Sport

FC U Craiova, reacție fermă despre jucătorul „dat afară” de suporteri: „Nu mai poți să-ți ceri scuze!”. Exclusiv

Marcel Pușcaș, președintele celor de la FC U Craiova, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre atacantul Robert Răducanu, care s-a despărțit de formația olteană, după un conflict cu suporterii propriei echipe.
20.08.2021 | 15:20
FC U Craiova reactie ferma despre jucatorul dat afara de suporteri Nu mai poti sati ceri scuze Exclusiv
FC U Craiova, reacție fermă despre jucătorul „dat afară” de suporteri: „Nu mai poți să-ți ceri scuze!”. Exclusvi
ADVERTISEMENT

Robert Răducanu (24 de ani) fusese transferat de FC U Craiova, în 2018, liber de contract, de la FC Viitorul.

La meciul FC U Craiova – Dinamo, 1-0, din etapa 2 de Liga 1, Robert Răducanu a jignit mai mulți suporteri olteni aflați în tribunele stadionului „Ion Oblemenco”. Din acel moment, atacantul a intrat în dizgrația galeriei din Bănie și a fost exclus din lotul lui Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

Miercuri, FC U Craiova a anunțat că s-a despărțit de Robert Răducanu.

FC U Craiova, reacție fermă despre Robert Răducanu

Marcel Pușcaș susține că incidentul dintre suporteri și Robert Răducanu a contat foarte mult în decizia clubului de a se despărți de atacant.

Acesta consideră că nu ar fi schimbat cu nimic situația, dacă Robert Răducanu și-ar fi prezentat scuzele suporterilor olteni.

ADVERTISEMENT

„A fost și cu suporterii o problemă, iar punctul lor de vedere este important. Păi, nu mai poți să-ți ceri scuze de la o masă mare de oameni, de suporteri. Ce scuze să-ți mai ceri?

Poate e mai bine pentru ambele părți. Și pentru el, și pentru noi. Îi urăm succes. Am stat și noi de vorbă cu el”, a declarat Marcel Pușcaș, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Andrei Preda, unul dintre liderii galeriei FC U Craiova, a avut un mesaj clar pentru Robert Răducanu, după incidentul petrecut la meciul cu Dinamo.

„Aș vrea să transmit un mesaj nu numai din partea suporterilor din Peluza Sud, ci din partea tuturor suporterilor Universității Craiova. Până când Robert Răducanu nu își cere scuze în mod public și nu vine în fața noastră să-și ceară scuze, acest jucător nu mai are ce să caute la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

A făcut o prostie. După meciul cu Dinamo, în care a intrat zece minute și mai mult a stat pe gazon, a jignit suporterii mai în vârstă de la tribuna a doua. Noi am aflat o săptămână mai târziu. Niciun jucător al Universității nu a făcut asemenea greșeli. Niciun jucător nu are dreptul să jignească suporterii Universității.

Nu ne-a supărat nici măcar Gică Popescu, atunci când a plecat la rivala Dinamo, așa cum a făcut-o Răducanu. El știe despre ce e vorba și trebuie să-și ceară scuze. Dacă nu o face în mod public, el nu mai are ce să caute nici măcar la antrenamente.

Dacă aflăm că se antrenează, mergem la teren și oprim antrenamentul. Acest mesaj l-au aflat și Adi Mutu și Adiță (n.r. Adrian Mititelu Jr.) și sper să-l audă acum toată conducerea”, a transmis Andrei Preda, la Radio Gold FM.

ADVERTISEMENT