Sport

FC U Craiova 1948 a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu Universitatea Craiova. Câte tichete au fanii clubului lui Adrian Mititelu

FC U Craiova 1948 și-a înștiințat suporterii când pot cumpăra bilete pentru derby-ul cu rivala din oraș, Universitatea Craiova.
22.11.2022 | 09:45
FC U Craiova 1948 a pus in vanzare biletele pentru derbyul cu Universitatea Craiova Cate tichete au fanii clubului lui Adrian Mititelu
FC U Craiova a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu Universitatea Craiova. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Derby-ul Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 se apropie, iar oficialii formației lui Adrian Mititelu i-au anunțat pe fani când pot achiziționa bilete, pentru partida de pe stadionul „Ion Oblemenco”. Derby-ul din cadrul etapei 19 din SuperLigă este programat sâmbătă, trei decembrie, de la ora 19:00.

FC U Craiova 1948 a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu Universitatea Craiova

Oltenii se pregătesc pentru derby-ul Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948. Interesul oltenilor pentru confruntarea de pe stadionul „Ion Oblemenco” este mare, iar suporterii din Bănie au achiziționat 1.900 de bilete în primele trei zile de la comercializarea lor.

ADVERTISEMENT

La trei zile de la punerea în vânzare a biletelor pentru derby-ul din Bănie de către Universitatea Craiova, FC U Craiova 1948 a făcut anunțul mult așteptat de fani. Formația finanțată de Adrian Mititelu a transmis că biletele din sectorul destinat oaspeților vor fi puse în vânzare începând de marți, 22 noiembrie.

Fanii echipei oaspete vor avea un număr de aproximativ 6.000 de bilete, exact cât are Peluza Sud a stadionului „Ion Oblemenco”, iar prețul unuia este de 10 lei. Pe partea cealaltă, suporterii Universității Craiova au hotărât ca prețul tichetelor din galeria „alb-albaștrilor” să rămână de 15 lei.

ADVERTISEMENT

„Timpul trece cu pași repezi și ne apropiem de ziua în care Știința va disputa, din nou, un meci oficial. Pentru partida care va avea loc pe 3 decembrie, toți cei care au rămas drepți în fața culorilor alb-albastre își vor putea achiziționa de mâine, începând cu ora 13, de la Magazinul Oficial al Clubului, bilete în Peluza Sud, sectorul în care vor fi alocate aproximativ 6000 locuri, la prețul de 10 RON.

Să facem spectacol în Bănie și să luptăm pentru victorie în număr cât mai mare!”, au transmis oltenii de la FC U Craiova 1948 pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu, îngrijorat înaintea ultimelor partide din 2022: „Avem numai finale, 4 meciuri foarte grele în decembrie”

FC U Craiova 1948 are parte de adversari dificili în ultimele meciuri rămase din 2022. În SuperLigă, trupa lui Nicolo Napoli va înfrunta Petrolul Ploiești atât în campionat, cât și în Cupa României Betano, iar în SuperLigă vor juca împotriva celor de la Universitatea Craiova și FC Argeș.

Adrian Mititelu a declarat că nu se aștepta ca FC U Craiova 1948 să ocupe locul 15, cu doar 16 puncte, în SuperLigă. Finanțatorul oltenilor a declarat că ultimele partide din 2022 vor fi finale, pentru elevii lui Nicolo Napoli.

ADVERTISEMENT

„Nici în cele mai pesimiste gânduri nu mă așteptam să fim pe locul 15, e incredibil! Încă sunt de părere că e un vis, un coșmar, dar viața m-a învățat că trebuie să te aștepți mereu la ce e mai rău. Sunt tăbăcit, învățat.

Jocul arată că obiectivul, play-off-ul, era legitim. Cred că mai avem nevoie de 2-3 jucători în iarnă. Sper să gestionăm bine această pauză. Trebuie să gestionăm foarte bine. Eu n-am identificat o echipă despre care să zici că nu are nicio șansă să rămână în Liga 1.

Va fi un final de an incandescent. Avem numai finale, 4 meciuri foarte grele în decembrie. Vom avea o iarnă foarte grea. E încă un an în care n-am reușit să ajungem unde ne-am propus, dar măcar să fie unul fără emoții la retrogradare”, a declarat Adrian Mititelu.

  • 30.944 este capacitatea stadionului „Ion Oblemenco”
  • 1.900 de bilete s-au vândut în trei zile de la punerea în vânzare
ADVERTISEMENT