Fotbal intern

FC U Craiova pe stadionul „Ion Oblemenco”! Se mai face un vestiar pe OZN-ul din Oltenia?

25.02.2021 | 18:26
FC U Craiova pe stadionul Ion Oblemenco Se mai face un vestiar pe OZNul din Oltenia
Mai joacă FC U Craiova pe stadionul „Ion Oblemenco”? Nu există o cerere oficială. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Oficialii FC U Craiova au anunțat de mai multe ori că își doresc să joace pe stadionul „Ion Oblemenco”. Într-un final, formația din liga secundă a primit acceptul și vor evolua în confruntarea cu CS Mioveni pe arenă. 

Orașul Craiova va avea două echipe care vor evolua pe arena de 30.000 de locuri. Clubul lui Mihai Rotaru și formația patronată de Adrian Mititelu vor trebui să împartă terenul.

ADVERTISEMENT

Înainte de restartul eșalonului secund, FC U Craiova a jucat un meci amical cu FC Argeș, iar partida a fost una cu scântei. La final, oltenii s-au impus cu 2-0.

FC U Craiova va juca pe stadionul „Ion Oblemenco”. Echipa lui Mititelu ar trebui să joace în aceeași zi cu formația din Liga 1

A mai rămas o săptămână până la meciul care va consemna prima partidă în care FC U Craiova va juca în Liga 2 pe stadionul „Ion Oblemenco”, împotriva celor de la CS Mioveni. Adrian Mititelu va scoate din buzunar 10.000 de euro pentru fiecare confruntare găzduită pe moderna arenă.

ADVERTISEMENT

Marți, 2 martie, de la ora 17:30, Craiova lui Mititelu va evolua în deplasare pe terenul Concordiei Chiajna, iar următorul meci, sâmbăta viitoare, ar putea să se joace pe stadionul „Ion Oblemenco”, având în vedere că FC U a primit acceptul să evolueze acolo, conform Prosport.

La programările din Liga 1, Universitatea Craiova, clubul lui Mihai Rotaru, are meci cu FC Botoșani, sâmbătă, 6 martie, de la ora 14:30. Trei zile mai târziu, de la ora 19:00 pe stadion ar urma să intre FC U Craiova în meciul cu CS Mioveni.

ADVERTISEMENT

Ce se va întâmpla cu vestiarele? Când au jucat pe arenă, fotbaliștii lui FC U Craiova s-au schimbat la oaspeți

Odată cu apariția celor de la FC Universitatea Craiova pe noua arenă va trebui rezolvată o nouă problemă, una mai puțin obișnuită, aceea a vestiarelor. Două partide au jucat oltenii din Liga 2 pe arena din Bănie și pentru că nu au vrut să se schimbe în vestiarul gazdelor, acolo unde încăperea este personalizată cu însemne ale Universității din Liga 1, conducerea a decis ca fotbaliștii să se echipeze de joc în vestiarul de oaspeți, însă acest lucru va deveni dificil dacă FC U va juca pe parcursul întregului sezon pe „Ion Oblemenco”.

Vor fi meciuri săptămână de săptămână și va fi greu ca o echipă să își mute mereu lucrurile pentru ca altă formație să intre în vestiarul său. Acest lucru nu este agreat de nimeni. Ba mai mult, conducerea clubului lui Adrian Mititelu și-ar dori să personalizeze și ei încăperea.

ADVERTISEMENT

De mai multe ori s-a luat exemplul stadionul „San Siro”, acolo unde AC Milan și Inter Milano împart arena, însă acolo există vestiare separate, astfel că nu ar fi imposibil să apară un nou vestiar pentru ca lucrurile să nu se încurce și mai rău în eventualitatea în care cele două echipe din Craiova vor juca pe „bijuteria” din Bănie.

Adrian Mititelu va achita o taxă de folosire a stadionului de 48.859 de lei pentru ca echipa să joace pe stadionul  „Ion Oblemenco”, având în vedere hotărârea Consiliului Local Craiova.

ADVERTISEMENT
Tags: