Fotbal intern

Video & foto. Napoli şi Mititelu, show de final: “O sole mio”

FC U Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, a terminat sezonul de toamnă cu 17 victorii în tot atâtea meciuri din Liga a IV-a a judeţului Dolj. Bucuria a fost mare şi patronul a organizat o petrecere bazată pe... pomană. Pomana porcului!
03.12.2017 | 14:00
Video  foto Napoli si Mititelu show de final O sole mio

Veselia care a dominat petrecerea derulată în cantonamentul echipei a fost… „maxima”, de la „dezbrăcarea” porcului de şorici până la tăierea emblemei cu leul… de pe tortul care a trimis cheful în „prelungiri” udate cu şampanie, cafele şi discuţii înfocate – şi… interminabile! – despre viitorul echipei. FANATIK .RO a fost acolo şi vă prezintă imagini inedite de la faţa „faptei”. Dar să începem cu începutul, adică partida jucată de FC Universitatea Craiova în ultima etapă a sezonului.

Ultima etapă din Liga a IV-a doljeană a adus sâmbătă dimineaţă un meci-thriller pe terenul „Aripile”, unde este nevoită FC Universitatea Craiova să joace meciurile considerate „acasă”. Un meci „de vacanţă” s-a transformat într-unul „pe viaţă şi pe moarte”, pentru că adversarii de la Viitorul Cârcea avură ambâţul să-i încurce pe liderii incontestabili ai seriei. Fu 1-0 pentru oaspeţi, gazdele reveniră la 2-1, „cârcenii” să dusără iarăşi la conducere, 3-2, scor care îngheţa pe cei 1000 de suporteri din Peluza Sud în minutul 87. Atenţie, minutul 87! În 8 minute, au fost 5 de prelungiri, ai lu’ Mititelu se dezlănţuiră şi făcură 5-3! Muică, ce nebunie fu apoi! Mai bine de o oră nu-i lăsară fanii pe jucători să fugă la cabine! Şi, după aşa minunăţie de meci, urmă o petrecere de pomină, la care se bău, se mâncă, se cântă şi se dădură dedicaţii care de care mai înfocate, deopotrivă către prieteni şi „clonaţi”, cum le spun „duşmanilor” care susţin CS U Craiova.

Napoli, la microfon

Petrecrea din cantonamentul echipei l-a avut în mijloc, la propriu, pe cel mai iubit animal din luna decembrie, Măria Sa Porcul. Sacrificatul de onoare a fost crestat creştineşte, cu o mare cruce pe frunte, de către directorul tehnic Nicolo Napoli, sub atenta îndrumare a patronului Adrian Mititelu. După care a urmat „dezbrăcarea” de şorici „la cald”. Toată lumea s-a înfruptat din „pielea” godacului, mai puţin Nicolo Napoli. Nici ameninţat cu demiterea n-a vrut să pună gura pe şorici!

Taraful de lăutari din comuna Iancu Jianu, „inventat şi crescut de mine”, cum spune Adrian Mititelu, a înfierbântat, dacă mai era nevoie, asistenţa, de la directorul tehnic Nicolo Napoli, antrenorii Ovidiu Turcu şi „Zambrota” Adrian Filip, înconjuraţi fără scăpare de echipă, până la un grup de fani veniţi tocmai de la Câmpia Turzii, cu cântece populare avându-l ca solist pe Adrian Mititelu, cu sârbe olteneşti la care se cam rupsără ceva „opinci”, dar şi cu eternul „Oltenia, eterna Terra Nova” şi alte cântece de galerie, cântate cu foc de jucători, în prim plan cu „Gogoaşă” Andrei Preda, căpitanul venit din Peluza Sud 97 şi care i-a învăţat pe toţi coechipierii cântecele galeriei, şi Adrian Cârstea, jucătorul care aplecat de la „clona”, aşa îi spun toţi cei din anturajul echipei lui Mititelu echipei din Liga 1, CS U Craiova şi a refuzat Steaua lui Marius Lăcătuş pentru a juca la U Craiova 1948 în Liga a patra!

FC U Craiova, petrecere până în miez de noapte

Un moment deosebit a fost oferit de un fan care a cerut microfonul şi i-a dedicat lui Nicolo Napoli un cântec. Şi nu unul popular oltenesc sau unul de petrecere, ci „O sole mio”, celebrul cântec napoletan compus în 1898 de Eduardo di Capua şi Alfredo Mazzucchi. Toată lumea a amuţit în momentul în care vocea de tenor a lui Iulian Codruţ Stănescu a umplut efectiv sala şi sufletele tuturor. Mister Napoli a afăcut o faţă de parcă primise o ofertă de Juventus – Torino, nu Colentina! – s-a ridicat de pe scaun şi i s-a alăturat neaşteptatului solist. Care, atenţie, este chiar solist al Operei din Craiova! Aplauzele au fost, de fapt, ovaţii, de parcă marcase FC U Craiova împotriva lui CS U Craiova! Petrecera a continuat până în miez de noapte şi n-a fost umbrită nici măcar de victoria „clonei” cu Viitorul…

 

Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit...
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit după ce s-a întors de la muncă din Italia
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac....
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac. Fanii au reacţionat imediat
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Tragedie la Hollywood. A murit un nume de referință
Tragedie la Hollywood. A murit un nume de referință
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Suprinzător ce a urmat
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși