Fotbal intern

FC Voluntari continuă întăririle pentru noul sezon din Liga 1. Trei jucători transferați de ilfoveni

08.07.2018 | 18:36
FC Voluntari continua intaririle pentru noul sezon din Liga 1 Trei jucatori transferati de ilfoveni

FC Voluntari continuă transferurile pentru noul sezon al Ligii 1. Noul manager general al clubului ilfovean, Ioan Andone, a mai bifat trei transferuri importante în aceste zile.

Ioan Andone l-a adus pe Alfonso Artabe, fost jucător în prima ligă din Cipru, care a jucat 14 meciuri în sezonul trecut la Ermis. În vârstă de 29 de ani, Artabe este fundaş central, iar, înainte de a ajunge la Ermis, a evoluat la diferite echipe din ligile inferioare ale Spaniei. FC Voluntari l-a semnat și pe fostul jucător al celor de la Juventus București, mijlocașul defensiv Ivan Sesar. Bosniacul de 29 de ani a trecut în partea a doua a stagiunii precedente în Finlanda, la Inter Turku.

FC Voluntari a transferat și un jucător din Franța

Ultima mutare reuşită de FC Voluntari este cea a lui Abdelhak Belahmeur. Transferul mijlocaşului ofensiv a fost anunţat şi de cotidianul francez L’Equipe. Belahmeur are 26 de ani a mai evoluat, printre altele, la Strasbourg şi US Creteil, iar ultima dată a jucat la US Avranches, în liga a treia franceză.

Pe lângă cei trei fotbaliști, ilfovenii i-au mai adus în această vară pe fundaşul croat Ivan Zgrablici, 27 de ani, care a jucat ultima dată la NK Istra, și pe Ricardo Jose Veiga Varzim Miranda ”Ricardinho”, un fundaș dreapta de 24 de ani adus de Ricardo Cadu, fostul căpitan al lui CFR Cluj, și care a evoluat ultima dată la Gil Vicente. FC Voluntari i-a mai transferat pe Alexandru Ciucur, mijlocaș dreapta de 28 de ani de la ACS Poli Timișoara, pe fundașul stânga Alexandru Vlad de la CFR Cluj, pe portarul Virgil Drăghia de la Juventus București și pe mijlocașul Vlad Mihalcea de la FCSB.