Fotbal intern

FC U Craiova, transfer din Liga 1! Pe cine au luat

13.06.2018 | 19:30
FC U Craiova transfer din Liga 1 Pe cine au luat

FC U Craiova a ajuns la o înţelegere cu mijlocaşul Sabin Lupu, fostul jucător al celor de la AFC Hermannstadt,  formaţie alături de care a promovat în Liga 1 şi a ajuns până în ultimul act al finalei Cupei României în sezonul 2017-2018. Jucătorul de 24 de ani a semnat un contract pe trei sezoane  şi a fost prezentat oficial de echipa la echipa condusă de Adrian Mititelu.

“Acest băiat este crescut de noi la Universitatea Craiova. A fost juniorul lui FCU. A avut oferte de la CSU, Dunărea Calarasi, U Cluj si Petrolul, dar a ales să joace pentru noi. A semnat pe trei ani. Îi urez multa baftă si sper ca o să ne ajute foarte mult. Am mare încredere în Lupu. Vreau să revenim în Liga 1 iar noi trebuie să promovăm an de an” a spus Mititelu pentru FANATIK.RO.

FC U Craiova, transfer pentru Liga a 3-a

Trupa din Bănie va evolua în sezonul viitor în al treilea eşalon fotbalistic din România, după ce a reuşit promovarea fără să mai dispute barajul. Oltenii profită de faptul adversarii de la Gloria Corneşti nu deţin CIS-ul (n.r certificatul de indentitate sportivă) şi au drum liber spre Liga a 3-a. Însă Adrian Mititelu nu s-a împăcat deloc cu această idee. Patronul alb-albaștrilor a cerut conducerii echipei sale sale să perfecteze un amical cu Gloria Cornești, iar lucrul respectiv s-a întâmplat.

Nu mi-a plăcut deloc că nu se vor juca cele două meciuri de baraj. Eu aș fi vrut să promovăm pe teren iar apoi să sărbătorim cu suporterii noștri îndeplinirea obiectivului. Dar am cerut să jucăm un amical cu Gloria Cornești, deoarece vreau să demonstrăm tuturor că suntem mult mai buni ca ei. Meciul o să aibă loc sâmbătă la Craiova, iar partida va începe de la ora 18:00.

Miercurea viitoare vom susține și finala cupei cu Podari, iar după meci mai mult ca sigur o să sărbătorim cu suporterii Universității Craiova îndeplinirea obiectivelor” a spus Mititelu pentru FANATIK.RO.