Sport

FCU Craiova îl poate pierde pe Bauza! „Totul se rezolvă când va plăti domnul Mititelu”. Exclusiv

FC U Craiova a primit interdicţie la transferuri din partea celor de la UEFA. Dacă nu vor rezolva situaţia până în vară, oltenii riscă să rămână fără câţiva dintre cei mai importanţi jucători.
16.03.2022 | 10:34
FCU Craiova il poate pierde pe Bauza Totul se rezolva cand va plati domnul Mititelu Exclusiv
Din cauza interdicției la transferuri, FCU Craiova îl poate pierde pe Bauza. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FC U Craiova trece printr-o perioadă bună din punctul de vedere al rezultatelor din Casa Pariurilor Liga 1. Venirea lui Nicolo Napoli a redresat echipa, care a suferit o singură înfrângere în ultimele cinci etape.

Interdicţia la transferuri poate duce FC U Craiova în colaps

Numai că echipa olteană se confruntă cu o interdicţie la transferuri care îi dă bătăi de cap şi care trebuie rezolvată cât mai curând pentru a nu afecta şi mai mult echipa. Aurelian Chiţu şi Gabi Enache, jucători aduşi în această iarnă, nu au drept de joc.

ADVERTISEMENT

Însă, dacă situaţia nu va putea fi redresată nici în vară, FC U Craiova are mari probleme. Asta în condiţiile în care nu va putea să prelungească înţelegerile scadente în vară şi sunt mulţi jucători în această postură.

Îl pierd oltenii pe Bauza?!

Un caz aparte este cel al lui Juan Bauza. “Decarul” oltenilor este împrumutat de FC U Craiova de la Csikszereda, iar formaţia lui Adrian Mititelu are opţiune de cumpărare definitivă în vară, pe care nu o va putea activa dacă nu se ridică interdicţia la transferuri.

ADVERTISEMENT

Mai mult, o serie de jucători se vor afla la final de contract cu FC U Craiova în vară, iar pentru a le putea fi prelungite înţelegerile, interdicţia primită de la UEFA trebuie ridicată. Pentru asta, Adrian Mititelu trebuie să plătească restanţe financiare din urmă cu peste 10 ani unor fotbalişti care au jucat la Craiova în perioada în care clubul se numea Universitatea.

Marcel Puşcaş: “Totul se va rezolva când va plăti domnul Mititelu”

Contactat de FANATIK, Marcel Puşcaş, directorul general la oltenilor, a avut o reacţie succintă: “Totul se va rezolva când va plăti domnul Mititelu. Mai multe nu am ce să comentez referitor la această situaţie!”.

ADVERTISEMENT

Printre jucătorii care ajung la final de contract în vară cu FC U Craiova se află: Robert Popa, Bradley Diallo, Lorenzo Paramatti, Jérémy Huyghebaert, Sorin Busu, Wiliam Baeten, Vlad Achim, Alexandru Blidar, Claudiu Bălan sau Andrea Compagno.

Adrian Mititelu promite să le dea banii fotbaliștilor pe cele două luni restante

Fotbaliștii lui Nicolo Napoli au primit însă și câteva vești bune. Patronul Adrian Mititelu a ieșit în permisie pentru câteva zile și a mers la echipă pentru a discuta cu jucătorii și cu staff-ul tehnic.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Mititelu senior a participat a antrenamentele oltenilor și i-a anunțat că în curând vor fi cu banii la zi. Din informațiile noastre, FC U Craiova are două luni restanțe la salarii.

FC U Craiova, test uşor cu Gaz Metan în următoarea etapă

FC U Craiova speră să îşi continue forma bună din campionat şi în etapa viitoare din play-out au un meci relativ uşor împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş, echipă aflată pe buza falimentului şi care va evolua cu mulţi juniori până la finalul sezonului.

  • 12 este locul ocupat de FC U Craiova în Casa Pariurilor Liga 1
  • 250.000 de euro este cota lui Juan Bauza
ADVERTISEMENT