Sport

FC Voluntari – CS Mioveni 1-0, în etapa 7 din play-out SuperLiga. Ilfovenii s-au salvat matematic de la retrogradare. Video

Victorie chinuită pentru FC Voluntari, care s-a salvat matematic de la retrogradare, după 1-0 cu CS Mioveni, echipă deja retrogradată în Liga 2.
05.05.2023 | 19:24
FC Voluntari  CS Mioveni 10 in etapa 7 din playout SuperLiga Ilfovenii sau salvat matematic de la retrogradare Video
FC Voluntari - CS Mioveni, live stream, ora 17:30, în etapa 7 din play-out SuperLiga. Victoria menţinerii ilfovenilor în SuperLiga. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
05-05-2023
14:30

FC Voluntari - CS Mioveni 1-0 (Nemec 21)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

FINAL – FC Voluntari se impuen cu 1-0 și se salvează matematic de la retrogradare. Ca urmare a acestui rezultat, echipa lui Liviu Ciobotariu a urcat pe locul 9 în SuperLiga, cu 30 de puncte, unul mai mult decât primele clasate din play-out, FC U Craiova și Petrolul.

Min. 84 – Ocazie CS Mioveni! După o centrare din corner, Garutti reia cu capul, dar pe lângă poartă.

Min. 43 – Ocazie Voluntari! Pe contraatac, Nemec și Florea scapă spre poartă, slovacul pasează pentru colegul său, dar prea slab, iar portarul Sima are timp să iasă și reține.

Min. 21 – GOOOL FC Voluntari!!! Adam Nemec deschide scorul din pasa perfectă a lui Ricardinho!

Min. 1 – A început meciul condus la centru de arbitrul Iuliana Demetrescu!

 

05-05-2023
13:45

Echipele de start din FC Voluntari - CS Mioveni

Au fost anunțate echipele de start din partida FC Voluntari – CS Mioveni, care va începe la ora 17:30:

  • FC Voluntari: Popa – Ricardinho, Matricardi, Armaș – M. Lopes, D. Florea, U. Meleke, Rață, Aliji – Nemec, Damașcan; Rezerve: J. Fernandez, A. Vlad, C. Costin, N. Voican, C. Paz, H. Tavares, Răduț, Dumiter, A. Meleke; Antrenor: Liviu Ciobotariu 
  • CS Mioveni: Sima – Rădescu, Panait, Garutti, Șerbănică – Coșereanu, Lixandru, V. Pop, M. Pedroso – B. Rusu, Antal; Rezerve: F. Croitoru, Lepistu, Sno, D. Toma, A. Diallo, N. Carnat, A. Buziuc, Benchaib, B. Krasniqi; Antrenor: George Cotigă 

Meciul FC Voluntari – CS Mioveni are loc vineri, 5 mai, cu începere de la ora 17:30, în cadrul etapei 7 din play-out-ul SuperLigii. Argeşenii sunt deja retrogradaţi matematic. Ilfovenii, cu o victorie, îşi asigură prezenţa în viitorul sezon al SuperLigii şi acesta pare cel mai simplu meci pentru echipa lui Liviu Ciobotariu, în continuare neînvinsă în play-out.

Unde se joacă meciul FC Voluntari – CS Mioveni

Întâlnirea FC Voluntari – CS Mioveni se dispută vineri, 5 mai, de la ora 17:30, pe stadionul Anghel Iordănescu din localitatea ilfoveană, în etapa 7 din play-out-ul SuperLigii. Meciul este important doar pentru gazde, care cu o victorie sunt sigure că vor juca şi anul viitor în SuperLiga iar pe de alta, având licenţă UEFA, pot trage să prindă un loc de baraj de Conference League.

ADVERTISEMENT

Dar, cu siguranţă, nici măcar perspectiva Europei nu va convinge prea multă lume să vină la stadion. Avem şanse mari ca acest meci să stabilească recordul de cea mai slabă audienţă din SuperLiga în acest sezon, cele două echipe având foarte puţini suporteri, de unde posibilitatea neplăcută ca în tribune să fie chiar sub o mie de spectatori!

Cine transmite la TV partida FC Voluntari – CS Mioveni

Partida FC Voluntari – CS Mioveni se joacă vineri, 5 mai, de la ora 17:30, pe stadionul Anghel Iordănescu din localitatea ilfoveană, în etapa 7 din play-out-ul SuperLigii şi va fi transmisă în direct pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

După ce joi a fost anunţată o zi ploiasă în localitatea ilfoveană vineri, 5 mai, vremea se schimbă în bine, în sensul în care vom avea cer senin, fără pericol de ploaie, o vreme mult schimbată în bine în numai 24 de ore, maxima la ora amiezii urmând a ajunge la 22 de grade, adică ora partidei. O femeie este arbitrul partidei, Iuliana Demetrescu din Râmnicu Vâlcea, la primul meci delegată în acest sezon. A mai condus anul trecut Rapid – Gaz Metan 8-0. A arbitrat recent în sferturile Chmapions League la feminin FC Barcelona – AS Roma și va merge la CM feminin anul acesta.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Voluntari – CS Mioveni

Liviu Ciobotariu nu îl va avea la dispoziție pe cel mai bun fundaș central al său, moldoveanul Igor Armas, care s-a accidentat și nu se știe dacă va mai juca până la finalul play-out-ului. În locul său cele mai mari șanse să intre le are sud-americanul Paz. De asemeni, mijlocașul ceh Droppa continuă să fie indisponibil și el probabil până la final de sezon.

ADVERTISEMENT

La Mioveni notăm în primul rând o rotație a antrrenorilor de conjunctură până la încheiere de sezon. Acum a venit rândul lui George Cotigă să stea pe bancă. Ca absenți argeșenii îi au pe fundașii Scarlatache și Burnea și pe atacantul albanez Krasniqi, dar oricum nu mai are importanță deoarece la final de sezon majoritatea jucătorilor vor pleca iar clubul va avea parte de o reorganizare, șansele de a lupta imediat pentru repromovare fiind destul de mici.

Cote la pariuri la jocul FC Voluntari – CS Mioveni

De multă vreme nu a mai existat în SuperLiga un meci la cote atât de disproporţionate ca acest FC Voluntari – CS Mioveni, dar faptul că argeşenii sunt deja o echipă de Liga 2 a condus la aşa ceva. 1,33 este cota la victorie a ilfovenilor şi nu mai puţin de 11 a oaspeţilor. Care şi la varianta şansă dublă X2 au o cotă ameţitoare de 3,60 iar dacă vor marca gol au cotă de 2,30.

ADVERTISEMENT

Ilfovenii şi argeşenii s-au întâlnit de şase ori all time, de două ori în Cupă. FC Voluntari a obţinut patru victorii, un meci a fost 0-0 la Mioveni iar galben-verzii au un singur succes în Cupa României. În acest sezon  echipa lui Liviu Ciobotariu şi-a pus la colţ de fiecare dată adversarul, 3-0 în deplasare şi 3-1 acasă.

ADVERTISEMENT