Fotbal intern

FC Voluntari a învins-o pe FCSB într-un meci amical. Alexandru Tudor a arbitrat, iar trupa lui Vintilă a primit două penalty-uri

12.10.2019 | 14:19
FC Voluntari a invinso pe FCSB intrun meci amical Alexandru Tudor a arbitrat iar trupa lui Vintila a primit doua penaltyuri
ADVERTISEMENT

FCSB și FC Voluntari s-au duelat sâmbătă, 12 octombrie, la baza sportivă din comuna Berceni, într-un meci amical disputat cu ocazia pauzei competiționale din Casa Pariurilor Liga 1 datorată partidelor echipei naționale a României cu Insulele Feroe și Norvegia.

FC Voluntari a învins-o pe FCSB într-un meci amical

FCSB a fost învinsă de FC Voluntari în meciul amical disputat azi, scor 1-2, pe terenul de la baza din Berceni. Singurul gol al vicecampioanei României a fost înscris de Ioan Hora, din penalty, în minutul 60, iar Julio Rodriguez a reușit dubla cu golurile marcate în minutele 85 și 90+2.

ADVERTISEMENT

FCSB mai trebuia să joace un meci de verificare în această pauză competițională din Casa Pariurilor Liga 1, cu FC Argeș, dar amicalul a fost anulat după ce oficialii echipei din Liga 2 au decis să îl demită de Nicolae Dică și să-l aducă în locul lui pe Ionuș Badea, fostul secund la echipa națională a României.

Julio Rodriguez și Cosmin Achim se bucură după un gol în meciul Concordia Chiajna - FC Voluntari. Sursă foto: sportpictures.eu
Julio Rodriguez și Cosmin Achim se bucură după un gol în meciul Concordia Chiajna – FC Voluntari. Sursă foto: sportpictures.eu

Partida amicală dintre FCSB și FC Voluntari a fost arbitrată de Alexandru Tudor, șeful Academiei de Copii și Juniori de la FCSB, iar gsp.ro susține că fostul central a avut un arbitraj părtinitor. Echipa lui Bogdan Argeș Vintilă a primit două penalty-uri, iar ilfovenii le-au contestat. În prima repriză, Florin Tănase a ratat lovitura de la 11 metri, iar Ioan Hora și-a trecut numele pe tabela de marcaj în minutul 60.

ADVERTISEMENT

Echipele de start:
FC Voluntari: Mitrev – Nica, Struna, Achim, Kocic – Signorelli, Harrer –  Costin, Mățan, I. Gheorghe – Papazoglou
FCSB: Bălgrădean – Manea, Momcilovic, I. Cristea, Soeledis – Perianu, Vînă, Fl. Tănase – Adi Popa, Gnohere,
Salomao

FC Voluntari n-a mai câștigat în Casa Pariurilor Liga 1 de la victoria cu FCSB

Interesant este faptul că FC Voluntari a obținut ultima victorie din Casa Pariurilor Liga 1 chiar pe terenul FCSB-ului, scor 1-3, pe 11 august 2019, în etapa a 5-a din sezonul 2019 – 2020. De atunci, FC Voluntari a fost învinsă de Gaz Metan Mediaș, Viitorul, Universitatea Craiova, CFR Cluj, Academica Clinceni, Dinamo București și Chindia Târgoviște.

FC Voluntari ocupă ultimul loc în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1 după 12 etape jucate din sezonul 2019 – 2020, cu 5 puncte, după ce a bifat 1 victorie, două egaluri și 9 înfrângeri. De partea cealaltă, FCSB este pe 10, cu 15 puncte, la egalitate cu Chindia Târoviște și Sepsi OSK. Echipa lui Bogdan Argeș Vintilă a pierdut 5 meciuri, a remizat de trei ori și a câștigat 4 partide.

ADVERTISEMENT
  • 150.000 de euro este cota lui Julio Rodriguez, conform transfermarkt.com
  • 23 de ani are fundașul central spaniol
  • 3 meciuri oficiale a jucat Julio Rodriguez pentru FC Voluntari
Tags: