Sport

FC U Craiova l-a demis pe antrenorul Eugen Trică! Ce jucători pleacă de la nou promovată

Deși a reușit să o promoveze în Liga 1 pe FC U Craiova, antrenorul Eugen Trică a fost demis la doar o zi după sărbătoarea unde a fost adulat de fani.
24.05.2021 | 14:28
FC U Craiova la demis pe antrenorul Eugen Trica Ce jucatori pleaca de la nou promovata
Deși a reușit să o promoveze în Liga 1 pe FC U Craiova, antrenorul Eugen Trică a fost demis la doar o zi după sărbătoarea unde a fost adulat de fani. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Echipa patronată de Adrian Mititelu a terminat pe locul 1 în Liga 2, iar din sezonul viitor va evolua pe prima scenă a fotbalului românesc.

În ultima etapă a play-off-ului din divizia secundă, oltenii au remizat cu Dunărea Călărăși, iar apoi au dat drumul la petrecere.

ADVERTISEMENT

Eugen Trică a fost demis de la FC U Craiova

În ciuda performanței remarcabile de a o duce pe FC U Craiova în LIga 1, Eugen Trică a fost demis la mai puțin de 24 de ore de la încheierea oficială a sezonului din eșalonul secund.

Clubul deținut de familia Mititelu a anunțat despărțirea de Trică și de secundul acestuia, Ovidiu Dănănae, printr-o postere făcută de pagina de Facebook a grupării în care le-a mulțumit celor doi pentru ajutorul dat la îndeplinirea obiectivului.

ADVERTISEMENT

Odată cu cei doi tehnicieni vor mai părăsi echipa FC U Craiova și jucătorii Ignacio Cacheiro, Andrei Ciolacu, Călin Cristea, Abdelaye Diakite, Alexandru Gîț, Arsene Luboya, Vali Munteanu și Federico Taborda.

FC U Craiova demitere Eugen Trică

Bornescu lăsa să se înțeleagă decizia

La scurt timp după încheierea partidei cu Dunărea Călărași, din ultima etapă a play-off-ului din Liga 2, jucătorii, antrenorii și conducerea clubului FC U Craiova au sărbătorit alături de suporteri promovarea în fața stadionului ”Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

La această petrecere, Eugen Trică le-a mulțumit fanilor și le-a transmis că echipa va face tot posibilul să se ridice la nivelul lor, moment în care suporterii olteni au început să-i scandeze numele tehnicianului.

Cu toate acestea, team-managerul FC U Craiova, Mircea Bornescu, a precizat că Trică își încheie contractul în această vară și vor urma discuții pentru a vedea dacă acesta va rămâne și în sezonul următor.

ADVERTISEMENT

Fanii, reacții acide după demiterea lui Trică

La aflarea veștii că FC U Craiova s-a despărțit de Eugen Trică, fanii s-au revoltat pa pagina de Facebook a clubului și au lăsat mesaje de susținere la adresa tehnicianului.

”Sper să fie o glumă! De ce a fost înlăturat Trică?”, ”Nu ne mai facem bine! Și ne mirăm că râd clonații de noi”, ”Vă bateți joc de omul care v-a promovat!!” sau ”Da când s-a negociat așa repede cu Trică? Sunt curios să văd poziția Peluzei Sud”, sunt câteva dintre comentariile suporterilor.

Performanța promovării l-a făcut euforic pe băiatul lui Adrian Mititelu, acesta  punând tunurile pe formația patronată de Mihai Rotaru și susținând că echipa familiei sale este ”adevărata Craiova”, nu formația din Liga 1.

ADVERTISEMENT