Fotbal intern

FC Voluntari – CFR Cluj 0-1 în Liga 1. Campioana, la trei puncte de lider

25.10.2020 | 23:22
FC Voluntari  CFR Cluj 01 in Liga 1 Campioana la trei puncte de lider
ADVERTISEMENT

FC Voluntari – CFR Cluj 0-1 s-a jucat în etapa a 8-a din Casa Pariurilor Liga 1. Campioana României s-a impus prin golul marcat de Itu (72), însă Dan Petrescu are emoţii după ce Mike Cestor s-a accidentat. Clujenii sunt pe locul 2, la trei puncte în spatele Universităţii Craiova. Joi, de la ora 22:00, CFR Cluj se va duela cu Young Boys Berna în Europa League.

FC Voluntari – CFR Cluj 0-1 (Itu 72) – VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE


Min. 72 / GOOOL CFR Cluj! Itu a înscris din careul mic, după o centrare venită de la Pereira.

Min. 64 / Mike Cestor a resimţit dureri la tendonul piciorului stâng şi nu a mai putut continua meciul, fiind înlocuit de Mateo Susic.

ADVERTISEMENT

Min. 56 / Alex Chipciu a fost la un pas să deschidă scorul din lovitură liberă, însă mingea şutată a lovit bara.

UPDATE, 25 octombrie, ora 20:47 / Au fost anunţate echipele de start pentru FC Voluntari – CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

FC Voluntari: Rîmniceanu – Costin (V. Mihai 85), Balaur, Armaș – Kocic – Borțoneanu (Ricardinho 78), De Lucas, Ion Gheorghe – A. Popa (Anderson 85), Betancor (A. Stoica 78), Eric (Lopes 61). Antrenor: Mihai Teja.

CFR: Bălgrădean – Cestor (Susic 64), Burcă, Ciobotariu, Manea – Deac (Soares 85), Luis Aurelio, Itu (Djokovic 80) – Pereira (Păun 80), Vojtus (Rondon 85), Chipciu. Antrenor: Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Din acest motiv Dan Petrescu a decis să procedeze la fel ca la jocul dinaintea debutului european de la Sofia, când a învins acasă pe Botoşani cu 2-1, adică trimţând pe teren mai mulţi jucători dintre cei care nu sunt de obicei titulari.

Clujul a pornit cu dreptul în grupa de Europa League, victorie cu 2-0 la Sofia, în faţa lui ŢSKA şi un al doilea succes acasă cu elveţienii de la Young Boys Berna, care au fost învinşi pe teren propriu de Roma cu 2-1, ar însemna deja o importantă opţiune luată pentru a doua prezenţă consecutivă în 16-imile competiţiei, în primăvara anului viitor.

ADVERTISEMENT

Voluntari – CFR Cluj Live stream Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus

Partida Voluntari – CFR Cluj se joacă duminică, 25 octombrie, de la ora 21:30, pe stadionul Anghel Iordănescu şi va fi arbitrată de Lucian Rusandu. Jocul este televizat pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus, însă dacă veţi intra pe site-ul FANATIK.RO îl veţi putea urmări şi acolo în format LIVE VIDEO.

Jucători precum Cestor, Cristi Manea, Pereira, Omrani, folosiţi mai puţin, pot apărea în  primul unsprezece, iar slovacul Vojtus ar putea prinde, în sfârşit, pe parcursul meciului, mai multe minute, pentru a arăta dacă este o opţiune viabilă în atac la Mario Rondon şi Gabriel Debeljuh.

FC Voluntari e o echipă inconstantă

Voluntarii lui Mihai Teja reprezintă un adversar incomod, o echippă care ştie jocul, având consistenţă la mijloc, deşi pierderea lui Mihai Căpăţână, transferat la Craiova, e o pierdere grea. Voluntari e o echipă inconstantă,. capabilă să bată pe FCSB şi la Giurgiu, dar şi să piardă ultimele două jocuri de acasă, cu Sepsi şi Viitorul.

Dan Petrescu este în continuare nemulţumit de subţirimea lotului pe care îl are la dispoziţie şi cere întăriri, mai ales că echipa mai fi angrenată pe trei fronturi: campionat, Cupa României şi Europa League.

Dan Petrescu vrea doi jucători de la KuPS Kuopio

El doreşte cu insistenţă doi jucători de la echipa finlandeză KuPS Kuopio, pe care a pus ochii când Clujul a jucat play-off-ul în Gruia în compania nordicilor. E vorba de mijlocaşul la închidere Nana Boateng, care i-ar acoperi plecarea lui Mihai Bordeianu în Arabia Saudită şi de un jucător cu valenţe de mijlocaş de bandă sau atacant, Usman Sale.

Faptul că Dan Petrescu va începe cu mai mulţi jucători din linia a doua din lot nu pare a-i deranja pe bookmakeri, care văd în campioana României favorita la victorie cu o cotă de 1,55 faţă de 5,35 acordat pentru ilfoveni.

ADVERTISEMENT