la meciurile disputate pe stadionul ”Tudor Vladimirescu”, cu amendamentul că se respectă tribuna indicată pe abonament și sectorul. Persoanele care dețin abonamente la Peluza Sud vor avea locuri în zonele I1 și I2 din Tribuna 2 pentru această întâlnire.

ADVERTISEMENT

Oltenii lui Adrian Mititelu au nevoie de victorie în disputa cu FC Voluntari pentru a rămâne cu șanse la clasarea pe primele două poziții și calificarea în faza următoare a competiției, pentru că în prima etapă a realizat doar un 0-0 în deplasare cu Dinamo.

La finalul acelui meci, desfășurat la Giurgiu, fostul internațional Basarab Panduru a dat de pământ cu jucătorii de la FC U Craiova, considerând că sun principalii vinovați pentru jocul modest din ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

În schimb, patronul Adrian Mititelu a făcut apel la calm și a cerut suporterilor să oprească jignirile la adresa fotbaliștilor, considerând că aceștia au cea mai mică vină în tot ce se întâmplă la formația olteană.

ADVERTISEMENT
Tags: