Fotbal international

FC Utrecht, gest superb pentru Mihai Neşu. Ce au afişat fanii. Video

20.04.2018 | 10:05
FC Utrecht, gest superb pentru Mihai Neşu. Ce au afişat fanii. Video
Mihiţă Neşu, alături de câţiva suporteri ai formaţiei FC Utrecht.
ADVERTISEMENT

FC Utrecht a făcut un gest superb pentru Mihai Neşu, fostul jucător al echipei care evoluează în Olanda. Oficialii formaţiei nu l-au uitat pe fostul fundaş şi l-au invitat la meciul cu Groningen.

Utrecht a remizat în partida cu Gronigen, scor 1-1, iar suporterii au avut o surpriză pentru Mihai Neşu. Aceştia au afişat un drapel imens al României, cu chipul românului pe el.

 


Asta nu e tot! FC Utrecht a strâns bani pentru fundaţia deţinută de Mihai Neşu. “Centrul nostru de reabilitare are întotdeauna nevoie de ajutor. Costurile sunt ridicate în fiecare an. Fundaţia se dezvoltă. Acum, în centru ajutăm 90 de copii. În 2015, aveam 30 de copii”, a spus Mihai Neşu, conform ad.nl

ADVERTISEMENT

Mihai Neşu, despre recuperarea de după accidentarea suferită la Utrecht

Mihai Neşu a vorbit pentru sursa citată şi despre situaţia în care se află acum şi susţine că semnele sunt încurajatoare şi că îşi revine din ce în ce mai mult. “Braţul drept este tot mai puternic, dar umărul nu prea. Încet – încet, lucrurile se îmbunătăţesc în unele părţi din corpul meu. Unii muşchi sunt mai puternici, alţii au rămas la fel, iar starea altora s-a înrăutăţit după ce m-am accidentat. Muncesc mult pentru recuperarea mea şi asta îmi dă multă putere”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri