Sport

FC U Craiova vrea să-l transfere pe Daniel Graovac de la Astra. Ce salariu îi dau oltenii. Exclusiv

Promovată în Liga 1, FC U Craiova caută să-și întărească lotul, iar unul dintre jucătorii aflați pe lista de transferuri este fundașul Daniel Graovac.
30.05.2021 | 20:41
FC U Craiova vrea sal transfere pe Daniel Graovac de la Astra Ce salariu ii dau oltenii Exclusiv
Promovată în Liga 1, FC U Craiova caută să-și întărească lotul iar unul dintre jucătorii aflați pe lista de transferuri este fundașul Daniel Graovac. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Prima mutare a formației patronată de Adrian Mititelu a fost instalarea pe banca tehnică a antrenorului Adrian Mutu, așa cum FANATIK anunțase în exlusivitate.

Deși a fost bine primit la Craiova, pe Mutu se pune presiune încă de la început. Concret, acesta  va putea fi demis în cazul în care „alb-albaștrii” vor suferi patru eșecuri consecutive în noul sezon.

ADVERTISEMENT

Daniel Graovac, ținta unui transfer pentru FC U Craiova

Rămas să conducă clubul după arestarea tatălui său, Adrian Mititelu jr a spus în mai multe rânduri că FC U Craiova nu vrea să facă figurație în Liga 1 și va aduce jucători importanți la echipă.

FANATIK a aflat că oltenii vor să-l transfere pe fundașul bosniac Daniel Graovac, care are șanse minime să mai rămână la Astra după ce giurgiuvenii au retrogradat în Liga 2.

ADVERTISEMENT

Cele două părți au avut deja o rundă de negocieri, unde s-au avansat mai multe sume, dar deocamdată nu s-a concretizat nimic în ciuda faptului că Mutu și l-ar dori sub comanda sa pe jucătorul de 27 de ani.

Daniel Graovac le dă răspunsul oltenilor săptămâna viitoare

Din informațiile FANATIK, conducătorii FC U Craiova i-au oferit lui Daniel Graovac un salariu de 8.000 de euro pe lună, însă jucătorul nu este convins deocamdată să semneze cu nou promovata în Liga 1.

ADVERTISEMENT

Fundașul central bosniac le-a promis oltenilor că le va da un răspuns concret la finalul săptămânii viitoare. FANATIK a mai aflat că jucătorul îi ține în suspans pe ”juveți” deoarece așteaptă să vadă dacă se va materializa un transfer în străinătate.

Imediat după încheierea sezonului, s-a mai vehiculat varianta că Daniel Graovac este dorit și de campioana CFR Cluj, care caută un înlocuitor pentru brazilianul Paulo Vinicius. Prețul bosniacului este situat în jurul sumei de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

De ce a ratat Daniel Graovac transferul la FCSB

În toamna anului trecut, Daniel Graovac a fost foarte aproape de un transfer la FCSB, însă FANATIK a aflat că toată afacerea a picat în momentul în care Gigi Becali a aflat că jucătorul are paşaport bosniac li ar fi fost nevoit să plătească un impozit mai mare pentru salariul fotbalistului, din moment ce Bosnia nu este ţară membră a Uniunii Europene.

Daniel Graovac a fost achiziționat liber de contract de Astra Giurgiu în vara anului 2019 și în cei doi ani petrecuți la formația de la malul Dunării a jucat în 67 de meciuri fără să înscrie vreun gol.

Fotbalistul care are patru selecții în naționala Bosniei-Herțegovina și-a început cariera la echipa Zrinjski Mostar, iar apoi a mai jucat la Excelsior Mouscron, Zeljeznicar Sarajevio și Vojvodina Novi Sad.

ADVERTISEMENT
Tags: