Sport

FC Viitorul l-a ofertat pe Ionuț Larie! Răspunsul fundașului l-a uimit pe Hagi

21.06.2018 | 16:50
FC Viitorul la ofertat pe Ionut Larie Raspunsul fundasului la uimit pe Hagi

FANATIK.RO

a aflat că FC Viitorul Constanța l-a ofertat pe Ionuț Larie, fundașul care și-a reziliat înțelegerea cu FCSB la finalul sezonului 2017-2018 din Liga 1 Betano, deși mai avea contract cu echipa finanțată de Gigi Becali încă un an.

Imediat după ce s-a oficializat despărțirea FCSB-ului de Ionuț Larie, Gheorghe Hagi a dorit să se miște rapid și i-a propus fundașului în vârstă de 31 de ani să revină la FC Viitrorul Constanța, echipă la care a evoluat în perioada iulie 2010 – iulie 2014. Conform informațiilor FANATIK.RO, patronul și antrenorul fostei campioane a României i-a transmis lui Ionuț Larie că este dispus să-i plătească un salariu lunar de 6.000 de euro, iar acestei sume ar urma să i se adauge diferite bonusuri de performanță.

Ce ofertă i-a făcut FC Viitorul lui Ionuţ Larie

Oferta lui Gheorghe Hagi nu a fost pe placul lui Ionuț Larie! Fundașul central care era plătit de FCSB cu 10.000 de euro și care a luat la semnătură 100.000 de euro de la Gigi Becali i-a transmis “Regelui” că doreşte mai mult de 6.000 de euro, dar a lăsat o portiţă deschisă. Astfel, dacă nu va reuşi să îşi găsească un angajament la o echipă din străinătate care să-i poată plăti cel puţin 10.000 de euro, atunci Ionuţ Larie ar fi dispus să accepte oferta venită din partea lui Gheorghe Hagi.

Ionuţ Larie nu s-a impus la FCSB

După ce s-a despărţit de FCSB, Ionuţ Larie a fost ofertat de FC Viitorul Constanţa.
FC Viitorul Constanţa i-a făcut o ofertă lui Ionuţ Larie.

Ionuţ Larie a ajuns la FCSB din postura de jucător liber de contract, după ce şi-a încheiat înţelegerea cu CFR Cluj, dar fundaşul în vârstă de 31 de ani nu a primit foarte multe şanse din partea lui Nicolae Dică. Larie a evoluat în 24 de partide pentru vicecampioana României, o dat un gol şi a oferit o pasă decisive, dar nu a putut să se impună în faţa cuplului Bogdan Planic – Mihai Bălaşa.

A câştigat Cupa României cu CFR Cluj

Pe parcursul carierei, Ionuţ Larie a evoluat la echpe precum Farul Constanţa, Râmnicu Vâlcea, Delta Tulcea, FC Viitorul Constanţa şi CFR Cluj. Fundaşul central are şi o prezenţă la echipa naţională a României U21. Larie a câştigat Cupa României cu CFR Cluj  în sezonul 2015-2016.

“Larie a plecat deja, am semnat contractul cu el. A renunţat el la ultimul an de contract, i-am dat banii până la final, adică până în această vară. De comun acord, am renunţat la anul pe care-l mai aveam” – Gigi Becali, patron FCSB (Vezi detalii aici)

500.000 de euro este cota lui Ionuţ Larie, conform transfermarkt