Fotbal intern

FC Voluntari-Chindia Târgovişte în barajul pentru Liga 1. Când se joacă cele două meciuri

03.06.2018 | 00:23
FC VoluntariChindia Targoviste in barajul pentru Liga 1 Cand se joaca cele doua meciuri

FC Voluntari a reuşit să evite retrogradarea directă în Liga 1 şi va juca în barajul pentru Liga 1, în compania Chindiei Târgovişte, după ce a scos un egal, scor 2-2, în compania lui Juventus Bucureşti.

Formaţia lui Adi Mutu a terminat pe locul 6 în play-out, cu 27 de puncte, un loc care îi trimite pe ilfoveni la baraj. Acolo FC Voluntari va da piept cu locul 3 din Liga 2, Chindia Târgovişte. Dâmboviţenii au terminat în spatele Dunării Călăraşi şi a lui FC Hermannstadt şi au strâns 75 de puncte, cu 21 de victorii, 12 egaluri şi 5 înfrângeri.

Când se joacă barajul pentru Liga 1 FC Voluntari-Chindia Târgovişte

Duelul FC Voluntari-Chindia Târgovişte se joacă în următoarele două săptămâni, pe 9 şi 13 iunie: “Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a hotărât ca barajul de menținere / promovare în Liga 1 să se dispute în sistem tur-retur, în datele de 9 și 13 iunie 2018. Echipele participante la baraj sunt ocupanta locului al 12-lea din Liga 1 și echipa clasată pe poziția a treia în Liga a 2-a. Ordinea disputării partidelor va fi stabilită prin tragere la sorți” e comunicatul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Cristian Cherchez, căpitanul şi golgeterul Chindiei Târgovişte este cel mai bine cotat jucător al dâmboviţenilor, potrivit transfermarkt.de. El are o cotă de numai 300.000 de euro. În lotul Chindiei se mai numără mulţi jucători împrumutaţi de la Dinamo, dar şi fostul atacant al Astrei, Daniel Florea.