Fotbal intern

FC Voluntari – Dinamo 1-1 în Liga 1. „Câinii” rămân pe loc de baraj. Live video

08.03.2021 | 22:25
FC Voluntari  Dinamo 11 in Liga 1 Cainii raman pe loc de baraj Live video
ADVERTISEMENT

FC Voluntari – Dinamo 1-1. Cele două echipe rămân pe aceleași poziții după remiza de pe stadionul „Anghel Iordănescu”. Gazdele sunt pe locul 14, loc de baraj, cu 25 de puncte, la fel ca și roș-albii sunt pe 13, cu 27 de puncte. Golurile au fost marcate de Betancor (52), respectiv Steliano Filip (19), cei doi fiind autorii unor reușite superbe. Din minutul 60, echipa lui Andone a evoluat în inferioritate numerică. Ivanov a fost eliminat direct.

FC Voluntari – Dinamo 1-1 (Betancor 52 / Filip 19) – VEZI VIDEO

  • FC Voluntari: Rîmniceanu – I. Gheorghe, Balaur, Tamaș, Armaș, Briceag – Ivanov, Droppa, M. Ilie – Jefte, Pesic; Rezerve: Lavin, Costin, Vlad, Remacle, Borțoneanu, Fonseca, Tavares, Mailat, Da Veiga
  • Dinamo: Eșanu – Bejan, Puljic, R. Grigore – Sorescu, Răuță(Achim 40), P. Anton, S. Filip – Morsay, Gueye, G. Crețu; Rezerve: Kongshavn, Ehmann, A. Radu, Achim, Fabbrini, Moldoveanu, Măgureanu, Bordușanu, Mihaiu, Bordușanu
ADVERTISEMENT

FINAL DE MECI! FC Voluntari – Dinamo s-a terminat 1-1.

Min. 88 – O nouă șansă de gol a lui Dinamo! Moldoveanu îl ia la țintă pe Rîmniceanu.

Min. 85 – Șut puternic al lui Paul Anton, dar Rîmniceanu trimite în corner.

Min. 83 – Ratare colosală a lui Mailat! Fotbalistul gazdelor scapă singur cu Eșanu, dar nu reușește să dea gol.

Min. 60 – Cartonaș roșu pentru FC Voluntari!!! Ivanov a fost eliminat după un fault asupra lui un gest violent față de Steliano Filip.

ADVERTISEMENT

Min. 52 – GOOOL FC Voluntari!!! Betancor egalează după o acțiune superbă creată cu Ivanov.

Min. 45 – Final de primă repriză.

Min. 35 – Ocazie de egalare pentru Voluntari. Eșanu îl blochează cu greu pe Jefte Betancor.

Min. 19 – GOOOL Dinamo!!! Steliano Filip deschide scorul cu un gol superb. Șut cu exteriorul piciorul stâng, din afara careului.

Min. 1 – A început meciul!


Voluntari are totuşi două victorii şi un meci egal în ultimele cinci etape, spre deosebire de câini, care nu au mai obţinut decât un punct în ultimele lor cinci apariţii. Momentan sezonul alb-roşilor este salvat de calificarea în semifinalele Cupei României, unde sunt favoriţii numărul doi după Craiova.

ADVERTISEMENT

Evoluţia ilfovenilor din ultimele meciuri arată un evident reviriment, un progres atât în construcţia fazei ofensive cât şi la finalizarea în faţa porţii adverse. În plus, venirea experimentatului Gabi Tamaş în apărare a rezolvat multe dintre problemele acestui compartiment.

Voluntari – Dinamo Live Stream Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

Partida Voluntari .- Dinamo se joacă luni, 8 martie, de la ora 20:30, pe stadionul Anghel Iordănescu din localitatea ilfoveană. Se anunţă în jur de 4-5 grade la ora jocului, dar posibilitatea de a cădea precipitaţii este foarte scăzută. Meciul este transmis în direct pe posturile TV Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus, dar îl mai puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Ambele echipe ţintesc obţinerea celor trei puncte, pentru a acumula o zestre cât mai mare la finalul sezonului regulat, atunci când se va trage cortina şi echipele de pe locurile 1-6 se vor bate la titlu iar cele de pe locurile 7-16 pentru evitarea retrogradării, o situaţie cu care până acum Dinamo nu s-a mai confruntat niciodată, pentru că sezonul trecut a fost salvată de schimbarea numărului de echipe de la 14 la 16.

Dinamo trebuie să rezolve problema licenţei

Voluntari a reuşit să facă un salt calitativ graţie inspiratelor mutări făcute în mercato de iarnă. La mijloc bulgarul Ivanov a devenit omul cheie, reuşind etapa trecută să fie şi cel care a adus victoria la Iaşi, cu o dublă reuşită. Ilfovenii s-au aflat în postura de a lupta pentru supravieţuire de trei sezoane încoace.

La Dinamo eforturile fanilor din programul DDB se concentrează acum asupra sumei necesare pentru obţinerea licenţei în sezonul viitor, bineînţeles cu condiţia ca echipa să continue la nivelul primului eşalon. Jucătorii au fost stabilizaţi financiar, însă lotul este destul de subţire, chiar dacă în iarnă au venit Steliano Filip, Nepomuceno şi Morsay. Problemele cele mai mari sunt în atac, acolo unde soluţiile sunt limitate şi nu foarte valoroase.

Adam Nemec a revenit la pregătiri după accidentare

Problema eficacităţii a fost de altfel cauza principală a rezultatelor slabe din ultimele meciuri, mai precis după ce puternicul vârf slovac Adam Nemec s-a accidentat. Vestea bună este că Nemec a revenit la antrenamente de câteva zile dar va mai dura până când el va putea fi din nou pe teren. Până atunci Maguye nu reuşeşete mai nimic şi variantele încercate alături de el au eşuat rând pe rând. Acum pe lista accidentaţilor s-a adăugat şi mijlocaşul polonez Janusz Gol.

Casele de pariuri consideră acest meci foarte echilibrat, totuşi acordă lui Dinamo prima şansă, la o cotă de 2,35. O victorie a ilfovenilor are cotă 3,10, iar şansă dublă 1X valorează 1,60. De asemeni pentru un număr de minim două goluri în meci este o cotă de 1,35.

 

 

ADVERTISEMENT