Sport

Adrian Mititelu a început curățenia la FC U Craiova 1948! Patru jucători sunt „out” din lotul oltenilor

Adrian Mititelu a început curățenia la FC U Craiova 1948 și clubul a anunțat rezilierea contractelor a nu mai puține de patru jucători care nu au confirmat în prima parte a sezonului.
07.01.2022 | 19:22
Adrian Mititelu a inceput curatenia la FC U Craiova 1948 Patru jucatori sunt out din lotul oltenilor
Adrian Mititelu a început curățenia la FC U Craiova 1948. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 se luptă pentru evitarea retrogradării, iar jucătorii lui Nicolo Napoli au terminat anul 2021 peste Dinamo și Academica Clinceni, ultimele clasate din Casa Pariurilor Liga 1.

Totodată, FC U Craiova a anunțat pe rețelele de socializare că meciul amical cu CS Mioveni nu se va mai disputa, fără a oferi mai multe detalii cu privire la decizia luată.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a început curățenia la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu a început curățenia la FC U Craiova 1948, iar oltenii au anunțat rezilierea contractelor a patru fotbaliști care nu au confirmagt în prima parte a sezonului.

Hugo Vieira, Mamadoua Bagayoko, Pedro Machado și Armin Gremsl sunt fotbaliștii la care oltenii au renunțaț.

ADVERTISEMENT

„Fotbal Club Universitatea Craiova 1948 a reziliat unilateral contractele cu jucătorii: Hugo Vieira, Mamadou Bagayoko, Pedro Machado și Armin Gremsl. Mult succes în următoarele provocări!”, s-a arătat în comunicatul de pe Facebook al oltenilor.

„Meciul de pregătire împotriva echipei CS Mioveni, programat inițial pe 10 ianuarie, a fost anulat”, au mai anunțat oltenii pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Venirea lui Nicolo Napoli a stârnit reacții împărțite

Venirea lui Nicolo Napoli, dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, a fost contestată de mai multe persoane din fotbal, inclusiv de Mircea Bornescu, fostul portar și oficial al oltenilor.

Mircea Bornescu a vorbit pentru FANATIK și a explicat că întoarcerea lui Nicolo Napoli reprezintă o batjocoră la adresa tehnicianului italian:

ADVERTISEMENT

„Ca tot sezonul de Liga 1… o incertitudine totală. Incertitudinile astea îndepărtează suporterii și pe toți cei care iubesc această echipă.

S-au săturat și ei de incertitudinea asta, de schimbările de antrenori dese, de revenirea anumitor antrenori. Nicolo Napoli, până la urmă, e antrenor, își face treaba. Dar, totuși, e prea mult!”.

Nu știu dacă există în fotbalul mondial așa ceva. E greu să faci o echipă, chiar dacă ai jucători buni. Momentan, ei nu sunt o echipă, sunt niște jucători puși acolo. Dacă va reuși să facă acest lucru, probabil că va reuși să aibă și rezultate.

Va fi mult mai greu acum că au pierdut și sprijinul suporterilor, pentru că identitatea clubului o dă galeria și a dat-o întotdeauna.

Dacă porneau din Liga 4  fără suporteri sau suporterii se mutau la CSU Craiova, poate că nici nu mai ajungeau în Liga 1”, a mai spus Mircea Bornescu la FANATIK.

ADVERTISEMENT