Fotbal intern

FC Voluntari a transferat un internaţional bulgar! Concurenţă pentru Cosmin Vâtcă

27.02.2019 | 15:21
FC Voluntari a transferat un international bulgar Concurenta pentru Cosmin Vatca

FC Voluntari a transferat un internaţional bulgar cu doar câteva zile înainte de finalul sezonului regulat din Liga 1 Betano. Bozhidar Mitrev a semnat cu formaţia ilfoveană şi va fi o concurenţă puternică pentru Cosmin Vâtcă, titularul postului de portar al echipei antrenate de Cristiano Bergodi.

FC Voluntari a transferat un internaţional bulgar. Bozhidar Mitrev a semnat până în vară

FC Voluntari l-a transferat pe Bozhidar Mitrev, internaţional bulgar şi jucător cu peste 100 de meciuri jucate în prima ligă a Bulgariei. “FC Voluntari a semnat un contract până la sfârșitul sezonului cu internațional bulgar Bozhidar Mitrev”, au anunţat oficialii clubului ilfovean.

Bozhidar Mitrev a jucat de-a lungul timpului pentru Levski Sofia, Lokomotiv Sofia şi Sheriff Tiraspol. Portarul în vârstă de 31 de ani a câştigat cinci trofee în tricoul lui Levski Sofia şi a fost campion al Moldovei cu echipa din Tiraspol.

FC Voluntari a transferat un internaţional bulgar. Bozhidar Mitrev a semnat până în vară cu echipa antrenată de Cristiano Bergodi
FC Voluntari a transferat un internaţional bulgar. Bozhidar Mitrev a semnat până în vară cu echipa antrenată de Cristiano Bergodi

Bozhidar Mitrev, cel mai bun portar al Bulgariei în 2017

Bozhidar Mitrev a primit premiul de cel mai bun portar al primei ligi din Bulgaria în 2017, când juca pentru Levski Sofia. Pe 7 februarie 2015, portarul de 31 de ani a jucat primul meci pentru echipa naţională antrenată de Petar Hubchev într-o partidă amicală contra selecţionatei divizionare a României. Pentru echipa naţională a Bulgariei, Bozhidar Mitrev a evoluat în nouă meciuri.

“FC Voluntari îi urează ‘Bun venit!’ și îi dorește să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul echipei noastre”, scrie în cominicatul de presă postat pe site-ul oficial al clubului. În actualul sezon din prima ligă a Bulgariei, portarul de 31 de ani nu a jucat niciun meci pentru Levski Sofia. Conform site-ului transfermarkt.com, Bozhidar Mitrev este cotat la 350.000 de euro. În ultima etapă din Liga 1 Betano, FC Voluntari va juca sâmbătă, de la ora 19:00, cu FCSB în ultima etapă a sezonului regulat.