Sport

Partida FC U Craiova – Sepsi, întreruptă din cauza scandărilor xenofobe! Jucătorii au fost trimiși la vestiare

Partida dintre FC U Craiova 1948 și Sepsi a fost întreruptă în minutul 18 de către arbitrul Adrian Cojocaru din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor olteni la adresa adversarilor.
16.05.2022 | 21:10
Partida FC U Craiova  Sepsi intrerupta din cauza scandarilor xenofobe Jucatorii au fost trimisi la vestiare
FC U Craiova - Sepsi, întreruptă din cauza scandărilor xenofobe. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
16-05-2022
19:24

Arbitrul a trimis jucătorii la vestiare. Meciul a fost întrerupt din nou

În minutul 90, la scorul de 4-0 pentru Sepsi împotriva lui FC U Craiova, covăsnenii au beneficiat de un penalty după un fault în careu, moment în care suporterii olteni au avut din nou scandări xenofobe.

Jucătorii au fost trimiși la vestiare, iar fanii au început să părăsească arena Ion Oblemenco.

Fanii Craiovei au scandat împotriva echipei covăsnene, iar meciul a fost oprit pentru două minute de arbitru, timp în care oltenii au avut și scandări la adresa identității naționale.

Partida FC U Craiova – Sepsi, întreruptă din cauza scandărilor xenofobe

Partida dintre FC U Craiova și Sepsi a fost oprită din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor olteni. Arbitrul Adrian Cojocaru a decis să întrerupă pentru două minute meciul, timp în care suporterii să se mai tempereze.

ADVERTISEMENT

De la stația audio a stadionului, au existat mai multe anunțuri pentru suporterii olteni să înceteze scandările, în caz contrar, sancțiunile ar fi putut deveni mai dure.

Nici patronul Adrian Mititelu nu a scăpat de furia fanilor, care l-au înjurat fiind nemulțumiți de implicările acestuia în cadrul echipei.

ADVERTISEMENT

Până la întreruperea meciului, Sepsi reușise să deschidă scorul prin Kevin Luckassen, în minutul 16, care a șutat fără speranțe pentru Alberto Cobrea.

Nu a fost prima dată când fanii lui FC U Craiova au probleme din cauza scandărilor

Și la duelul de pe 1 aprilie dintre FC U Craiova și CS Mioveni, scor 1-1, suporterii olteni au avut probleme din cauza scandărilor xenofobe la adresa arbitrului Istvan Kovacs.

ADVERTISEMENT

Atunci, la doar 10 minute de la începutul meciului, suporterii olteni au scandat împotriva lui Istvan Kovacs, care a decis să întrerupă meciul pentru trei minute.

În timp ce jucătorii erau chemați la margine de Istvan Kovacs, fanii olteni au aruncat cu mai multe obiecte și materiale pirotehnice pe gazon, fiind cu greu opriți de către căpitanul echipei.

ADVERTISEMENT

Între timp, arbitrul Istvan Kovacs a fost delegat să arbitreze finala Conference League, prima din istoria competiției și prima, ca importanță, din cariera „centralului”.

Alegerea a venit și grație partidei din semifinalele Champions League, dintre Manchester City și Real Madrid, scor 4-3, la care Istvan Kovacs a avut o evoluție impecabilă, fiind lăudat în urma prestației sale.

ADVERTISEMENT