Fotbal intern

FC Viitorul, fără 8 titulari în meciul cu Sepsi OSK. Cine sunt fotbaliștii care au fost lăsați în afara lotului de Gică Hagi

01.04.2019 | 13:36
FC Viitorul fara 8 titulari in meciul cu Sepsi OSK Cine sunt fotbalistii care au fost lasati in afara lotului de Gica Hagi

FC Viitorul Constanța nu va avea în lot 8 titulari pentru meciul cu Sepsi OSK din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1 Betano, sezonul 2018 – 2019. Gică Hagi are ca obiectiv câștigarea Cupei României și a hotărât să lase acasă mai mulți fotbaliști importanți pentru echipa din Ovidiu. “Regele” a explicat de ce a luat decizia să nu se bazeze pe Bogdan Țîru, Bradley de Nooijer, Ionuț Vînă, Lyes Houri, Tudor Băluță, Andreas Calcan, Ianis Hagi și Denis Drăguș.

FC Viitorul, fără 8 titulari în meciul cu Sepsi OSK

“Noi abordăm această săptămână cu tot lotul. Mergem un lot la Sepsi, lăsăm niște jucători acasă, adică opt, cu care ne vom reuni pentru meciul cu Craiova. Este vorba despre cei care au fost la loturile naționale și cei de acasă care au jucat mai mult, i-am lăsat să se antreneze așa cum au am făcut și data trecută, în Cupă. Țîru, de Nooijer, Vînă, Houri, Băluță, Calcan, Ianis și Drăguș nu vor juca. Asta nu înseamnă că tratăm superficial meciul.

Din contră, am încredere în cei cu care am stat acasă și ne-am pregătit, e o echipă destul de bună. mi-au demonstrat că merită să le dau și lor șansa să joace. Avem și jucători de experiență, o echipă mult mai experimentată, cea care merge la Sepsi. Am încredere că vom face un meci bun și mergem să câștigăm. După aceea avem meciul cu Craiova și apoi cu Astra. Vom vedea lotul pentru meciul cu Astra în funție de cum merg celelalte două meciuri. Am un lot mare, bun și toți jucătorii vor avea oportunitatea să joace și să arate”, a spus Gică Hagi în conferința de presă susținută înaintea meciului Sepsi OSK – Viitorul Constanța.

Pentru Viitorul urmează semifinala Cupei României cu U Craiova

După meciul din etapa a 3-a a play-off-ului cu Sepsi Osk, de la Sfântu Gheorghe, elevii lui Gică Hagi se vor deplasa la Craiova, acolo unde va avea loc partida din semifinalele Cupei României, joi, 4 aprilie, de la ora 20.00, pe stadionul “Ion Oblemenco”. Gică Hagi și-a propus ca echipa sa să câștige Cupa României în sezonul 2018 – 2019, deoarece șansele la titlu sunt foarte mici.

FC Viitorul Constanța este pe locul 4 în clasamentul Ligii 1 Betano, cu 22 de puncte, la 14 în spatele liderului CFR Cluj. De partea cealaltă, Sepsi OSK are 19 puncte și se află pe ultima poziție. Partida de la Sfântu Gheorghe o să fie transmisă de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.