LIVE Actualizat 18-09-2021
16:54

FC U Craiova – FCSB 0-1. Keşeru a adus a doua victorie consecutivă a lui Edi Iordănescu

FANATIK.RO vă oferă informaţii despre meciul FC U Craiova - FCSB, care se joacă sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 20:00, în etapa a 9-a din Liga 1. Unde se va disputa acesta.
18.09.2021 | 21:10
FC U Craiova  FCSB 01 Keseru a adus a doua victorie consecutiva a lui Edi Iordanescu
Duel din FC U Craiova - FCSB (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT
18-09-2021
16:54

FC U Craiova - FCSB 0-1 (Keşeru 62-pen.)

FC U Craiova – FCSB 0-1 s-a jucat în etapa a 9-a din Liga 1. Claudiu Keşeru a marcat singurul gol al meciului, în minutul 61, din penalty şi a adus a doua victorie consecutivă din mandatul lui Edi Iordănescu. Formaţia “roş-albastră” a urcat pe locul 5, de play-off, însă poate fi întrecută de UTA şi U Craiova. Pentru FCSB urmează meciul cu CS Hunedoara din Cupa României.

Min. 62: GOOOL FCSB! Keşeru deschide scorul din penalty, după ce Diallo l-a faultat pe Creţu în careu.

Min. 15: Prima ocazie pentru FCSB. Cordea a şutat din lateral, în forţă, iar Mogoşanu a respins spectaculos

Min. 1: A început meciul FC U Craiova – FCSB

18-09-2021
15:27

Echipele de start pentru FC U Craiova - FCSB

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Constantin Budescu a fost inclus în lotul FCSB pentru meciul cu FC U Craiova, iar mijlocaşul va începe partida ca rezervă.

FC U Craiova: Mogoșanu – Negru, Diallo, Kovacic, Bușu – Asamoah, Albu, Marquet – Ondaan, Bălan, Sidibe. Rezerve: R. Popa, Paramatti, Gajic, Bauza, Van Durmen, Pop, Raicea, Hugo Filipe, Compagno. Antrenor: Adrian Mutu.

FCSB: A. Vlad – V. Crețu, A. Miron, Vinicius, Radunovic – Olaru, Ov. Popescu, Oct. Popescu – Cordea, Keșeru, V. Gheorghe. Rezerve: Straton, Haruț, Șut, Budescu, Dumiter, I. Cristea, I. Stoica, Oaidă, Musi. Antrenor: Edi Iordănescu.

Meciul FC U Craiova – FCSB are loc sâmbătă, 18 septembrie, cu începere de la ora 20:00, în cadrul etapei a 9-a din Liga 1. Oltenii pregătiţi de Adrian Mutu nu au mai câştigat un meci de pe 8 august, 2-1 la Clinceni. FCSB vine după senzaţionalul succes la scor de set de tenis la zero reuşit în faţa lui Dinamo.

Unde se joacă meciul FC U Craiova – FCSB

Confruntarea FC U Craiova – FCSB se dispută sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 20:00, pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie. În jurul numărului de suporteri ai echipei patronate de familia Mititelu au apărut numeroase controverse în oraş, după ce fiul patronului a declarat că vor fi mulţi spectatori în tribune, dar numărul biletelor vândute ar fi destul de mic.

ADVERTISEMENT

Oricum, cine va dori să se afle pe stadion la acest meci va trebui să facă dovada unei scheme de vaccinare complete sau faptul că a efectuat fie testul PCR fie cel antigen şi se certifică inexistenţa infectării cu virusul SARS-COV. Este permis accesul a 75 la sută din capacitatea maximă a stadionului.

Cine transmite la TV partida FC U Craiova – FCSB

Partida FC U Craiova – FCSB se joacă sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 20:00, pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie, în etapa a 9-a din Liga 1 şi este televizată în direct pe posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Prima TV şi Look Plus. O mai puteţi urmări şi intrând pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Craiova este o vreme foarte frumoasă şi se anunţă a fi pe tot parcursul ei, deci la ora meciului nu va fi pericol de precipitaţii. Temperatura aerului va fi ziua în jur de 27 de grade iar la ora partidei 24 de grade. Jocul va fi condus la centru de arbitrul Iulian Călin.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea FC U Craiova – FCSB

Ambii antrenori au probleme de lot înaintea acestui meci. Nici unul dintre ei nu va putea alcătui cel mai bun unsprezece, trebuind să găsească soluţii pentru jucătorii indisponibili din diverse motive. Adi Mutu e lipsit de doi dintre belgienii care fac parte din echipa standard. Fundaşul stânga Huyghebert este suspendat iar mijlocaşul ofensiv Baeten este accidentat. La c ei doi se adaugă pe lista absenţilor şi experimentatul Vlad Achim, şi el accidentat.

ADVERTISEMENT

La FCSB sunt trei absenţe notabile. Ionuţ Panţîru este out încă din play-off-ul sezonului trecut, în timp ce Florin Tănase şi Florinel Coman au intrat pe lista indisponibililor în actuala stagiune.

Lui Adi Mutu nu îi este frică de demitere

După un început bun, FC U Craiova a încetinit vizibil ritmul şi suporterii au început să devină nervoşi. S-au pornit discuţiile privind eventuala demitere a lui Adi Mutu dacă va pierde cu FCSB, dar de dincolo de gratii, unde îşi ispăseşte pedeapsa, Adrian Mititelu a ţinut să dezmintă orice zvon de acest gen.

ADVERTISEMENT

Însă cel mai frapant a fost discursul celui vizat, Adi Mutu nearâtând nici iritare şi nici vreo formă de presiune, cum fac alţi tehnicieni când sunt chestionaţi pe această temă. Mutu e foarte senin şi spune că nu va fi nici un capăt de ţară dacă se va întâmpla, pentru că aceasta este viaţa de antrenor cu riscurile ei.

Cote la pariuri pentru jocul FC U Craiova – FCSB

Pentru casele de pariuri experienţa celor de la FCSB este determinantă şi din acest motiv echipa lui Edi Iordănescu are statut destul de clar de favorit la o cotă de 1,70. Dacă dau marea lovitură juveţii au cotă de 5,70 iar egalul nu e nici el de lepădat, cu 3,35. Un gol înscris de echipa craioveană are cotă de 1,65.

ADVERTISEMENT